Reviews over Reisbureaus


  Middellandse Zee Cruise - Review over C&O Travel

  Wat was onze Middellandse Zee cruise een fantastische ervaring. Zowel voor mijzelf als voor voor mijn kinderen van 7 en 10 jaar oud. Alleen de aanblik in Venetië richting ons cruiseschip....waaw....een aanblik die we nooit zullen vergeten. We hebben herinneringen gemaakt voor ons leven; een reis waar we diverse landen/ steden bekeken hebben, genoten hebben van de zee, culturen, het genot van het cruiseschip. Gewoon een herinnering voor het leven!!! CenO Travel, dank voor de perfecte organisatie en advies, @Nancy, jouw deskundig advies zou ik iedereen toewensen, een reis om nooit te vergeten!!! Thanks lieve groet Andrea, Ruben en Stella

  Sterke punten
  zeer deskundig advies, door hun jarenlange ervaring weten ze echt het passende te adviseren zoeken alles goed uit, tickets accommodatie enz enthousiast open en eerlijk

  Disneyland patis - Review over C&O Travel

  Voor de 2 de maal onze familie reis naar Disneyland Paris uit moeten stellen. We gaan met 14 personen, dus best een flinke groep. Maar snel en goed geregeld door C&zo travel. In Oktober is het hotel goedkoper dan in Mei en binnen 1 dag kregen we het verschil terug, Ben ze heel dankbaar want ook voor hun is het een moeilijke tijd. We gaan ons nu verheugen op de Herfstvakantie en uiteindelijk 1 jaar later ons 40 jarig huwelijk vieren met dank aan C&O Travel, nogmaals dank

  Sterke punten
  Snelle afhandeling

  Onbetrouwbare organisatie - Review over Bungalow.net

  Ronduit onbetrouwbare organisatie. In ons geval heeft men een geldige huurovereenkomst (obv bevestigingsemail en financiële afschrijving) eenzijdig geannuleerd omdat de prijs nog niet aangepast was voor het Paasweekend (€708 ipv €478). Vervolgens is men niet bereid en ook niet in staat om dit op een eerlijke en tijdige manier op te lossen. Waardeloos. Ik zou even verder kijken.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Onbetrouwbare prijzen - Review over TUI Villas

  Wij zijn niet tevreden omdat hun prijzen niet betrouwbaar zijn en er na betaling nog bijbetaald moet worden. We boeken een huisje waar letterlijk staat "eindschoonmaak inbegrepen" en betalen dit online. We ontvangen een bevestiging waarin opnieuw letterlijk staat "eindschoonmaak inbegrepen". De dag nadien ontvangen we plots een nieuwe mail waarin staat dat er nog bijkomend 70 euro moet betaald worden ter plaatse voor de schoonmaak. Klantenservice is onbestaande: annuleren is niet meer mogelijk zonder geld te verliezen (alhoewel er stond "free cancellation" bij de boeking), en op mails antwoorden ze niet. Conclusie: niet betrouwbaar. Nooit meer.

  Sterke punten
  Betaling gaat snel

  Zwakke punten
  Na betaling moet er bijbetaald worden Klantenservice onbereikbaar

  Slechte afhandeling Coronavoucher C&O Travel - Review over C&O Travel

  Na het boeken van een reis een corona voucher ontvangen. Na 6 maanden betalen ze alsnog niet uit, maar ze bieden wel aan om 90% uit te betalen (wat dat kan blijkbaar wel?) met daarbij een bericht ondertoon waaruit duidelijk op te maken is dat je anders nog veel langer op je geld mag wachten als je daar niet mee akkoord gaat. Reis was 1600 euro... erg zuur.

  Sterke punten
  Snelheid van factuur sturen

  Zwakke punten
  Openheid van zaken geven en reageren op vragen.

  Pas op! - Review over HotelBon.nl

  Bij een telefonisch gesprek over verkeerde incasso's werd ik enorm onbeschoft te woord gestaan. Door 'Hotelbon leisure Fletcher' zelf. Totaal geen gebrek tegemoetkoming of service. Pas dus op met die bedrijf en controleer de afschrijvingen goed. Voor je het weet, ben je een hele hoop geld lichter en krijg je er niks voor terug.

  Veruit de leukste singlereizen in Nederland - Review over VillaVibes

  Ik ben met verschillende reisorganisaties mee geweest maar de singlereizen van VillaVibes vond ik veruit het leukste. Vooral dankzij de leuke groep. Ik vind het een voordeel dat bij VillaVibes iedereen minimaal hbo niveau heeft. Het zegt niet alles, maar als ik kijk naar mijn vriendengroep is ook iedereen hoger opgeleid. Ik heb echt onwijs veel lol gehad op vakantie. Verder zijn de groepen bij VillaVibes groter dan veel andere singlereis aanbieders. Er zijn altijd wel een paar mensen met wie je een mindere klik hebt - maar die kun je prima links laten liggen. Ik focus me vooral op de vrijgezellen die net als ik het meeste uit mijn vakantie willen halen. Kortom, ik vind VillaVibes een top reisbureau voor single vakanties. Zodra Corona voorbij is ga ik weer een keertje mee.

  Sterke punten
  - Leuke groep gelijkgestemde singles (hoger opgeleid en zelfde leeftijdscategorie) - Het draait vooral om lol maken. Dat merk je aan de leuke activiteiten die de reisleider organiseert - Je betaalt ietsje meer, maar de kwaliteit van hotels is ook echt beter.

  Zwakke punten
  - Vooral single reizen in Europa. Ze hebben geen single vakanties naar bijvoorbeeld Thailand. - Jammer dat ze geen korting geven op last minute single reizen. Had leuk geweest.

  vakantiediscounter geeft foute informatie en licht op - Review over De VakantieDiscounter

  Een jaar geleden een vakantie naar egypte geboekt bij vakantiediscounter. Toen we daar waren en hoorde dat er een kans was dat we door Covid niet terug konden vliegen meteen meerdere malen contact opgenomen met vakantiediscounter waar ons verteld werd dat er geen problemen waren en onze vlucht gewoon door ging. Toen we op het vliegveld aankwamen hoorde we dat we toch niet aan boord van onze vlucht mochten. Samen met de contact persoon van alltours (bedrijf waar vakantiediscounter mee samenwerkt) uiteindelijk een vlucht terug weten te boeken via turkish airlines omdat vakantiediscounter op geen enkele manier bereikbaar was. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en hebben we nogsteeds geen van de extra kosten vergoed gekregen terwijl het probleem volledig ontstaan is doordat vakantiediscounter verkeerde informatie gaf en vervolgens niet bereikbaar was om dit probleem op te lossen.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  slechte communicatie, liegt over dingen, komt afspraken niet na, zorgt voor hoge extra kosten en lost door hun gemaakte problemen niet op.

  Vreselijk contact - Review over TUI Villas

  Na de uitbraak van Corona geprobeerd een oplossing te vinden voor onze vakantie in Slovenië waar we niet meer heel durfden. Helaas verlopen de contacten stroef, kunnen niet gebeld worden, reageren niet op e-mail. Wel contact via MSN, als je reactie krijgt zijn het ontwijkende berichten en verwarring maar geen oplossingen geboden. We zijn maar gestopt met het zoeken van oplossingen, heeft ons de aanbetaling gekost, we zijn niet geweest. Hier zullen wij NOOIT EN TE NIMMER meer iets boeken en dit kunnen we anderen ook aanraden.

  Dikke aanrader! - Review over C&O Travel

  Wij boeken hier al jarenlang onze cruise reizen en kan alleen maar vol lof over dit reisbureau. Ze denken enorm met je mee, komen financieel geregeld met goedkopere opties, terwijl ze hier dan minder aan verdienen(!), geven je niet het gevoel een 'nummer' te zijn en geen vraag is teveel voor ze. Zelfs op locatie staan ze digitaal klaar als je vragen hebt! Een enorme aanrader om hier je reis te boeken!

  Sterke punten
  Snel reageren, Laten je geen nummer voelen, Denken met je mee, Smeren je geen extra duren pakketen o.i.d. aan

  Zwakke punten
  Geen zwak punt bij dit bedrijf!

  Niet betrouwbaar, afzetters - Review over Ardennes Etape

  Als er iets fout gaat met de boeking verschuilen ze zich achter de kleine lettertjes om je geld nooit terug te geven, zelfs wanneer de eigenaar akkoord is dit wel te doen. Schandalig

  Negatieve ervaring! - Review over C&O Travel

  Toch bizar dat een eigenaar van een reisbureau onder fake namen positieven reacties kan plaatsen op een reisbureau vergelijkersite. Wij hebben andere ervaringen met dit reisbureau. Vooral de geboekte vakantie die totaal is misgelopen door hun fout.... en men wil niet eens gezamelijk tot een oplossing komen. Men blijft zich maar achter corona scharen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie en organisatie talent en ervaring

  Correcte afhandeling - Review over C&O Travel

  In April 2020 zouden wij een cruise maken in de Middellandse Zee. Helaas is de cruise door COVID 19 niet kunnen doorgaan en heeft C&O Travel ons een Corona Voucher aangeboden. Zij hebben ons uitgelegd dat indien wij besloten niet te reizen, we na 6 maanden een restitutie konden aanvragen. Uiteindelijk hebben wij besloten om (voor nu) geen nieuwe boeking te maken en de situatie af te wachten. C&O Travel heeft voor ons het geld terug gehaald bij de rederij en luchtvaartmaatschappij en netjes aan ons terugbetaald. Van begin tot eind goed en kundig geholpen door C&O Travel. Wij zullen zeker opnieuw boeken.

  Sterke punten
  Goede service

  Uitstekende afhandeling annulering cruise in coronacrisis - Review over C&O Travel

  Midden in de voorpret van het gaan maken van mijn Panamkanaal-cruise van Fort Lauderdale naar Vancouver in april 2020 kwam half maart 2020 de domper door het coronavirus/COVID-19: Eerst kwam het inreisverbod VS, al snel volgde de annulering van mijn geboekte cruise door de cruisemaatschappij. Zowel ik als Michelle van der Velde werden overvallen door deze ontwikkelingen. Geluk bij dit ongeluk: Boeking via C&O Travel met ANVR-SGR garantie! C&O Travel ging aan de slag met mijn reisdossier, bestaande uit 3 onderdelen: 1) Boeking bij cruisemaatschappij. (met hun annuleringsregels) 2) Reisarrangement van C&O Travel, zoals geboekte hotelovernachtingen, etc. 3) Geboekte vluchten voor heen- en terugreis. (regels luchtvaartmaatschappij) Ik had regelmatig goed contact via telefoon en mail. 21 april 2020 ontving ik voor ieder onderdeel een Corona Voucher met SGR garantie, met een geldigheid van 1 jaar! De vouchers geven je, als je niet direct het geld terug wil, ruim de tijd om te bedenken welke reis je hiermee bij C&O Travel gaat boeken. Ik heb al jaren goede ervaringen met C&O Travel, ook nu in deze onzekere coronacrisis, en heb in vol vertrouwen een nieuwe cruise in najaar 2021 geboekt. Bij deze boeking zijn geen vluchten inbegrepen en Michelle is op mijn verzoek het geld gaan terugvragen bij de luchtvaartmaatschappij. 11 januari 2021 kreeg ik haar bericht dat de luchtvaartmaatschappij het geld heeft teruggestort. Ik heb geen glazen bol, ons geduld wordt op de proef gesteld, maar ik hou vertrouwen. Ondertussen ben ik wel moe geworden van het voortdurende geld terug-‘gehamer’ door verschillende consumenten-organisaties/programma’s. Een deel van je reis heb je in handen van het reisbureau gelegd, de rest blijft eigen verantwoordelijkheid, en gezamenlijk, ook in coronacrisis,kom je tot een oplossing.

  Sterke punten
  Jarenlange ervaring en deskundigheid: cruise-arrangementen met betaalbare prijzen, overzichtelijke keuzes afgestemd op de klant, goed contact via mail of telefoon

  Zwakke punten
  Mij niet bekend

  cruise naar Dubai 7 daagse begeleid en georganiseerde reis - Review over C&O Travel

  Als ik aan C&O travel denk:mooie en goede verzorgde en georganiseerde reizen.We maakten cruises naar de middellandse zee en de bahamas tot aan columbia toe.de professionele aanpak door Michelle van der Velde zorgde er mede voor een onvergetelijke vakantie.We hebben ook naar andere cruisespecialisten gekeken en overlegd .Maar C&O travel steekt met kop en schouder er bovenuit.Het ervaren cruisespecialistenteam spreken uit jarenlange ervaring en heel belangrijk uit eigen ervaring.De medewerkers zijn zelf in heel veel landen geweest en spreken dus uit eigen ervaring en dat geeft je ook een goed gevoel bij boeken.want dat is uiteindelijk wat telt een goede professionele aanpak.

  Sterke punten
  professionele aanpak,goede en betaalbare prijzen.De medewerkers spreken uit eigen ervaring en beleving.C&O travel komt zijn afspraken na.De klant is koning letterlijk en figuurlijk.

  Zwakke punten
  zijn bij mij niet bekend

  Boek niet via Tuivillas - Review over TUI Villas

  Werken samen met aanbieders die zich niet aan afspraken houden. Maar wel incassobureaus op je af sturen.

  Sterke punten
  Geen

  Afzetters - Review over Pierre et Vacances

  In 2017 een last minute vakantie naar Spanje geboekt. Een contante restbetaling gedaan bij het hotel. Krijg nu 3 jaar!!! na dato een aanmaning van 700€ of ik anders even een betalingsbewijs kan overleggen van deze betaling. Echt? 3 jaar later??? Nooit meer Pierre et vacances voor ons!!!

  Sterke punten
  Klanten 3 jaar later aanmaningen sturen van reeds betaalde facturen!! Zijn ze echt heel goed in!

  Zwakke punten
  Hun financiële administratie!

  Uiterst tevreden - Review over Middenoostenreizen.com

  Mijn man en ik zouden eerder dit jaar naar Dubai op vakantie gaan. Helaas door Covid-19 werd dat geannuleerd. Middenoostenreizen sprong hier goed op in en hield regelmatig contact met ons over de opties. Geen moment hebben wij zorgen gehad. Zo zijn we afgelopen maand alsnog naar Dubai gevlogen en hebben we daar een super vakantie gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. Goede excursies en tips vanuit het reisbureau. En niet te vergeten: het vriendelijke personeel op locatie. We zijn nu net uit de thuisquarantaine die wordt aangeraden door de overheid. Voor ons was dat totaal geen probleem omdat wij beiden thuiswerken. Door deze vakantie hebben wij weer de energie om er een tijdje tegen aan te gaan. Kortom: aanrader!

  Sterke punten
  Klantencontact, aandacht, unieke ervaring

  Zwakke punten
  n.v.t.

  Corona - Review over TUI Villas

  Door corona kon mijn reis geboekt via Tuivillas niet doorgaan. Na 6 maanden aan het lijntje gehouden te zijn door Tui en 1001 uitvluchten te hebben gehoord rechtstreeks contact opgenomen met Isula Travel. Binnen 3 dagen was alles geregeld. Zowel de voucher als waarborg. Bijzonder klantvriendelijk. Zodra alles weer mogelijk is ga ik direct rechtstreeks boeken. Met Tui wil ik nooit meer iets te maken hebben en kan alleen als advies meegeven: loop er met een grote boog omheen. Ik moet 1 ster geven maar zelfs dit is nog te veel

  Sterke punten
  Geen. O ja veel beloven

  Zwakke punten
  Alles

  Zeer klantonvriendelijk en wil absoluut niet meedenken oplossen Corona overmacht - Review over Ardennes Etape

  Inmiddels heel erg veel contact gehad met dit bedrijf. Zeer klantonvriendelijk en willen absoluut niet meedenken over oplossing. Sterker sturen alleen elke keer dezelfde voorwaarden. Wij waren 20 jaar klant elk jaar geboekt, maar zeker nooit meer. Zullen erg goed ons best doen dit bedrijf te behoeden voor nieuwe klanten. Nooit iets mee doen Ardenne Etap. Slechtste bedrijf ooit. 1 ster is te veel

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie boven

  Dieven!! - Review over TUI Villas

  Wij vragem al 2 maanden op een waarborg vakantiehuis van 1000 euro. Dit is zuivere diefstal.

