Reviews over Reisbureaus


  Top service!!

  Review over BTR Reizen

  Persoonlijk contact met Evelien van BTR met advies op maat en altijd antwoord op je vragen.

  Sterke punten
  Advies op maat en topservice

  Geweldige vakantie

  Review over Puur Kroatie

  Wij hebben een reis door Puur Kroatie laten samenstellen op basis van onze voorkeuren. Het werd een soort van rondreis van twee weken waarbij we de mooiste plekjes hebben gezien. Van binnenland, waar de mensen ontzetten gastvrij zijn en het eten gewoonweg zalig is, via lekker brunchen in de watervallen, via tochtje met dolfijnen en zwemmen tussen de Kornati eilanden zijn we op de enkele eilanden geweest. Puur Kroatie heeft daarbij geweldige kleinschalige adressen gekozen wat we van heerlijke rust, prachtige omgevingen en het lokale eten konden genieten. Echt super, een tip voor anderen : vraag naar adviezen en tips, ze weten precies het juiste voor je te vinden. Vooral genoten van de locals die voor ons gingen koken, echt een ervaring en aanrader. Het was onze eerste keer in Kroatie, maar zolang Puur Kroatie onze reizen kan blijven regelen komen we hier terug.

  Sterke punten
  kennis van gebied

  heerlijk eten

  zeer vriendelijke locals

  mooie nette en kleinschalige appartementen

  Zwakke punten
  niet kunnen vinden

  Persoonlijke aandacht loont!

  Review over Puur Kroatie

  Enthousiast geworden door de website vroegen we meer informatie aan. Super snel kregen we reactie en vervolgens belde Wendy zelf om nog wat verder door te vragen zodat ze goed beeld had van wat wij wilden om hier vervolgens een passend aanbod voor te doen.
  Door goed te luisteren en door te vragen, de kennis van het land en het unieke aanbod van accommodaties kregen wij een reis die goed bij ons past en zijn we erg enthousiast geworden over Kroatië als vakantieland!
  Zowel voor, tijdens als na boekproces was bereikbaarheid en reactie op mails heel snel. Zelfs tijdens de reis werd geïnformeerd of alles goed verliep en ook na thuiskomst ontvingen we een mail.
  Normaal gesproken boeken wij alles zelf, maar door persoonlijke en enthousiaste betrokkenheid van Wendy EN haar team was dit wel een heel positieve ervaring.
  Wie een reis naar Kroatië overweegt, kan met zeer gerust hart in zee gaan met Puur Kroatië!

  Sterke punten
  - kennis en ervaring Wendy
  - goed klantenteam
  - snelle reactietijd
  - fijne kleinschalige accomodaties
  - leuk activiteiten aanbod

  Zwakke punten
  Geen aandachtspunten voor Puur Kroatië. Hopelijk lukt het om enigszins buiten de gebaande paden te blijven nu Kroatië zo populair is en alleen maar drukker wordt.

  Cheaptickets oplichters

  Review over CheapTickets

  Cheaptickets onbereikbaar, keren niets uit na overboeking airline. Geen balie, niet bij boeken. Als er iets fout loopt ben je namelijk nergens.

  Zwakke punten
  Onbereikbaar, onbetrouwbaar

  De perfecte roadtrip met kids!

  Review over Puur Kroatie

  We wilden graag kennismaken met Kroatië en Puur Kroatië kruiste in deze zoektocht ons pad. Vanaf het eerste contact, tijdens onze reis en na thuiskomst zijn alle contacten super fijn en behulpzaam geweest. De dames begrijpen goed wat de wensen van de klant zijn. Wij kunnen Puur Kroatië echt aan iedereen aanraden wie dit mooie land wil ontdekken!

  Sterke punten
  Goed aanvoelen van de wensen van de klant, goede kennis van het land en hele leuke authentieke accomodaties!

  Zwakke punten
  Nvt

  Vakantie in het water

  Review over Lara Reizen

  Mijn vakantie gaat niet door door zijn doen.

  Boek al jaren bij hem en ging altijd goed.

  Vrijdag ochtend weer geboekt en aangegeven dat ik maandag ochtend zou betalen aangezien ik weg moest. Hij heeft daar niet op gereageerd en ik heb netjes zoals afgesproken maandag ochtend betaald.

  Wat blijkt maandag avond: hij heeft niets geboekt. Ik zou nu meer moeten betalen en dat was mijn schuld.

  Ik heb het te laat aangegeven dat ik maandag zou betalen. Niet dus en heb ik aangetoond maar dat maakt niet uit.

  NIET BOEKEN BIJ HEM!

  Sterke punten
  Sterke punten blijken er niet te zijn zo blijkt achteraf

  Zwakke punten
  Communicatie, afspraken nakomen, fouten toegeven

  Bij klachten niet thuis

  Review over TravelXL

  Aardig personeel bij het boeken van de reis. Helaas is er erg veel misgegaan geheel buiten onze schuld om. Hierdoor hebben wij kosten moeten maken (taxi). Deze kosten zouden worden vergoed dus geen probleem zover.

  Nu verwijzen ze echter door naar de reisorganisator om de kosten te vergoeden. Ik heb met de reisorganisator geen contact, maar met travel XL zelf verschuilen ze zich achter het feit dat TUI het druk heeft. Al die tussentijd geen enkele update ontvangen, om maar te zwijgen over de toegezegde vergoeding voor gederfde vakantietijd. Iets waar wij gewoon recht op hebben.

  Had een goede indruk van dit reisbureau, maar ook klachten horen naar behoren afgehandeld te worden

  Sterke punten
  Zeer vriendelijk personeel

  Zwakke punten
  Klachten niet afwimpelen op de reisorganisator

  Schoonmaak Ameland

  Review over Rent a Tent

  Gastheer (amsterdams accent) houdt informatie achter over de schoonmaak (doucheputje opentrekken en schoonmaken, de stofzuiger staat in de servicetent, echter wordt je hierover niet geinformeerd en wekt de bezem in de tent de indruk dat goed schoonvegen met bezem voldoende is ) waardoor je achteraf voor onaangename verassing komt te staan en de gastheer de schoonmaakkosten/ inhouden van borg zelf achterover drukt. Dit moet stoppen. Ook hoort de gastheer aanwezig te zijn bij uittchecken en terugvorderen van de borg.

  Sterke punten
  Mooie camping, mooie omgeving.

  Zwakke punten
  gastheer incasseert onrechtmatig schoonmaakkosten (ivm bewust achterhouden van informatie en afwezig zijn bij de uittchecktijd tussen 8 en 10 uur).

  Super georganiseerd

  Review over Cuscoperu.nl

  Alles op maat, goed geregeld. Alle transfers keurig op tijd. Binnen 10 minuten antwoord via de app.

  Sterke punten
  Communicatie

  Zwakke punten
  Niet

  Aanrader

  Review over Puur Kroatie

  Samen met het team Puur Kroatië een prachtige maatwerkreis Slovenië en Kroatië samengesteld voor ons gezin. Wendy denkt heel goed met je mee, is eerlijk over wat je wel en niet kan verwachten en kent de accommodaties zelf. Geen grootschalige hotels maar kleinschalige authentieke accommodaties. Vriendelijke, snelle en klantgerichte service. Een aanrader!

  Echt ontzorgen en ontspannen

  Review over Puur Kroatie

  18 dagen rondgereisd in Kroatië als gezin (3 kinderen van 6, 12, 14). Voor de eerste keer in Kroatië en er is geen betere manier om het land te leren kennen. Super reis en alles was goed geregeld. Eigenaren van accommodaties waren erg vriendelijk en behulpzaam. Merkt dat deze zorgvuldig gekozen zijn door Puur Kroatië. Echt relaxed!

  Sterke punten
  - kennis van het land
  - denkt mee met wensen klant
  - goed bereikbaar voor vragen
  - enthousiasme, hierdoor krijg je extra zin in de vakantie

  Verschrikkelijk

  Review over Avanta Reizen

  Een woord is er nodig om de reis van Avanta te omschrijven: verschrikkelijk! Op hun site staat dat iedereen welkom is. Nou mooi niet. Als je niet van een reformatorische kerk bent, moeten ze je niet een word je door de groep afgewezen! En dat noemt zich een Christelijke reisorganisatie. Nou haal dat Christelijke er maar af. Ik hoop nooit meer zijn verschrikkelijk vakantie mee te maken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Je wordt niet geaccepteerd om wie je bent. Ook al ga je naar de kerk. Als dit geen reformatorische is word je totaal afgekeurd.

