Nieuwste Reviews

De VakantieDiscounter - Nooit meer vakantiediscounter

0

Review:
Vakantie Discounter, als je daar een klacht hebt word je niet gehoord. Onze ervaring tijdens het boeken van een all inclusive vakantie naar Hotel Sirma in Side:

1) hamman, gym, sauna en binnenzwembad waren de gehele week in verbouwing. Wil je een foto maken word je weggestuurd.
2) Lakens om fatsoenlijk onder te slapen kregen we niet (slechts synthetische dekens die kleiner waren dan het bed, we konden een met kattenharen en stof bedekte deken achter uit een kast gebruiken) - Lakens krijgen was tegen de policy van het hotel.
3) samen eten met 5 zat er niet in, ze waren te beroerd om een tafel aan te schuiven. Zou te veel verstoring geven voor andere klanten.
4) Beach bar was al om 18:00 dicht, terwijl deze tot 23:00 open zou zijn. Daarom extra kosten gemaakt om op het strand ergens anders een drankje te doen
5) de lounge was dicht waardoor we 's avonds alleen in TL licht en snoei harde muziek een drankje konden nuttigen

Maw nul service ervaring van een all in resort, daardoor extra geld uitgeven door 's avonds maar naar Side te gaan. En ook conditie niet op orde kunnen houden ivm een geplande wedstrijd door geen gebruik te maken van de gym.

Doen ze zich af met mailtjes met leugens van het locale Turkse bedrijf MTS Globe. bv:
"De Hammam, de sauna, de fitnessruimte en het binnenzwembad waren 1 dag gesloten, niet de hele tijd van het verblijf om een technische controle uit te voeren, aldus het hotel."

Boek GEEN vakantie bij vakantiediscounter, want zodra je een klacht hebt wordt er gelogen en word je als ongeloofwaardig weggezet.

Sterke punten:
Werkelijk geen sterke punten. Slechtste vakantie geboekt OOIT!

Zwakke punten:
Geen service om klanten met een klacht te willen helpen.

Emiel beveelt De VakantieDiscounter NIET aan bij vrienden/bekenden

KILROY Travels - Nauwelijks geld terug door vluchtwijziging.

0

Review:
Ik had een ticket geboekt via Kilroy naar Nieuw zeeland, terugvlucht via Hongkong, Parijs naar Hamburg. De terugvlucht werd geannuleerd omdat de aansluiting van de vluchten veranderd werd waardoor het geheel ticket niet meer geldig werd. Geadviseerd werd om een nieuw ticket te kopen. Correspondentie hierover was moeizaam: steeds weer uitsleet en verwijzing naar vliegmaatschappijen. Uiteindelijk heb ik na 3 maanden een 409 euro terug ontvangen: een nieuw ticket terug heeft mij 1708 gekost.

Zwakke punten:
Zeer lange trage afwikkeling, te weinig refund, terwijl ik ook nog een annulatieverzekering van 111 euro had afgesloten.

M. Rinsma beveelt KILROY Travels NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Slechte klantenservice

0

Review:
Online een afspraak gemaakt om op 3 mei 2019 in Leiden samen met een medewerker van de Treinreiswinkel een reis via de zijderoute naar China samen te stellen. De medewerker was uiterst hulpvaardig en maakte een deskundige indruk. Weggegaan met een uitdraai van een bevestiging tot aanvraag van een offerte. Op de vraag hoe lang het zou duren om de offerte op te stellen was het antwoord dat het normaal gesproken een dag of vijf duurt, maar dat het door drukte op het moment wel iets langer zou kunnen duren.

Toen ik na drieëneenhalve week nog steeds geen enkel bericht had ontvangen toch maar even een mailtje gestuurd naar de Transsiberië-afdeling van de Treinreiswinkel met de vraag of ze een indicatie konden geven van hoe lang het nog zou gaan duren. Op hun site staat vermeld dat ze er de voorkeur aan geven dat je mailt in plaats van belt en daar heb ik me dus keurig aan gehouden. Helaas werd er ook op mijn mail niet gereageerd en bleef het angstvallig stil aan de andere kant van de lijn.

