Zeilvakanties

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Amorgos.nl

Amorgos.nl

Op Amargos.nl ben je op het juiste adres voor leuke zeilvakanties. Het zeilen doe je het liefst in zonnige, tropische en mooie plekjes zoals bijvoorbeeld het ijsselmeer en de waddenzee. Heb je interesse om te zeilen op kajuitjachten? Dan is dit tevens de juiste website voor jou. Op Armargos.nl worden op diverse manieren zeilvakanties aangeboden aan zeilliefhebbers. Naast de bekende meezeilvakanties, jachtverhuur, zeilervaringstochten en flottieljes in de zon, kun je op deze website tevens terecht voor cursussen om te leren (zee)zeilen, theoriecursussen en CWO erkende kajuitzeil opleidingen. Di
Lees verder Ľ

Bezoek Amorgos.nl

2

Reviews en Ervaringen over Offshore Yacht Charter

Offshore Yacht Charter

Een avontuurlijke en actieve vakantie van Offshore Yacht Charter is voor iedereen een unieke belevenis. U kunt met ons meezeilen voor tochten van ongeveer een week en kunt de zeilreizen opeenvolgend met elkaar combineren zolang u wilt.
Lees verder Ľ

Bezoek Offshore Yacht Charter

3

Reviews en Ervaringen over Adam Voyages

Adam Voyages

Adam Voyages organiseert al sinds 1990 geheel verzorgde zeilvakanties langs de Turkse zuidwestkust. Je verblijft op een comfortabel houten zeilschip, zeilervaring is geen vereiste.

Op de 8 tot 14 persoonsschepen is een deskundige bemanning aanwezig. De enige zeilspecialist waarbij je je geen zorgen hoeft te maken hoe je aan boord komt; de vlucht is immers geregeld.
Lees verder Ľ

Bezoek Adam Voyages

4

Reviews en Ervaringen over Anna 4 Sail

Anna 4 Sail

Anna 4 Sail: een avontuurlijke zeilvakantie in Griekenland.
Lees verder Ľ

Bezoek Anna 4 Sail

5

Reviews en Ervaringen over Berend Botje

Berend Botje

Berend Botje heeft de leukste zeilvakanties naar steeds meer avontuurlijke bestemmingen tegen scherpe prijzen!
Lees verder Ľ

Bezoek Berend Botje

6

Reviews en Ervaringen over Bontekoe Reizen

Bontekoe Reizen

Bontekoe Reizen is een initiatief van de eigenaren van de Bontekoe, Gerrit Jan en Anita Meijerink, en verzorgt sinds 1994 zeilreizen voor singles en alleengaanden op de Bontekoe en op 'collega'-zeilschepen. Dit garandeert altijd juiste informatie en een persoonlijke benadering.
Lees verder Ľ

Bezoek Bontekoe Reizen

7

Reviews en Ervaringen over Bor Zeilreizen

Bor Zeilreizen

Vakantie met de BÝr is een avontuurlijke, actieve zeilvakantie in Noorwegen boven de poolcirkel, de Lofoten en VesterŚlen. Meezeilen met een schip dat gemaakt is om te charteren in Noord Noorwegen. Zeilen wordt afgewisseld met wandelen, vissen of walvissafariís. De zeil zwerftochten en single reizen langs de Noorse kust en het zeezeilen staan garant voor een actieve zomer vakantie. Er is meer dan voldoende gelegenheid voor een individuele invulling van je zeilvakantie en wandelvakantie.
Lees verder Ľ

Bezoek Bor Zeilreizen

8

Reviews en Ervaringen over De Ruime Wind

De Ruime Wind

De Ruime Wind is een stichting die sinds 1982 zeilkampen voor jongeren organiseert. Het gaat hier om zeilkampen voor jongeren tussen de 11 en 17.
Lees verder Ľ

Bezoek De Ruime Wind

9

Reviews en Ervaringen over Onancharters

Onancharters

Onancharters vaart al jaren met de prachtige schoener, de Onan, in Griekenland. De Onan heeft als thuishaven Zakynthos Griekenland en is een ideaal schip voor een zeilvakantie reis met familie, vrienden of een groep.(Singlereizen)speciaal voor singles organiseren wij Singleszeilvakanties in voor en najaar.
Lees verder Ľ

Bezoek Onancharters

10

Reviews en Ervaringen over Sunny Sailing

Sunny Sailing

Van harte welkom bij Sunny Sailing. Voor de mooiste zeilvakantie in Griekenland of Turkije!
Lees verder Ľ

Bezoek Sunny Sailing

11

Reviews en Ervaringen over Sunsail

Sunsail

Of u nu een ervaren zeiler bent of nog nooit in uw leven een stap op een boot heeft gezet, Sunsail biedt een breed scala aan opties en bestemmingen!
Lees verder Ľ

Bezoek Sunsail

12

Reviews en Ervaringen over WishfulSailing

WishfulSailing

Wishful Sailing, de Nederlandse organisatie sinds 2002 (lid SGR en HISWA) voor verrassende zeilvakanties, zeilvakantie, zeilen, varen, bootverhuur, jacht, zeiljachten, zeiljacht verhuur, zeilboten, bootverhuur, botenverhuur, boten, jachtcharter, jacht, jacht charter, zeilboot, catamaran, bareboat, boot huren, catamarans, verhuur, huren, zeiljacht, zeilen met persoonlijke aandacht in o.a. Griekenland, Kroatie, Turkije, Italie en 34 landen in totaal. Ook kun je onze jachten huren in de Cariben, Indische Oceaan, Baltische zee en vanuit iedere haven in de Middellandse zee. Boek veilig en vertrouwd
Lees verder Ľ

Bezoek WishfulSailing