Reviews over Reisbureaus


  Mooie website en luxe huisje

  Review over Villaspot

  Ik heb een aantal keer geboekt via Villaspot en ben telkens tevreden over de kwaliteit van de huisjes. De site is erg makkelijk in gebruik. Er is ook altijd een kortingscode beschikbaar. (Scheelt mij weer zoeken)

  Sterke punten
  Makkelijk in gebruik, Goede prijs-kwaliteit verhouding

  Zeer onklantvriendelijk

  Review over Buro Scanbrit

  Zeer slecht bereikbaar, zowel telefonisch als wel in antwoord op emails.
  Na 1 uur en 10 minuten in de wacht, blijkt dat onze offerte geannuleerd is en deze ook niet meer opgepakt gaat worden door... personeelstekort!
  Dag vakantievoorpret en mooie reis.

  Zwakke punten
  telefonische wachttijd, offerte zonder bericht geannuleerd. Reden: Personeelstekort!

  NOOIT BOEKEN HIER!!!!

  Review over TUI Villas

  Nooit boeken hier. Na 2 weken lang gedurende mijn vakantie allerlei problemen met t huis te hebben gehad en daarna contact geprobeerd te krijgen voor een oplossing hiervan met een volledig uitgebreid en duidelijk verhaal van mij met foto�s ed, werd de schuld aan anderen gegeven en mijn rapport is niet eens geopend om te lezen. Wat een slecht organisatie. NOOIT BOEKEN!!!! Wees gewaarschuwd

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel maar op nummer 1 het contact en afhandeling!!!

  NOOIT BOEKEN HIER!!!!

  Review over TUI Villas

  Nooit boeken hier. Na 2 weken lang gedurende mijn vakantie allerlei problemen met t huis te hebben gehad en daarna contact geprobeerd te krijgen voor een oplossing hiervan met een volledig uitgebreid en duidelijk verhaal van mij met foto’s ed, werd de schuld aan anderen gegeven en mijn rapport is niet eens geopend om te lezen. Wat een slecht organisatie. NOOIT BOEKEN!!!! Wees gewaarschuwd

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel maar op nummer 1 het contact en afhandeling!!!

  Reis naar Praag

  Review over Bolderman

  Sterke punten
  Alles goed geregeld door Bolderman, goede Chauffeurs, al met al zeer goede reisorganisator,

  Zwakke punten;bij Olampia trista hotel gelogeerd maar de medewerkers waren agressief en asociaal en verkeerde kamer die bezet was aan ons gegeven,
  Toch reageerde zij nog steeds niet goed dus een dikke 2 voor hotel.
  De mensen in dyad waren ze ook niet vriendelijk

  Weigering teruggave volledige ticketkosten

  Review over Bas Travel

  Bas Travel weigert de volledige kosten van een boeking te retourneren. Terwijl landelijk afgesproken is dat reisbureaus in coronaperiode de volledige Ticketkosten moet terug betalen zonder aftrek van administratie/dossierkosten (zie Radar). Heel veel mensen, vooral Surinaamse ouderen zijn hier de dupe van. Ze krijgen niet volledige bedrag terug. Ik wil dat iedereen in deze volledig gecompenseerd wordt.
  Ik ga in iedergeval nooit meer bij BasTravel in Rotterdam boeken.