Uiteindelijk op 4 juni 2019 naar de winkel in Leiden gegaan om te vragen hoe het er met mijn offerte-aanvraag voor stond. De - uiterst vriendelijke - medewerkster kon bevestigen dat mijn mail van anderhalve week daarvoor was aangekomen en dat niemand de moeite had genomen om hem te beantwoorden. Ook kon ze zien dat mijn offerte-aanvraag na bijna 5 weken nog steedst op 'to do' stond en dat er dus feitelijk nog niets mee was gedaan.

Ik heb de offerte-aanvraag laten annuleren, aangezien ik er geen vertrouwen meer in had dat het nog goed zou kunnen komen. Ik vind het niet erg als iets door omstandigheden langer duurt dan oorspronkelijk gedacht. Ik vind het wel erg als een reisbureau niet de moeite neemt om klanten daarvan op de hoogte te stellen en zelfs niet de moeite neemt om op mails van klanten te reageren

Sterke punten:
Vriendelijke en deskundige medewerkers in de winkel o[p de Breestraat in Leiden

Zwakke punten:
Geen benul van hoe je op een zorgvuldige manier met je klanten omgaat (die in principe bereid zijn om honderden of duizenden euro's uit te geven)

Quino Broe beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - Magische Katharenreis

0

Review:
Deze reis heeft diepe indruk op mij gemaakt. De bijzondere plekken zoals de grot van Maria Magdalena en de Katharengrot hebben mij diep geraakt en stil gemaakt. Dit onder de begeleiding van Jean-Luc en Jeaqueline, die een veilige bedding creeeren waardoor je alles onbezorgd kunt ervaren. Een gevoel van thuiskomen in de groep, fantastische maaltijden en een heerlijk verblijf. Ik kan dit zeer aanraden.

Sterke punten:
De bijzondere krachtplekken die we bezoeken onder zeer fijne en deskundige begeleiding. S morgens heerlijke vitaliteits oefeningen.
Hele fijne mensen zijn Jean-Luc en Jeacqueline, je voelt je meteen op je gemak.
Fantastische maaltijden gekregen!

Anique beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Ardennes Etape - geweldig

0

Review:
Een tijd geleden hebben wij ons eerste huis geboekt bij Ardennes Etape, en ik kan niets anders zeggen dat we zeer tevreden zijn. We hebben ondertussen al meerdere huizen geboekt bij deze organisatie en we zijn nog nooit teleurgesteld. Borgsom altijd op tijd terug gekregen, op onze vragen netjes antwoord gehad. papieren altijd in orde, Wij zijn super enthousiast het volgende huisje is alweer geboekt. Ardennes Etape en de vriendelijke medewerkers bedankt en ga zo door.

Sterke punten:
Overzichtelijke website, zeer vriendelijke medewerkers. Correcte afhandeling van de reservering. Borgsom altijd op tijd terug gehad.

Zwakke punten:
Wij hebben geen zwakke punten.

Lia beveelt Ardennes Etape aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - Reis door Magisch Schotland

0

Review:
Met recht een magische reis door Schotland (de Hebriden). Heel veel gezien en ervaren, verrassende plekjes. Overweldigende, prachtige natuur. Een hele fijne groep waarmee ik echt een klik had. Hieruit ook verrassende gesprekken. De hele reis heeft mij mooie inzichten gegeven. De sfeer was gezellig, gemoedelijk en fijn georganiseerd. Ik kon geheel onbezorgd genieten!
Ook de energie van de krachtplekken was heel magisch om te ervaren. En het sprookjesachtige landschap was heel bijzonder. Het heeft me veel positieve energie gegeven.

Sterke punten:
goede hotels
goed eten gereserveerd
goede verzorging en organisatie
leuke, mooie plekken
mooie verhalen over de geschiedenis
de rust
tijd voor jezelf

Zwakke punten:
De tijd bij het kasteel had wat langer gemogen voor mij. We hadden s'morgens eerder weg kunnen gaan zodat er meer tijd over was om het te bezoeken.

Petra beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

BTR Reizen - BTR Reizen een echte aanrader

0

Review:
Wij zijn met ons kaartclubje voor de zoveelste keer een midweek naar een All Inclusive Hotel van BTR Reizen geweest. We waren al naar veel hotels geweest maar gelukkig heeft BTR Reizen elke keer weer nieuwe All Inclusive Hotel in haar programma. Wel, we hadden ons oog laten vallen op het nieuwe hotel De Maasduinen. Snel geboekt en met ons allen afgereisd naar Velden in Limburg.
We werden daar gastvrij ontvangen en hebben erg genoten van de geweldige verzorging. De weer goden waren ons goed gezind en hebben er heerlijk gefietst en een paar leuke auto uitstapje gemaakt. Zowel BTR Reizen als ook het nieuwe All Inclusive Hotel is een echter aanrader.
We zijn alweer aan het kaarten en sparen voor de volgende vakantie.

Sterke punten:
Goede reisorganisatie, ruime keuze, persoonlijk, duidelijk en een goede prijs kwaliteit.

Zwakke punten:
geen

Jan beveelt BTR Reizen aan bij vrienden/bekenden

C&O Travel - Top reis naar Disney

0

Review:
Samen met mijn beste vriendinnetje een reis geboekt naar Disneyland Parijs. Het B&B hotel waar wij in zaten stond op de website aangegeven al 2 sterren. Ik vond het zeker 3 sterren waard! De kamer die wij hadden was ruim met mooie grote ramen. Nette badkamer, veel stopcontacten (wat ik een groot pluspunt vind) en zelfs 2 extra bedden. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Receptie was nog tot laat open en er waren grote kluizen waar je je koffer in kon doen. Uitchecken ging automatisch dus dat was ook erg fijn. De kaartjes die wij geleverd kregen werkte ook gewoon voor Disney dus dat was ook heel fijn. Er was een pendelbus die om de 20 minuten naar Disney reed en terug. Het was ongeveer tussen de 5 en 10 minuten met de pendelbus waarna je direct bij het station naast Disney werd afgezet. Hele fijne ervaring gehad bij C&O travel. Ik ga hier zeker mijn volgende vakantie naar Disney ook boeken!

Sterke punten:
Goede service
Vriendelijk personeel
Goed geregeld
Net hotel/B&B
Pendelbus
Kortingvouchers
Snel ontvangen

Myrthe beveelt C&O Travel aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - letterlijke verandering van oud naar nieuw

0

Review:
Het was me meteen duidelijk...die katharengrot op nieuwjaarsochtend...daar was het me om te doen en..het heeft me geraakt, letterlijk en figuurlijk. De dagen ervoor waren heel aangenaam en de groep heeft me duidelijk gemaakt dat wij allemaal één geheel vormen. Niets zweverigs...niets ab-normaals...gewoonweg aangenaam en ontspannend. Zelfs mijn "nuchtere", bougondische en a-spirituele man (denkt hij zelf) heeft genoten van het gezelschap en verblijf. Het is een kado aan jezelf om onder begeleiding van Jacqueline en Jean-Luc op reis te gaan. Ik draag ze in mijn ziel...

Sterke punten:
Eigenlijk hun gewone manier van doen, zonder belerend of te zweverig over te komen. Net daardoor kunnen ze iedereen bereiken volgens mij...

Zwakke punten:
De "koude" temperatuur op onze kamer en badkamer. En mijn Bert vond de glaasjes wijn aan de kleine kant, haha

lut beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Buro Scanbrit - Geen waar voor je geld

0

Review:
We zijn door buroscanbrit in een accomodatie terecht gekomen die belachelijke duur was. Dit was een aanfuiting. De hele week gemotoriseerd verkeer om ons huisje. Terwijl je dit juist wil uitbannen als je naar Finland gaat.als reactie van dit reisbureau dat ze hier niets aan kunnen doen. Dit is klinkklare onzin. Omdat zij zelf met deze accommodatie zaken doen. Ga nooit met deze reisorganisatie in zee !

Zwakke punten:
Slechte communicatie ook met reisleider. Geen empathie voor reiziger. Willen alleen heel snel veel geld verdienen.

Arrien Van beveelt Buro Scanbrit NIET aan bij vrienden/bekenden