  Bedriegers

  Review over Ardennes Etape

  Online betseld maar konnen maar voor 2 volwassenen gaan. Had gebeld of het oke was voor 4 volwassenen. De dag van aankomst geen toegang tot te woning tot dan niets meer gehoord van hun en geen geld gezien. Hou u weg van die bedriegers, ze hebben u al bedrogen voor je iets doet. Ik laat het hier niet bij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Vervolg Malta traumatisch

  Review over PLUS Taalreizen

  02.30 uur dood en dood moe, formulieren in moeten vullen en de boodschap gekregen dat ze zelf alle kamers moet na lopen voor een slaapplek. Licht aan licht. Kinderen wakker maken. Ze ligt nu in een bloed hete kamer met o.a jongens in een stapelbed. We hebben een tweepersoonskamer voor haar geboekt. Het is nu 3,15 uur, kan er zelf niet van slapen. Hartelijk dank !!!! :( p.s. Minst erge van dit allemaal is dat er niemand op het vliegveld was om ze op te halen.m

  Sterke punten
  Reservering liep goed. Mooie enthousiaste website. Op het moment van aankomst drama. Hoop dat het nog goed gaat komen.

  Zwakke punten
  Alles tot nu toe. Vervoer vliegveld naar locatie. Eten slecht. Slaapplek drama. Totaal geen begeleiding. Hoe is dit toch mogelijk!

  Vervolg Malta traumatisch

  Review over PLUS Taalreizen

  02.30 uur dood en dood moe, formulieren in moeten vullen en de boodschap gekregen dat ze zelf alle kamers moet na lopen voor een slaapplek. Licht aan licht uit…andere kinderen wakker maken. Ze ligt nu in een bloed hete kamer met o.a jongens in een stapelbed. We hebben een tweepersoonskamer voor haar geboekt. Het is nu 3,15 uur, kan er zelf niet van slapen. Hartelijk dank !!!! :( p.s. Minst erge van dit allemaal is dat er niemand op het vliegveld was om ze op te halen.m

  Sterke punten
  Reservering liep goed. Mooie enthousiaste website. Op het moment van aankomst drama. Hoop dat het nog goed gaat komen.

  Zwakke punten
  Alles tot nu toe. Vervoer vliegveld naar locatie. Eten slecht. Slaapplek drama. Totaal geen begeleiding. Hoe is dit toch mogelijk!

  Malta traumatisch

  Review over PLUS Taalreizen

  Traumatische ervaring voor onze dochter, andere kinderen en ouders. Vandaag in de middag aangekomen en heeft nu om 24 uur in de nacht
  samen met andere kinderen geen bed om in te slapen. Onze dochter en andere kinderen zijn in paniek. Dit is een onveilige situatie. Wij hebben o.a. noodnummer gebeld en zijn niet terug gebeld. Onze dochter en andere kinderen worden totaal in de steek gelaten en wij ouders zijn dood ongerust!!!!\\r\\n\\r\\n\\r\\n

  Sterke punten
  Tot op heden geen

  Zwakke punten
  Om 24.15 uur geen bed om in te slapen. Kinderen zijn dood en dood moe na reis. Traumatische ervaring!

  Slecht bereikbaar

  Review over Buro Scanbrit

  Huisjes erg gedateerd
  Zeer slecht bereikbaar reageren gelukkig wel op mail maar telefonisch niet te doen

  Zwakke punten
  Bereikbaarheid

  Slecht/goed

  Review over PLUS Taalreizen

  Ik heb zelf een week Brighton cursus gedaan en de eerste dag dat ik van het vliegtuig kwam was niet echt slecht maar ook niet goed. Ik heb namelijk vanaf mijn aankomst een goede begeleider gehand die bracht me naar de andere kinderen die er ook aan kwamen en vervolgens mocht ik 2u gaan wachten op de busje. Ik kom vervolgens aan op de locatie is het bijna een kwartier van Brighton zelf vandaan terwijl ik dacht (en de locatie die op de website heb opgezocht) dat het dicht bij de pier was niet zo dus. Maar het blijkt ook dat je zowat 5 á 10 minuten mag lopen naar je accommodatie als van het eetkamer of van de klassen komt. Daarna in de avond was het echt wel gezellig met de andere, maar toen hadden we er met sommige onderling over het feit dat ze allemaal te horen kregen (inclusief ikzelf) dat er handdoeken waren op de locatie, maar die zijn er dus niet. Er zijn ook bij een paar kamers dat er mieren de kamer in komen en dat geluk heb ik natuurlijk ook. Voor de rest heb ik gehoord dat je wel veel vrije tijd hebt en ik denk wel dat dat waar is. Maar ik heb ook gehoord dat het welkoms feest niet echt een feest was te noemen. Ik denk dat het wel leuk kan zijn, maar dan moet je veel onder ogen zien en dat is niet echt die hele prijs waard vind ik.

