Het bourgondische met wat sportiviteit en leerzaamheid verenigd

Het bourgondische met wat sportiviteit en leerzaamheid verenigd

(K)(yeah):P

Als je geen kenner bent maar wijn gewoon lekker vindt, als je je een paar dagen wilt overgeven aan de heel nieuwe ervaring van wijn proeven met het bijbehorende jargon van de experts (probeer geur en smaak maar eens te verwoorden!) en van wat er zoal bij het maken en vooral het bijzonder maken van wijn komt kijken dan is een wijnwandeltocht met Jeanet Bruining een absolute aanrader.
De groepen zijn klein en de bindende factor 'wijn proeven en de wijnstreek leren kennen" geeft een goede sfeer in een uiterst gemêleerd gezelschap.
Als uitvalsbasis is er een goed hotel en 's avonds steeds een zorgvuldig gekozen uitstekend restaurant.Heerlijk ontspannen wandelen (niet te vroeg, niet te lang, mooie routes) en elke dag het privilege van de ontvangst bij een bijzondere wijnmaker die trots en blij is om ons alles van zijn vak te vertellen en zijn resultaten te laten proeven. Helemaal geen commercie; wijn kopen kan maar is niet het doel van de proeverij.
Het was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste keer!Kleine groepen, goede

Sterke punten
Kleine groep, niet zware wandeltochten, uitstekende kennis van het gebied en de wijnen van Jeanet Bruining, bezoek aan speciale topwijnmakerijen, geen commercie, overdracht van kennis en liefde voor wijn, mooie keuze van restaurants, geen idioot vroege start van de dag, relaxed.

Zwakke punten
De lunch hoeft van mij niet in een goed restaurant maar kan gewoon een picknick zijn.

Bezoek WijnWandelTochten.nl Reviews over WijnWandelTochten.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over WijnWandelTochten.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden