Gehandicapten reizen

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Adios Reizen

Adios Reizen

ADIOS Reizen is een christelijke reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij geloven dat ook zij onbezorgd op reis kunnen gaan. Daarom organiseren wij al ruim 10 jaar begeleide groepsreizen! Steeds meer mensen ontdekken dat het reizen in kleine groepen het allerleukst is. Adios Reizen verzorgt met plezier deze reizen en heeft oog en oor voor iedere deelnemer door te kijken naar de behoefte van de reiziger, kortom: op maat gesneden. Meer weten over hoe de reizigers dit ervaren, lees hun eigen reisverhalen<
Lees verder Ľ

Bezoek Adios Reizen

2

Reviews en Ervaringen over Onderweg Reizen

Onderweg Reizen

Onderweg Reizen biedt vakanties aan in Nederland en ver daarbuiten. Vakanties die met zorg worden uitgekozen zodat mensen met een licht verstandelijke beperking zorgeloos op vakantie kunnen. De reisbegeleiding bestaat uit ervaren en enthousiaste vrijwilligers.

Onderweg Reizen heeft als doel kleinschalig begeleide vakanties aan te bieden die gezellig en betaalbaar zijn. Groepsreizen naar bungalowparken, hotels en campings.
Lees verder Ľ

Bezoek Onderweg Reizen

3

Reviews en Ervaringen over Reisburo Vakantie & Zorg

Reisburo Vakantie & Zorg

Mijn naam is Ingrid Roelofs, verpleegkundige van beroep en tot voor kort parttime als verpleegkundige werkzaam bij een thuiszorg-instelling in Noord-Nederland. Tijdens mijn werk kwam ik regelmatig in contact met mensen die graag op vakantie zouden gaan, maar niet weten hoe en waar.

Ook zijn er de mensen die zelf nog gezond zijn, maar die een partner hebben die dementerend of zorgafhankelijk is. Tot slot zijn er de gezinnen met gehandicapte kinderen, zij zien vaak geen mogelijkheid om als gezin op vakantie te gaan. Met deze ervaringen in mijn hoofd ben ik gestart met Reisburo Vakantie & Zor
Lees verder Ľ

Bezoek Reisburo Vakantie & Zorg

4

Reviews en Ervaringen over SRG

SRG

De SRG is een vrijwilligersorganisatie die groepsvakanties aanbiedt voor mensen met een lichamelijke beperking. Veel reizen gaan naar hotels in populaire vakantiebestemmingen. Met wat extra inspanningen en een flinke dosis improvisatievermogen...
Lees verder Ľ

Bezoek SRG

5

Reviews en Ervaringen over Diemer Zorgvakanties

Diemer Zorgvakanties

Diemer Zorgvakanties organiseert vaarvakanties voor mensen met een lichamelijke handicap en mensen die zorg nodig hebben. Tijdens deze vakanties is er begeleiding aanwezig van professionele hulpverleners. U bent dus verzekerd van goede zorg. Uiteraard mag u uw partner of begeleider meenemen, zodat u samen van uw reis kunt genieten.
Lees verder Ľ

Bezoek Diemer Zorgvakanties

6

Reviews en Ervaringen over Flow Reizen

Flow Reizen

Flow Reizen is een dynamische, frisse en betrouwbare reisorganisatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Wij ontwikkelen unieke begeleide reizen naar de mooiste plekjes van de wereld. Alle seizoenen van het jaar actief, avontuurlijk, cultureel of relaxed genieten.
Lees verder Ľ

Bezoek Flow Reizen

7

Reviews en Ervaringen over Gehandicaptenreizen

Gehandicaptenreizen

Bent u reislustig, wilt u uw grenzen verleggen, maar voelt u zich hierin beperkt door uw lichamelijke handicap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Gehandicaptenreizen organiseert begeleide groepsreizen voor avonturiers met een (licht) lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Ook valide partners zijn van harte welkom!

Reist u liever met uw eigen gezin of groep? Geen probleem! Onder de naam 'Individueel op maat' bieden wij alle bestemmingen ook aan voor mensen die liever met hun eigen groep of gezin reizen.
Lees verder Ľ

Bezoek Gehandicaptenreizen

8

Reviews en Ervaringen over Het Buitenhof

Het Buitenhof

Het Buitenhof is een unieke reisorganisatie voor mensen met een beperking. Reizen organiseren wij al sinds 1976. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij voor onze reizigers een geweldige vakantie kunnen organiseren. We kennen onze reizigers en weten wat ze leuk vinden in hun vakantie en welke begeleiding ze daarbij eventueel nodig hebben. U kunt erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is!
Lees verder Ľ

Bezoek Het Buitenhof

9

Reviews en Ervaringen over Smarti

Smarti

Smarti organiseert avontuurlijke reizen voor mensen tussen de 20 en 40 jaar met een lichamelijke handicap. Onze deelnemers en begeleiders vormen ťťn groep die gezamenlijk zorgen voor een actieve, interessante, intense en natuurlijk vooral ook gezellige vakantie.
Lees verder Ľ

Bezoek Smarti

10

Reviews en Ervaringen over Tendens Vakanties

Tendens Vakanties

Tendens Vakanties organiseert reeds 17 jaar vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Begonnen als fietsvakantiespecialist is Tendens inmiddels uitgegroeid tot aanbieder van alle denkbare kleinschalige groepsvakanties.

Het aanbod is enorm en varieert van bungalowvakanties in Nederland tot rondreizen in Zuid-Afrika. Voor iedereen is er wel een geschikte vakantie uit te kiezen. Als iemand specifieke wensen heeft, dan kan dat gerealiseerd worden volgens een uitgekiende formule, namelijk Reizen Op Maat.
Lees verder Ľ

Bezoek Tendens Vakanties