slechte aftersales

333travel in Harmelen bieden mooie reizen aan, maar de aftersales laat te wensen over.
Bij het boeken van de reis naar Sri Lanka is er mondeling een toezegging gedaan die men later 'uit het oog' is verloren. De wens is niet voldoende (lees: te vaag) door het reisbureau vastgelegd, en wij hebben er verder niet op gecontroleerd, mede omdat ze zich voordoen als een professionele organisatie. Die verwachtingen hebben ze bij ons niet waargemaakt. Vanwege het vertrek van de medewerker in kwestie kan men dat nu niet meer verifiëren wie er gelijk heeft. Vreemd, is ze overleden soms?
Leg daarom voor je betaalt goed vast wat je wenst en wat men voor je regelen gaat. Dat voorkomt teleurstellingen tijdens de reis. Vrienden van ons hebben inmiddels een vergelijkbare reis zelf opgebouwd (via vliegticket.nl, booking.com etc.) en gemaakt, tot volle tevredenheid. Je moet er een paar avondjes voor gaan zitten, maar de meerwaarde van een reisbureau is hiermee voor ons aanzienlijk verminderd.

Sterke punten
de reis is mooi, maar die kun je bij meer organisaties boeken. Juist de meerwaarde die we dachten te vinden kan 333travel niet waarmaken.

Zwakke punten
Slechte aftersales. Als je betaalt hebt blijft er van de service weinig over. problemen worden weggewuifd en goedgepraat.

Bezoek 333Travel.nl Reviews over 333Travel.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 333Travel.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden