Nieuwste Reviews

Belvilla - Slechte ervaring

0

Review:
Ik heb via belvilla een koetsierswoning gehuurd, maar ik ben zeer ontevreden. Ik heb bij de eigenaar een klacht neergelegd , maar mijn vakantie was reeds verpest.
Woning niet schoon, kliko buiten wordt niet geleegd, de wasmachine en vaatwasser te vies om aan te pakken, in de badkamer boven hing een rioollucht. De WiFi deed het niet, de eigenaar kwam gelijk geld vragen voor beddengoed , dit was een 10Ä . Toen ik mijn bed ging opmaken zag ik dat de gaten erin zaten. In het matras zaten doodgeslagen muggen. Het raam was met veel moeite te openen. De keuken was zwaar gedateerd en heel vies. Onder de keuken zat geen plint dus zag ik veel troep en spinnenwebben. Ik vond de eigenaar zeer zakelijk. Mijn review staat niet op hun site volgens mij.
Hopelijk krijg ik een reactie . Mw.Boogaard .

Sterke punten:
Mooie omgeving , maar verwaarloosde woning

Zwakke punten:
Blaffende honden van de eigenaar.

Boogaard beveelt Belvilla NIET aan bij vrienden/bekenden

CruiseTravel.nl - Misleidend, waardeloos! Niet boeken!

0

Review:
Wat een waardeloos bedrijf. We hebben in februari via hun geboekt en toen was er geen vervoer vanaf de lichthaven naar hotel. En dat in de nacht in USA. Ze vroegen ons toch nog eens te boeken en over ons hart gestreken. Nu boekten we middellandse zee. Maar we wilden geen hut onder het zwembad was de enige opdracht vooraf. En wat kwam er: een hut onder het zwembad met nachten zonder slaap. Geen reacie op de klacht alleen dat we maar even moesten klagen aan boord. Maar daar betaal ik hun toch voor als belangenbehartiger? Geen service, geen empathie. Niet voor niets dat de anwb niet meer wil dat ze hun naam hieraan verbinden lijkt me.

Sterke punten:
Absoluut geen. Enige sterke zijn de sterke verhalen.

Zwakke punten:
- komen afspraken in boeking niet na
- reageren niet op klachten vanaf vakantieadres. Dus gebeurt je iets kun je niet met hun zakendoen
- beloven keer op keer dat alles goed komt maar je hoort nooit meer van ze
- zonde van het geld

Cruisereiz beveelt CruiseTravel.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Alles wat mis kan gaan gaat bij deze organisatie m

0

Review:
Dit jaar een interrail ticket geboekt met reservering. Een globale pas in maart want dan is er 25 procent korting. En gelijk betaald.

-Na 2 twee maand navraag gedaan stand van zaken per mail. Geen reactie gekregen uiteindelijk na bellen toch antwoord dat er werd gewerkt aan de bestelling
-Eindelijk reactie over interrail pas. Met gelijk rekening voor reservering en de al betaalde passen. Gemaald dat interrail ticket al betaald was en gevraagd dom aangepast factuur. Geen reactie wel een aanmaning. Na opnieuw lang bellen aangepast.
-vandaag opnieuw mail van interrail dat ze dat ze de pas willen bestellen. Maar dat ze niet weten welke want wij hebben pas van 420 euro besteld en die bestaat niet aangezien de korting in maart geldig was. Opnieuw gebeld dat ik in maart besteld en betaald heb en dat als zij die pas nu pas gaan bestellen dat hun probleem is. Ze gaan het nu uitzoeken.

Ik wacht inspanning af maar denken dat ik snel weer bel.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
-raken bestelling en betalingen kwijt
-komen afspraken niet naar
-reageren niet op mail
-bereken kosten voor hun fouten
-factureren meerdere malen zelfde tickets
-geen enkel begrip voor de frustratie van hun klanten

Magicaltours Vakantie - Krachtplaatsen in Ierland

0

Review:
Een fantastische week in de natuur, met daarnaast voldoende gelegenheid om kennis te maken met de pubs en restaurants met Iers bier, gezonde en betaalbare maaltijden met af en toe een Irish coffee toe.
Heel goed georganiseerd met extra informatie. Skellig Michael was een uitdaging voor iedereen en gelukkig werkte het weer mee, zodat we dit rotseiland konden bezoeken.
We hadden een dag regen en ook dan kan je genieten van de wandeling en is de natuur prachtig. Ierland verwende ons verder met zon.

Sterke punten:
de goede organisatie en kennis.
de vrijheid die je ook had.
prima accomodaties
programma voor iedereen met een normale conditie te doen.

Marianne beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

De VakantieDiscounter - Slechte service

0

Review:
De mensen achter dit reisbureau moeten nog leren wat service is. We hadden een optie geplaatst en volgens de bevestigingsmail zouden we binnen 24 uur worden benaderd. 3 weken verder hebben we nog steeds geen reactie gekregen, ondanks een herinneringsmail.

Zo ga je niet met klanten om!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zeer slechte service.

Baukje beveelt De VakantieDiscounter NIET aan bij vrienden/bekenden

Puur Kroatie - Prachtige reis gehad dankzij puur Kroatië

0

Review:
Bijzonder blij, omdat ik mijn Kroatië reis bij Puur Kroatië hebt geboekt. Na enige tegenslag, waar Puur Kroatië niets aan kon doen, ben ik werkelijk super geholpen door Wendy en haar team. Zij hebben er voor gezorgd dat mijn verdere reis fantastisch is verlopen. Een warm welkom bij elk adres waar ik geweest ben. Een uiterst prima verzorging op elke plek, de heerlijke ontbijtjes, waar ik met heel veel plezier aan terug denk. Een kookworkshop, waar ik met het enthousiaste team aldaar, heel veel heb gelachen, èn geleerd. Fantastische momenten beleeft tijdens deze vakantie. De mooie plekjes waar ik verbleef waren stuk voor stuk uniek.

Mijn dank is dan ook enorm groot aan het team van Puur Kroatie. Door hen heb ik kroatie op zn mooist gezien en beleefd.
Ik zal Puur Kroatie dan ook zeker aan iedereen aanbevelen.

Sterke punten:
Het feit dat jouw vakantie belangrijk is voor Wendy (en haar team)
Haar kennis over Kroatië, en de vele mooie plekjes die zij weet (te vinden). Uniek.

Zwakke punten:
Niet

I.vd Akker beveelt Puur Kroatie aan bij vrienden/bekenden

WRC Reizen - Geweldig genoten!

0

Review:
We zijn een week in Calabrië geweest. 4 verschillende B&B geslapen: allemaal schoon, allemaal verrassend anders, super vriendelijke eigenaren. En wat een prachtig, nog niet massaal gedeelte van Italië: nog praktisch geen toerisme en schitterende afwisselende landschappen. Erg vriendelijke bevolking, heerlijk eten en mooi weer. Wat wil je nog meer in je vakantie?
Alles geweldig goed georganissred door WRC reisbureau. We kregen een reisboek mee, waar zeer bruikbare tips voor bezienswaardigheden in stonden. Bezienswaardigheden, die je niet zomaar in ek ander boekje kan vinden. Een en al lof voor het reisbureau.

Sterke punten:
Zeer afwissende vakantie. Slechts 1 week geweest, maar het leek veel langer.
Volgende vakantie wordt waarschijnlijk weer een WRC vakantie!

Zwakke punten:
geen

Karin Vroo beveelt WRC Reizen aan bij vrienden/bekenden

Dari-Java Reizen - F A N T A S T I S C H

0

Review:
Wij zijn in april naar Sumatra gereisd met Dari-Java.
Een prachtige 19 daagse rondreis.
Alles was tot in de puntjes geregeld.
Hele lieve chauffeur en fantastische gids.
Hotels gezellig, eenvoudig maar prima!
Vliegen ook prima (Garuda)

Sterke punten:
Heel persoonlijk
Niet te duur
Nergens omkijken naar
Goede gids
Prima chauffeur
Afwisselende rondreis waar je zelf mag beslissen wat je wel of niet wilt. Echt op maat dus

Native & Green - Prima organisatie: aanrader

0

Review:
Vorige maand naar de Galapagos en Ecuador geweest. Via internet kwamen we bij Native and Green. Tijdens het telefonische contact "klikte "het al meteen. Met al mijn vragen kon ik hier terecht. We hebben onze wensen kenbaar gemaakt en Dorien en Stalin hebben voor ons een reis samengesteld. Na wat aanpassingen hebben we geboekt. Spannend!! Maar alles klopte. De reis verliep voorspoedig. Alle afgesproken vervoer was er op de juiste tijd. Prima hotels, mooie afwisseling actief en passief. Veel mensen vragen en wat was het hoogtepunt? Moeilijk te antwoorden. Het waren eigenlijk 3 hoogtepunten in 3 weken tijd.
De Galapagos waar we begonnen. Geweldig om met zeeleeuwen te zwemmen. Tijdens het snorkelen zeer kleurrijke vissen gezien en reuze schildpadden. Dolfijnen die naast de boot zwommen was een bonus.
Regenwoud: We verbleven in Panacocha lodge. We hadden 2 didsen en een kok bij ons die ons werkelijk in de watten hebben gelegd. Pirana's zelf gevangen en de kok had deze heerlijk klaargemaakt. Een luiaard gezien van heel dichtbij. 3 Soorten apen, heel veel vogels, schildpadden, muggen, spinnen, prachtige bomen en bloemen. Helaas geen kaaimannen gespot. Een hele belevenis.
Andes gebergte: de markt in Guamote. Wat een kleurrijke markt. Je weet niet wat je ziet.
Paardrijden op de Cota paxi. Schitterende omgeving. Jammer dat het regende, maar dat heb je niet in de hand.
Dankzij Native and Green hebben we een onvergetelijke reis gemaakt.
Dorien en Stalin nogmaals bedankt!!
Kees en Inge

Sterke punten:
Zeer persoonlijke benadering.
Alle "wensen" kunnen ze waarmaken.
Goede reistips gekregen.
Zelfstandig op reis maar toch alles goed geregeld!
Snel terug gebeld worden als de telefoon bezet was.

Zwakke punten:
Kan ik eigenlijk niet bedenken

inge beveelt Native & Green aan bij vrienden/bekenden

Bolderman - allereerst krijgt Bolderman van mij een dikke 9

0

Review:
nu mijn vraag en dat vinden vele met mij, Waarom zijn de meesten reizen in het voorjaar wel 200 euro duurder per koppel dan in het na jaar, veel ouderen mensen gaan vroeg in het voorjaar van wegen het klimaat, ik vind dat Bolderman hier rekening moet houden, maar ik vind Bolderman, is wel een goede en krachtige reisorganisator in Europa, dat ze de inkoop van de hotels wel goedkoper kunnen krijgen in het voorjaar, ik hoop dat ze iets kunnen betekenden voor de ouderen met hun A,0,W,

Sterke punten:
Alles goed geregeld door Bolderman, goede Chauffeurs, al met al zeer goede reisorganisator,

Zwakke punten:
kan ze niet vinden, wij reizen al meer dan 20 jaar door Europa, maar Bolderman staat boven aan, als het om rondreizen gaat,

josknapen beveelt Bolderman aan bij vrienden/bekenden