  Het échte Kroatië

  Review over Puur Kroatie

  Niet eerder waren wij (gezin met twee kinderen) in Kroatië geweest. Na veel zelf op internet gespeurd te hebben, viel ons oog op Puur Kroatië. Onze wensen sloten precies aan bij hetgeen Puur Kroatië biedt: kleinschalige accommodaties, weg van de drukke plekken, maar wel het échte Kroatië zien.
  Wendy verraste ons met een mooi aanbod met bijzondere plekken en accommodaties die we zonder haar nooit hadden gevonden. Alle accommodaties zijn met veel zorg uitgekozen en worden gerund door gepassioneerde Kroaten. Elke accommodatie was op zichzelf weer uniek: op de ene locatie kon je geweldig eten, de andere lag in een mooi natuurgebied waar je kon kanoën, wandelen of mountainbiken en weer een andere locatie lag in een mooi stadje, maar toch nét ver genoeg van alle hectiek. Kortom, een mooie balans.
  Ook nadat we hadden geboekt was Wendy goed bereikbaar voor onze vragen. Die betrokkenheid is zeker een reden om ook aan anderen een vakantie met Puur Kroatië aan te raden.
  Wendy en team: bedankt!

  Sterke punten
  - betrokken
  - kleinschaligheid
  - gepassioneerd
  - goed op de hoogte van situatie mbt corona

  Geweldig!

  Review over Buro Scanbrit

  BuroScanbrit is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Sinds 2013 boeken wij al onze reizen naar Scandinavië. Alles word goed in de puntjes geregeld en er word zorgvuldig naar je reis gekeken om de perfecte reis voor je te maken. De accomodaties zien er altijd prachtig uit, ze geven goede tips om te doen ter plekke en de service is top!

  Waarschuwing, niet voor iedereen

  Review over Puur Kroatie

  Dit is niet voor mensen die een groot hotel of vakantiepark, een hoop reuring, grote zwembaden, glijbanen, kermisachtige attracties, Nederlands eten willen.

  Zoals wij Kroatië via Puur Kroatië hebben mogen leren kennen is het voor de liefhebber van slow travel.

  Bij onze zoektocht naar een goede reisorganisaties zagen we bij de meeste dat ze rondreizen helemaal vol proppen en waar bij je maar 1 of 2 nachten op 1 bestemming bent en dan hup weer door. Vaak verblijf je bij deze organisaties in grote hotelketens.

  Niet bij Puur Kroatië. Nee dit is alleen dé ideale vakantie voor mensen die ook wat willen zien van het land, in een rustig reistempo.
  We hebben als gezin echt genoten van onze vakantie in Kroatië. Onze kinderen van 8,11,13 hebben zelfs aangegeven weer terug te willen. Alles was prima geregeld door Puur Kroatië, dat een jaar ervoor onze buren ook zo tevreden waren en weer teruggingen begrijpen we nu heel goed. We gaan hetzelfde doen.

  We reisden in augustus 2021, 17 dagen, 4 bestemmingen plus 1 extra overnachting bij Plitvice.

  Sterke punten
  persoonlijk, service, aandacht, betrokken, heel veel kennis, eerlijk

  Zwakke punten
  ze hebben het te druk. Door corona begreep ik hebben ze het zwaar gehad en moeten reorganiseren. Dat betekent dat ze de drukte soms niet aankunnen. Telefonisch zijn ze niet altijd direct bereikbaar. Per mail wordt wel altijd snel gereageerd.

  Single reizen van VillaVibes zijn de beste

  Review over VillaVibes

  De single reizen van VillaVibes zijn de beste. Ik ben nu al 5x mee geweest en elke keer ontmoet ik weer nieuwe mensen met wie ik een leuke klik heb. De singlereis bestemmingen zijn prachtig, het eten tijdens de weekenden is heerlijk en ik vind het écht een verrijking van mijn leven.

  Sterke punten
  Super leuke groep

  Zwakke punten
  Geen single vakanties naar Thailand of Peru

  disneyland parijs

  Review over C&O Travel

  goed contact via de mail, reageren snel en alles goed geregeld. Maar door de corona de reis 3 x moeten annuleren. Besloten om de reis nu definitief niet door te laten gaan.
  Alle begrip van C & O travel. Binnen 1 dag ons volledige reissom terug gekregen.

  Sterke punten
  snelle reactie via de mail. goede service

  Zwakke punten
  geen

  Niet boeken via deze site!!

