Zimba Safaris - 5 Reviews

Last updated: 28 november 2017
Zimba Safaris Logo

85.7% aanbevolen, 5 Reviews

  1. Zimba Safaris
  2. Zimba Safaris video
  3. Zimba Safaris Reviews
  4. Schrijf ook een review over Zimba Safaris

Niet tevreden over Zimba Safaris? Probeer dan eens Jambo.nl.

Zimba Safaris

ZIMBA SAFARIS - Gespecialiseerd in wandelsafari's en reizen op maat naar zuidelijk Afrika

Losse reisonderdelen en een veelzijdig aanbod in luxe, comfortabele en budget safari's naar
Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania en Malawi.

Reisbureau

Zimba Safaris Details

Hits: 482

URL: http://www.zimbasafaris.com/

CategorieŽn: Reizen naar Afrika

Reviews: 5

Zimba Safaris video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Aewj0LGfW-k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Zimba Safaris reviews (5):

Zimba Safaris - droomreis naar tanzania

0

Review:
Net één week thuis van een droomreis naar Tanzania; de Serengety en Tarangire en de Ngorongo crater.

We zijn al diverse keren met zimba safais gereisd en altijd meer dan tevreden.

Vol geduld word er een reis op maat uitgezocht en net zolang dat je helemaal tevreden bent en stelt me nooit teleur.

De verblijven zijn ook altijd uitmuntend.

Sterke punten:
Vriendelijk, geduldig en luisteren naar onze wensen
Kennis en ervaring en zeer vriendelijk.
Goede offerte met een duidelijk beeld van de kosten
zeer goede gidsen
Nooit geen achteraf kosten.

Zwakke punten:
heb ik echt niet ...

anja voorn beveelt Zimba Safaris aan bij vrienden/bekenden

Zimba Safaris - Trip of a lifetime

0

Review:
Vroukje from Zimba safari's heeft voor ons gezin de "trip of a life time" georganiseerd. Een reis door Zimbabwe en Tanzania met voor ieder wat wils, avontuur, relaxation en natuurlijk wilde beesten.
De reis was vrij gecompliceerd met verschillende aankomsten en vertrekken maar alles is ongelofelijk soepel verlopen.

We zij begonnen in Zimbabwe bij Matabo hills. Ongelofelijk graniet rotsen. Een sculpturen museum gecreëerd door de natuur. Wij hebben hier gelogeerd bij camp amalinda wat een prachtig resort in de rotsen is.

Daarna met spoedige transfers naar Hwange national park en kamp Bomani waar alles even fantastisch was, de guide, de management, de tenten, de safari auto, t eten, gezelligheid, echt super.

Vervolgens naar Victoria Falls waar we natuurlijk van de falls en ziplining hebben genoten. De laatste avond hebben we per Vroukjes suggestie bij Boma gegeten. Inderdaad toeristisch maar zeker de moeite waard.

Met een klein vliegtuigje een schitterende vlucht naar Kariba over de zambezi rivier. Waar we onze kano safari zijn begonnen. Drie prachtige dagen op de zambezi rivier naar Mano Pools. Zo mooi, zo gezellig, zulk lekker eten!!!

Toen naar Jenny en t Rhino Camp in Matusadona national park. Een prachtig kamp op stelten in een prachtige locatie waar je een land safari en water safari op lake Kariba kan ervaren.

Vervolgens naar Tanzania waar we een nacht in Arusha in de prachtige moivaro lodge hebben overnacht voor dat we onze rit naar ngoro goro en de Serengeti begonnen.

De rit naar/ door/ in de Serengeti was spectaculaire. Alle beesten die je je maar kan voorstellen.

Ikoma lodge was prima. Wij hebben daar een east african lunch gehad. Midden in t veld met de wildebeesten in de achtergrond bezig met hun migratie organisatie. Met dansen, zingen en op stoelen staan. Dolle boel.

Onze laatste stop was Zanzibar. Fumba beach was precies wat ik had gehoopt, een mooi, super relaxed resort. Picture perfect, om t zo maar eens te zeggen.

Sterke punten:
T organiseren van de reis met Vroukje was zo'n persoonlijke ervaring en t bleek uit haar aanbevelingen en keuzes voor ons dat ze ook precies begrepen had wie wij waren en wat we zochten.

Zwakke punten:
Geen zwakke punten wat mij betreft.

Irene Vlak beveelt Zimba Safaris aan bij vrienden/bekenden

Zimba Safaris - Malawi een land waar je welkom bent

0

Review:
Malawi is een land waar je veilig en rustig kunt rondreizen. Mensen zijn heel vriendelijk, de natuur is afwisselend en heel mooi. De accommodaties die wij hebben gehad, waren goed en het waren hele mooie locaties.
Fisherman's Rest bij Blantyre is een geode uitvalsbasis om projecten te bezoeken. We hebben een paar projecten bezocht en dat was heel indrukwekkend. Het nationale park Liwonde was prachtig. Wij verbleven in Mvuu Camp. De luxe tenten waren prima en de game drives waren goed georganiseerd. We hebben in geen een ander park in Afrika de dieren zo dichtbij bewonderd. We kwamen heel dicht bij de olifanten, nijlpaarden en de krokodillen. Een echte aanrader en soms erg spannend. We zijn op 2 plaatsen bij Lake Malawi geweest. Chembe Eagles Nest, waar je iedere avond van een prachtige zonsondergang kunt genieten en in Monkey Bay was onze accommodatie Norman Carr Cottage. Dit is een complex waar je gelijk het gevoel krijgt dat je thuis bent. Genieten van het meer. In de ochtend met de boot er op uit om te snorkelen en de visaronden te spotten. Verder hebben we overal heerlijk gegeten en zijn we onder de indruk van de vriendelijkheid van de mensen. Deze vakantie krijgt bij ons een plaatsje in de eregalerij van onze vakanties.

Sterke punten:
Zimba Safaris heeft veel aandacht voor jouw persoonlijke wensen. Vroukje heeft goed naar ons geluisterd en wij hebben een grandioze privéreis gehad. Vol enthousiasme gaf zij haar eigen ervaringen aan ons door en maakt ons dan ook enthousiast voor deze reis. Ze heeft niets teveel gezegd. Het was heel afwisselend, accommodaties op hele mooie locaties en een goede timing tussen actie en rust. Zeer goed uitgestippeld. We hadden uitstekend vervoer met een hele leuke chauffeur.De reis is geworden wat wij in gedachten hadden en de natuurparken hadden meer te bieden dan wij verwachtten.
Complimenten voor de goed georganiseerde en verzorgde reis.

Zwakke punten:
Tja er komt niets boven en ik denk dan ook dat ik de zwakke punten niet heb gezien, zo deze aanwezig zijn.

Henny Vos beveelt Zimba Safaris aan bij vrienden/bekenden

Zimba Safaris - zorgt voor avontuur op maat en onvergetelijke erva

0

Review:
Omdat ik jarenlang gewend was om mijn reizen zelf te organiseren en daarbij dus alles op mijn manier en op maat te regelen, leek het mij lastig een organisatie te vinden die dat minstens zo goed zou kunnen doen. Aangezien ik op zoek was naar een kanovakantie in Afrika leek het mij verstandig om dit niet zelf te gaan organiseren maar om hulp in te roepen van mensen die hier verstand van hebben en vooral persoonlijke ervaring. Dit was voor mij een grote stap omdat mijn eerste ervaringen met reisorganisaties zoals Djoser, Summum en Koning-Aap me niet echt opleverden wat ik zocht. Reizen is voor mij iets persoonlijks, een reis, een ontwikkeling op maat. Iets dat ik in mijn reizen alleen zo vaak heb kunnen vinden. Dat heb ik persoonlijk nooit kunnen vinden in groepsreizen.