  Sterke punten
  Niets

  Slecht - Review over TUI Villas

  Een huis in Denemarken geboekt met het verzoek dat we dan wel zelf de schoonmaak wilden doen gezien de belachelijk hoge prijs voor de schoonmaak. Geen reactie op gekregen slechts een bevestiging. Tui was telefonisch niet te bereiken door drukte Corona. Daar aangekomen stond in het boek dat we zelf konden schoonmaken, dus gedaan. Nu veel te hoge factuur voor elektriciteit en uiteraard ook voor schoonmaak... belachelijke oplichters! Zowel tui di verwijst naar novasol en novasol die verwijst naar tui. Lekker makkelijk dit! Huis was niet eens schoon toen we aankwamen ! En alle spullen waren oud en versleten. Nooit meer dus!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Bereikbaarheid Verantwoordelijkheidsgevoel Klantvriendelijkheid

  Keurige afhandeling annulering - Review over Best of Britain

  We wilden afgelopen zomer een reis door Engeland maken. Natuurlijk 1 die niet in de standaard rondreizen valt. Onze wensen doorgestuurd naar "Best of Britain " en deze hebben een mooi reis samen gesteld voor ons welke voldeed aan onze wensen. Ook alle belangrijke extra info en onderdelen waren na navraag geregeld. We zouden dus zorgeloos weg gaan. Helaas kwam corona om de hoek en is de vakantie in het water gevallen. Maar "Best of Britain" continue voor ons de beste opties open gehouden. Helaas deze week toch moeten besluiten alles te moeten annuleren en dus geen gebruik te maken van de voucher voor volgend jaar. En ook dit wordt zeer netjes afgehandeld. Binnen 24 uur is alles geregeld en het geld terug. Zeer netjes en zeer gewaardeerd.

  Sterke punten
  Altijd bereikbaar en snel reactie op mail.

  Singlereizen waar iedereen zichzelf kan zijn - Review over VillaVibes

  Ik had zin om gewoon nieuwe mensen te leren kennen en weekendje weg te gaan. Toevallig stuitte ik op de website van VillaVibes singlereizen. Het sprak me erg aan dat de indeling op leeftijd was en dat ze allerlei garanties hebben op het ontmoeten van gelijkgestemde singles. Het enige waar ik vooraf nog enigszins bang voor was, was het dating gehalte. Ik wilde gewoon lekker weg met leuke mensen en zoek helemaal geen relatie. Gelukkig bleek dat totaal niet het geval. Ik boekte een single weekend Vechtdal. En al vanaf de binnenkomst op vrijdagavond voelde het goed. Het drinken en eten zit allemaal al bij de prijs inbegrepen (het eten van kok Astrid was trouwens echt heerlijk). Ik heb tijdens het weekend met vrijwel iedereen even gesproken. Sommige tijdens het wandelen door de bossen, andere tijdens een spelletje in het kasteel en weer andere bij het kampvuur buiten. Iedereen zat er een beetje hetzelfde in. Gewoon samen een leuke tijd hebben. Tuurlijk waren er ook een paar mensen waar ik niet echt een klik mee had, maar dat maakt op een groep van 40 mensen niet uit. Jammer dat de single weekenden weg nu even stil liggen vanwege Corona. Uiteraard alle begrip voor. Maar ik ga zeker weer mee als het weer mag. Ik heb ook een leuke wintersport vakantie geboekt. Zin in!

  Sterke punten
  Leuke groep singles. Iedereen staat er hetzelfde in. Prachtige locatie midden in de bossen Heerlijk eten. Fijn dat het drinken ook bij de prijs is inbegrepen

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen zwakke punten aan de singlereis ontdekt.

  aan het lijntje gehouden/altijd het zelfde antwoord - Review over De VakantieDiscounter

  na een annulering in Augustus 2020 een voucher gekregen en nu zou ik 12 Oktober vliegen , ook al geannuleerd en volgens de Europese wet moeten ze binnen 7 tot 60 dagen terug betalen (ILT) en ook van Minister Van Nieuwenhuizen, en wat krijg je een nieuwe voucher, en je kan op een lijst geplaatst worden en dan duurt het een jaar voordat je je geld terug krijgt ze werken gewoon niet mee terwijl ze dit verplicht word ,ja ook de vliegmaatschappijen (ik heb dan Corendon) via Vakantie Discounter en ze blijven de mensen maar in de maling nemen met als antwoord ja na 6 maanden kan je je geld terug vragen en dan duurt het nog 6 maanden tot een jaar oplichters zijn het

  Sterke punten
  die hebben ze niet, soms krijg je antwoord via messenger(facebook) en het zijn altijd de standaard antwoorden

  Zwakke punten
  het is een zwak bedrijf die de mensen in de maling neemt zelfs als de reis geannuleerd word vragen ze om het rest bedrag