  Review over VacancesProvence.nl

  Géén service via VacancesProvence!!!!
  De zaakvoerder dient dringend een cursus service/klantvriendelijkheid te volgen..
  Wij hebben in 2020 één woning én in 2021 twéé woningen via VacancesProvence geboekt.
  2020 is goed verlopen, maar daar was alles in orde en heeft Vacances Provence enkel hun commissie (20%) ontvangen.
  Echter voor onze recente woning 07/2021 geeft de huisbeheerster (Poetsvrouw) van onze woning aan de betaalde contante som niet ontvangen te hebben terwijl deze wel degelijk contant betaald is..
  Vacances Provence trekt dit zonder enige navraag van onze borg af.
  Na melding aan Vacances Provence dat dit wel contant betaald is -zoals gevraagd in hun mail-, ontvangen wij van de zaakvoerder een kort berichtje "snel-snel" via zijn Iphone met de melding dat de huisbeheerster gelijk heeft en dat wij als klant - die € 4000 voor een week voor de woning betalen- dus gewoon ongelijk hebben, niets kunnen bewijzen (gezien contant - zoals door Vacances Provence gevraagd), en deze € 160 gewoon nogmaals dienen te slikken..
  Een serviceniveau als dit heb ik nog nooit meegemaakt!!
  NOOIT BOEK IK NOG VIA DEZE SITE - EN IK RAAD IEDEREEN HETZELFDE AAN!!

  Sterke punten
  Onbekend

  Zwakke punten
  Service

  Beloven véél

  Review over VakantieXperts

  Was mij aan het orienteren voor Kroatië en kwam op de site bij vakantie expres.\\r\\nWilde samen met mijn partner een reis door Kroatië gaan maken. Dus mail gestuurd via de site. Snel een reactie fijn dat u interesse heeft etc.binnne 24 uur ontvangt u een aanbieding. We zijn nu inmiddels 6 dagen verder en tot op de dag van vandaag niks aanbieding. Dit vind ik slecht ook al,zou het druk zijn is géén excuus. Laat middels een klein berichtje even horen wat de status is van jouw verzoek. Dus naar de concurrent gegaan. Was zo geregeld dus beveel ik vakantie expres niet aan.

  Sterke punten
  Snel een mail.binnen 24 uur krijgt u een aanbieding das supper snel te mooi om waar te zijn.

  Zwakke punten
  6 dagen later nog niets dus 6 x 24 uur 144 uur verder en nog niets

  Beloven véél

  Review over VakantieXperts

  Was mij aan het orienteren voor Kroatië en kwam op de site bij vakantie expres.
  Wilde samen met mijn partner een reis door Kroatië gaan maken. Dus mail gestuurd via de site. Snel een reactie fijn dat u interesse heeft etc.binnne 24 uur ontvangt u een aanbieding. We zijn nu inmiddels 6 dagen verder en tot op de dag van vandaag niks aanbieding. Dit vind ik slecht ook al,zou het druk zijn is géén excuus. Laat middels een klein berichtje even horen wat de status is van jouw verzoek. Dus naar de concurrent gegaan. Was zo geregeld dus beveel ik vakantie expres niet aan.

  Sterke punten
  Snel een mail.binnen 24 uur krijgt u een aanbieding das supper snel te mooi om waar te zijn.

  Zwakke punten
  6 dagen later nog niets dus 6 x 24 uur 144 uur verder en nog niets

  Fijn zoeken en boeken

  Review over Villaspot

  Mooi assortiment vakantiehuizen en makkelijk filteren. Top site!

  Wij gaan daar nooit meer boeken

  Review over Ardennes Etape

  Zoals beloofd aan Ardennes- etape, hier onze review.
  Vorig jaar positieve vakantie ervaring gehad, dit jaar helaas erg teleurgesteld.
  Wij hadden ruim van te voren geboekt, maar waren met 12 mensen uit 6 gezinnen en hadden te maken met 3 landen.
  Omdat wij rekening moesten houden met de onzekerheid ivm de maatregelen en met de verschillende planningen van de 12 personen, besloten wij ongeveer een maand voor data dat het beter was de datum een jaar op te schuiven, wij hadden immers alles al betaald.
  We hadden inmiddels een ander mailadres, maar het was onmogelijk dat te veranderen op onze privé info van Ardennes- etape, de bevestigings knop werkte niet.
  Telefonisch was Ardennes etape onbereikbaar en op de mail kreeg ik maar geen antwoord. Op de chat zei ze dat ik de week erop antwoord zou krijgen op mijn verzoek om het een jaar op te schuiven. Wat ik kreeg: een juich brief dat alles weer mocht en dat we in het huis konden, totaal geen antwoord op mijn brief. Inmiddels begon de tijd te dringen, wilde ik nog iets van het geld terug zien als ze niet akkoord zouden gaan met mijn verzoek.
  Nogmaals gechat en er toen werd pas gezegd dat ik alleen kon annuleren.
  Geen mail terug, geen antwoord op de brief, geen begrip en voor ons geen boeking.
  Heel jammer, want we hadden er vorig jaar ook een week geboekt en wilden nu voortaan elk jaar de reünie van 12 personen bij Ardennes etappes houden.
  Maar nu nooit meer, gaan ergens anders huren waar ze wel rekening houden met het menselijke aspect, bijvoorbeeld bij Beaujean.
  Omdat Ardennes etappes alleen in nummers kan denken, hier onder onze nummers zodat ze weten wie er achter deze review zit.
  698115, 104874-01

  Sterke punten
  Huizen zijn goed

  Zwakke punten
  Communicatie met klanten

  Super overzichtelijk

  Review over Singlereizen.nl

  Heb net een reis geboekt, alles was overzichtelijk en kon snel sorteren welke reis mij leuk leek.
  Direct geboekt en ga binnenkort al op reis👍

  Sterke punten
  Klantvriendelijk, overzichtelijk en duidelijk

  Zwakke punten
  Niet opgemerkt

  Offerte

  Review over ADE

  Na 10 dagen nog geen offerte voor fietsvakantie. Ik dacht dat reisbureaus het zo moeilijk hebben. Kennelijk niet beloven van alles maken niets waar. Voor mij geen ADE

  Zwakke punten
  Niet betrouwbaar

  Offerte

  Review over ADE

  Na 10 dagen nog geen offerte voor fietsvakantie. Ik dacht dat reisbureaus het zo moeilijk hebben. Kennelijk niet beloven van alles maken niets waar. Voor mij geen ADE

  Zwakke punten
  Niet betrouwbaar

  boek niet via cheaprickets

  Review over CheapTickets

  Na annuleren vlucht wegens overlijden moeder (pre covid tickrt chnl-15577179) in januari 2020 wacht ik nog steeds op vergoeding danwel reisvoucher. Je wordt met de een na de andere leugen van cheaptickets geconfronteerd.
  1) het was via cheaptickets niet mogelijk om vlucht om te boeken, maar bleek dat dit wel mogelijk was omdat ik wel nieuwe vlucht kon boeken op de data waarnaar ik wilde wijzigen.
  2. Ze hadden de gegevens voor terugbetaling doorgestuurd naar de luchtvaartmaatschappij maar na een half jaar kreeg ik te horen dat ze dit toch noet gedaan hadden omdat ze het 'vergeten' waren
  3. Ik zou zelf voucher asn moeten vragen bij de luchtvaartmaatschappij terwijl op hun website al duidelijk vermeldt staat dat dit door de tussenpersoon (cheaptickets) moet gebeuren
  4. Na lang communiceren krijg ik de melding/beeijs dat ze voucher hadden aangevraagd alleen was dit voor een lucht sie gewoon had plaatsgevonden (de nieuw geboekte vlucht) in plaats van de vlucht die ik had moeten annuleren
  5. Ze weigeren nu nog langer om voucher aan te vragen en reageren gewoonweg nergens meer op. Als ik bel en ik krijg contact wordt de verbinding verbroken zodra ze mijn gegevens erbij hebben gepakt.