Per toeval kwam in bij Vroukje van Zimba Safaris terecht. Ik merkte direct dat zij vanuit een soortgelijke reisachtergrond in staat zou kunnen zijn mij iets te bieden dat in de buurt komt van de ervaring die ik was gewend. De voorstellen waar zij mee kwam voelde direct als puur en persoonlijk en de manier van communiceren daarbij gaf mij het gevoel dat Zimba Safaris alleen met mij bezig was. Dat voelt heel luxe! Ik ben nu twee keer naar Zimbabwe geweest (2013 & 2014) en van beide reizen kan ik aangeven dat het voor mij twee persoonlijke en pure ervaringen waren. Er is duidelijkheid over wat ik kan verwachten aan diensten en er is genoeg informatie om mij enthousiast te maken zonder te veel weg te geven. Ik heb ervaren dat ik ben geleid naar prachtige afgelegen plekken van Zimbabwe met goede gidsen (zijn altijd voor mij een kritische succes factor m.b.t. de reiservaring). Ik ben op plaatsen geweest die (nog) verborgen zijn voor het mainstream toerisme en daar ben ik altijd naar op zoek. De twee reizen die Zimba Safaris heeft georganiseerd voldeden daarmee ruimschoots aan mij verwachtingen.

Sterke punten:
Vriendelijk, duidelijk, afgestemd, klantvriendelijk, ervaringsrijk, duidelijke communicatie en geduldig.

Zwakke punten:
Geen

Peter van beveelt Zimba Safaris aan bij vrienden/bekenden

Zimba Safaris - prachtige rondreis

0

Review:
Wij zijn afgelopen weekend teruggekeerd van een prachtige reis door Botswana en Zimbabwe, We zijn begonnen in Maun en hebben de okavanga delta, moremi en chobe bezocht en zijn overal drie nachten gebleven. Allemaal prachtige locaties met schitterende lodges en veel wild gezien. Via chobe zijn we met een voertuig naar Zimbabwe Victoria Falls gereden waar het een beetje toeristisch was vergeleken met Botswana. We zijn daar twee nachten gebleven en toen verder naar Hwange park waar we geweldige privé game drives en wandelsafariís hebben meegemaakt. Daarna zijn we naar het noorden gevlogen en hebben een fantastische kanosafari gedaan die ik iedereen kan aanbevelen en daarna geëindigd in Mana Pools weer voor een privé safari. We hebben werkelijk genoten en alles was prima georganiseerd en juist de afwisseling van de accommodaties en safaris vonden we geweldig. Zimba Safaris is echt aan te raden want ze hebben veel kennis in huis en de organisatie was perfect. De offerte was duidelijk, de vouchers kregen we op tijd en de aansluitingen van de transfers en vliegtuigjes waren prima geregeld. Naast hun eigen noodnummer waren we voorzien van contactgegevens van hun medewerkers ter plaatse zodat mocht er iets mis gaan we ook altijd iemand konden bereiken. Gelukkig hebben we hier geen gebruik van hoeven te maken. Vanaf de boeking houden ze regelmatig contact met je en de prijs is ook nog eens gunstig vergeleken bij vele anderen. Bij terugkomst ontvingen we een welkom thuis mailtje en konden we onze op of aanmerkingen kwijt.

Sterke punten:
Vriendelijk, geduldig en luisteren naar onze wensen
Kennis en ervaring
Goede offerte met een duidelijk beeld van de kosten
Uitstekende lokale medewerkers en zeer goede gidsen
Prijsgunstig

Zwakke punten:
Geen, behalve dat je bij thuiskomst zo enthousiast bent dat je meteen weer terug wilt gaan

M.Bancken beveelt Zimba Safaris aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Zimba Safaris

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Zimba Safaris aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Zimba Safaris aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Zimba Safaris


Home Ľ Reizen naar Afrika Ľ Zimba Safaris