  Sterke punten
  De avonden bij de accommodatie zijn altijd gezellig.

  Zwakke punten
  Er kunnen mieren in je kamer komen.
  Er zijn geen handdoeken ookal zeggen ze van wel.
  Het is 15 minuten van Brighton vandaan en ze hadden dat niet vermeld op de website

  Klantenservice onbereikbaar

  Review over De VakantieDiscounter

  Na het voltooien van de boeking op vakantiediscounter.nl, ontbraken vluchtgegevens en het kunnen boeken van ruimbagage. De klantenservice was vrijwel onbereikbaar. Gedurende een paar weken heb ik in totaal vijf uur telefonisch in de wachtrij gehangen (na elk half uur wordt de verbinding verbroken), geen reactie op meerdere e-mails en facebook messenger berichten. Uiteindelijk had ik na 4 weken via facebook messenger een antwoord.

  Wat een uitermate onprofessionele manier van met je klant omgaan! Dit was de eerste en gelijk laatste keer dat ik via vakantiediscounter een reis boek.

  Een dikke afrader!

  Perfect geregeld

  Review over Puur Kroatie

  Onze 4-daagse trip was van te voren tot in de puntjes geregeld. Van vliegtickets tot vervoer op locatie, van accommodaties tot aan iedere maaltijd en activiteit. Het ene was nog verrassender dan het ander...
  Wij kon konden daardoor maximaal genieten. We hoefden er alleen voor te zorgen dat we op tijd van A naar B kwamen. Echt super geregeld.

  Mooie website en luxe huisje

  Review over Villaspot

  Ik heb een aantal keer geboekt via Villaspot en ben telkens tevreden over de kwaliteit van de huisjes. De site is erg makkelijk in gebruik. Er is ook altijd een kortingscode beschikbaar. (Scheelt mij weer zoeken)

  Sterke punten
  Makkelijk in gebruik, Goede prijs-kwaliteit verhouding

  Zeer onklantvriendelijk

  Review over Buro Scanbrit

  Zeer slecht bereikbaar, zowel telefonisch als wel in antwoord op emails.
  Na 1 uur en 10 minuten in de wacht, blijkt dat onze offerte geannuleerd is en deze ook niet meer opgepakt gaat worden door... personeelstekort!
  Dag vakantievoorpret en mooie reis.

  Zwakke punten
  telefonische wachttijd, offerte zonder bericht geannuleerd. Reden: Personeelstekort!

  NOOIT BOEKEN HIER!!!!

  Review over TUI Villas

  Nooit boeken hier. Na 2 weken lang gedurende mijn vakantie allerlei problemen met t huis te hebben gehad en daarna contact geprobeerd te krijgen voor een oplossing hiervan met een volledig uitgebreid en duidelijk verhaal van mij met foto�s ed, werd de schuld aan anderen gegeven en mijn rapport is niet eens geopend om te lezen. Wat een slecht organisatie. NOOIT BOEKEN!!!! Wees gewaarschuwd

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel maar op nummer 1 het contact en afhandeling!!!

  NOOIT BOEKEN HIER!!!!

  Review over TUI Villas

  Nooit boeken hier. Na 2 weken lang gedurende mijn vakantie allerlei problemen met t huis te hebben gehad en daarna contact geprobeerd te krijgen voor een oplossing hiervan met een volledig uitgebreid en duidelijk verhaal van mij met foto’s ed, werd de schuld aan anderen gegeven en mijn rapport is niet eens geopend om te lezen. Wat een slecht organisatie. NOOIT BOEKEN!!!! Wees gewaarschuwd

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel maar op nummer 1 het contact en afhandeling!!!

  Reis naar Praag

  Review over Bolderman

  Sterke punten
  Alles goed geregeld door Bolderman, goede Chauffeurs, al met al zeer goede reisorganisator,

  Zwakke punten;bij Olampia trista hotel gelogeerd maar de medewerkers waren agressief en asociaal en verkeerde kamer die bezet was aan ons gegeven,
  Toch reageerde zij nog steeds niet goed dus een dikke 2 voor hotel.
  De mensen in dyad waren ze ook niet vriendelijk