D-reizen is met ruim 180 Vakantiewinkels, een Klant Contact Center en website inclusief chat het meest veelzijdige reisbureau van Nederland. Zowel qua bereikbaarheid als qua aanbod. Van zonvakanties tot wintersport en van stedentrips tot cruises. Sinds 1983 verkoopt D-reizen vakanties van bijna alle Nederlandse reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. Hiermee hebben we inzicht in alle vakanties en vliegtickets. D-reizen opereert dus volledig onafhankelijk. Dit heeft veel voordelen, zoals een zeer ruim en scherp geprijsd aanbod dankzij de PrijsCheck.

D-reizen.nl video


D-Reizen.nl Reviews

 • Ik dacht dat kosten transparant moesten zijn tegenwoordig. Maar zoek je voor 3 personen, dan krijg je prijzen obv 2 personen te zien. En nog zonder boekingskosten e.d. Klik je op een kort stedentripje van 169 euro, blijkt dit in totaal toch bijna 800 euro te kosten. Dat is gewoon misleiding, in ieder geval qua beleving. Niet geboekt dan ook.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Misleidende lokkertjes.

  Door Ruuf op 3 september 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Tijdens boeken reis staat in de kleine letters dat transfer en bagage niet zijn inbegrepen. Wat dan de extra kosten zijn wordt tijdens (online) boeken niet vermeld. Achteraf extra kosten ‚ā¨170,- = 15% van reissom. Na klacht te hebben ingediend wordt ik verwezen naar de kleine lettertjes en.....ik had moeten bellen met D-reizen als iets niet duidelijk was (‚ā¨0,15-/min). Ja daarom doe ik ook online een reis boeken om dan nog een half uur te bellen met een medewerker. Voor mij NOOIT meer D-reizen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Door F.Stribos op 21 september 2016 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Slecht en onvolledig advies van de reisbureau medewerkster en een starre kortzichtige houding van Holland International.

  Zwakke punten
  Ze zijn liever een klant kwijt dan een klant rijk. Er wordt niet meegedacht en alleen naar de regeltjes verwezen. Regeltjes gaan boven klantvriendelijkheid en meedenken.

  Door Chrissy op 15 februari 2014 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek D-Reizen.nl

Schrijf je eigen review