  Allemaal leuk en aardig met deze maatschappij zolang alles goed loopt maar zodra er iets fout gast weigeren ze hun fouten toe te geven en weigeren ze te werken aan een oplossing.

  Als je graag opgelicht wil worden dan moet je vooral via cheaptickets boeken en hopen dat er iets febeurt waardoor de vlucht niet doorgaat. Gegarandeert dat je dan naar je geld kan fluiten.

  Nog nooit zo'n waardeloze organisatie gezien. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf nog steeds bestaat want zo'n oplichtersorganisatie als Cheaptickets zou geen bestaansrecht mogen hebben

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slecht georganiseerd, ze zijn goed in liegen (ipv te zorgen dat je kan vliegen). Reageren nergens op

  Prima weekend op de Bosgraaf

  Review over Rent a Tent

  Bij aankomst werden we blij verrast met koffie en een drankje voor de kinderen. Het echtpaar heeft ons alle informatie gegeven die we nodig hadden. Tenten waren keurig schoon en fris. Speciale dank voor het gastechtpaar.

  Sterke punten
  De ontvangst met gegeven info en de omgeving.

  Zwakke punten
  Niet gevonden

  Prima weekend op de Bosgraaf

  Review over Rent a Tent

  Bij aankomst werden we blij verrast met koffie en een drankje voor de kinderen. Het echtpaar heeft ons alle informatie gegeven die we nodig hadden. Tenten waren keurig schoon en fris. Speciale dank voor het gastechtpaar.

  Sterke punten
  De ontvangst met gegeven info en de omgeving.

  Zwakke punten
  Niet gevonden

  Top reisorganisatie

  Review over C&O Travel

  Al meerdere reizen met C&O travel gemaakt. Altijd super goed georganiseerd, prima reisleiding en gidsen. Altijd top-hotels met geweldige keuken.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nWe hopen snel weer met hen te kunnen reizen.

  Sterke punten
  Altijd top hotels, gezellige reisleiding en super gidsen. Net alsof je met alle vrienden op vakantie bent

  Zwakke punten
  Ken ik niet

  Top reisorganisatie

  Review over C&O Travel

  Al meerdere reizen met C&O travel gemaakt. Altijd super goed georganiseerd, prima reisleiding en gidsen. Altijd top-hotels met geweldige keuken.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nWe hopen snel weer met hen te kunnen reizen.

  Sterke punten
  Altijd top hotels, gezellige reisleiding en super gidsen. Net alsof je met alle vrienden op vakantie bent

  Zwakke punten
  Ken ik niet

  Middellandse Zee Cruise

  Review over C&O Travel

  Wat was onze Middellandse Zee cruise een fantastische ervaring.
  Zowel voor mijzelf als voor voor mijn kinderen van 7 en 10 jaar oud.
  Alleen de aanblik in Venetië richting ons cruiseschip....waaw....een aanblik die we nooit zullen vergeten. We hebben herinneringen gemaakt voor ons leven; een reis waar we diverse landen/ steden bekeken hebben, genoten hebben van de zee, culturen, het genot van het cruiseschip.
  Gewoon een herinnering voor het leven!!!
  CenO Travel, dank voor de perfecte organisatie en advies, @Nancy, jouw deskundig advies zou ik iedereen toewensen, een reis om nooit te vergeten!!! Thanks
  lieve groet Andrea, Ruben en Stella

  Sterke punten
  zeer deskundig advies, door hun jarenlange ervaring weten ze echt het passende te adviseren
  zoeken alles goed uit, tickets accommodatie enz
  enthousiast
  open en eerlijk