Nieuwste Reviews

Magicaltours Vakantie - letterlijke verandering van oud naar nieuw

0

Review:
Het was me meteen duidelijk...die katharengrot op nieuwjaarsochtend...daar was het me om te doen en..het heeft me geraakt, letterlijk en figuurlijk. De dagen ervoor waren heel aangenaam en de groep heeft me duidelijk gemaakt dat wij allemaal één geheel vormen. Niets zweverigs...niets ab-normaals...gewoonweg aangenaam en ontspannend. Zelfs mijn "nuchtere", bougondische en a-spirituele man (denkt hij zelf) heeft genoten van het gezelschap en verblijf. Het is een kado aan jezelf om onder begeleiding van Jacqueline en Jean-Luc op reis te gaan. Ik draag ze in mijn ziel...

Sterke punten:
Eigenlijk hun gewone manier van doen, zonder belerend of te zweverig over te komen. Net daardoor kunnen ze iedereen bereiken volgens mij...

Zwakke punten:
De "koude" temperatuur op onze kamer en badkamer. En mijn Bert vond de glaasjes wijn aan de kleine kant, haha

lut beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Buro Scanbrit - Geen waar voor je geld

0

Review:
We zijn door buroscanbrit in een accomodatie terecht gekomen die belachelijke duur was. Dit was een aanfuiting. De hele week gemotoriseerd verkeer om ons huisje. Terwijl je dit juist wil uitbannen als je naar Finland gaat.als reactie van dit reisbureau dat ze hier niets aan kunnen doen. Dit is klinkklare onzin. Omdat zij zelf met deze accommodatie zaken doen. Ga nooit met deze reisorganisatie in zee !

Zwakke punten:
Slechte communicatie ook met reisleider. Geen empathie voor reiziger. Willen alleen heel snel veel geld verdienen.

Arrien Van beveelt Buro Scanbrit NIET aan bij vrienden/bekenden

Djoser - Niet met Djoser gaan

0

Review:
Rondreis Vietnam 22 dagen is een zéér zware wandelrondreis geworden. Slechte bussen terwijl ze zeggen eigen bussen. Chauffeurs ingehuurd.

Sterke punten:
Mooi land

Zwakke punten:
Te veel dus eerst bij een ander reisbureau kijken.

H v d Vegt beveelt Djoser NIET aan bij vrienden/bekenden

Zuid-Afrika Reisopmaat - Top vakantie gehad in Zuid-Afrika

0

Review:
Mede dankzij de grote kennis van Marleen in Kaapstad hebben wij een hele mooie vakantie gehad. Alles klopte aan deze reis. Zuid-Afrika Reisopmaat dank jullie wel en hopelijk tot snel.

Sterke punten:
Korte lijnen met Marleen. Snel antwoord op alle vragen. En ook tijdens de reis bij eventuele vragen konden we snel met Marleen schakelen.

Zwakke punten:
Geen.

Frank beveelt Zuid-Afrika Reisopmaat aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - slechte ervaringen met de treinreiswinkel

0

Review:
Treinreis Salzburg met hotel in november: dat doen we dus niet meer, met de treinreiswinkel: het duurde eindeloos voor zekerheid was over de boeking van het hotel. We werden foutief geinformeerd over de problemen op het spoor: nb een mailtje dat er geen problemen waren tussen Keulen en Frankfurt, terwijl daar een groot ongeluk gebeurd was met langdurige gevolgen. De Deutsche Bahn had telkens correcte informatie over de treinreis en de treinreiswinkel bleef maar melden dat ze niks wisten. Telefonisch contact meestal heel lang wachten. Slechte tot geen communicatie tussen de medewerkers/sters.

Sterke punten:
geen. Dat het een prima hotel was?

Zwakke punten:
zie boven.

joan meren beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

TUI Villas - Onduidelijkheid en niet klantvriendelijk

0

Review:
Bij het huren van een appartement in Spanje kan Tui niet van te voren aangeven of er parkeer gelegenheid is, wat de kosten van een hond zijn en hoe hoog de verbruikt kosten water en licht zijn. Dit maakt het boeken naar mijn inzien niet betrouwbaar . Ook doet Tuivillas niet moeite om deze informatie te achterhalen. Verder boek ik vaak reizen met Tui maar Tuivillas sla ik over. Te veel onduidelijkheid over verhuurde objecten .

Sterke punten:
Mooie site

Zwakke punten:
Niet klantvriendelijk

Melanie beveelt TUI Villas NIET aan bij vrienden/bekenden

Souldivers - vakantie zuid afrika-mozambique

0

Review:
Groepsvakantie geboekt via deze organisatie, op zich werd ik best snel geholpen bij het boeken en daarna hield dat een beetje op.
Zeer rommelige communicatie waarbij wel 10 mailtjes kwamen met steeds 1-2 vouchers of vliegtickets en eigenlijk verder geen extra informatie over de reis zelf.

Ze hadden alles verder wel goed geboekt maar dat zou ik ook kunnen met verschillende boekingssites dus eigenlijk was de meerwaarde van deze organisatie niet heel erg groot.
Ook de groep was maar 2 personen, en had 1 kunnen zijn dus minimum groepsgrote hebben ze niet.

Sterke punten:
Het paste allemaal wel en de reis zelf was wel heel mooi.

Zwakke punten:
Slechte informatie over de bestemmingen
Weinig hulp achteraf.

Hans beveelt Souldivers NIET aan bij vrienden/bekenden

C&O Travel - Slechte organisatie

0

Review:
Slechte organisatie.
Hadden een reis geboekt naar Disneyland.
Zouden binnen 24 uur een bevestiging ontvangen. Maar kort na de 24 uur kregen wij te horen dat ze hem niet konden bevestigen. Zonder enige reden, uitleg of alternatief.
Heb zelf maar even gebeld, toen gaven ze aan dat het hotel vol was en of ik op mail wilde zetten wat onze mogelijk heden konden zijn. Wilde weten of het probleem in 1 kamer zat of bv 1 dag korter wel zou kunnen gaan. Zelf met veel oplossingen gekomen maar kreeg elke keer korte mail met geen oplossing erin terug. Na aantal mails en telefonisch contact kwam de echte reden eruit. Ze zeiden dat ze in de 24 uur een prijsverhoging van het hotel hadden gekregen en dat hij opnieuw op de site stond en dat wij hem nu wel konden boeken voor dezelfde datum???? Raar hij was toch vol? Kosten ons nu alleen wel Ä800,- meer.
Vooral erg SLECHT dat ze niet gewoon in de eerste mail eerlijk de reden gaven. En op het moment dat wij de boeking deden zaten wij wel vast aan een betalingverplichting, maar hun kunnen dus gewoon alles nog maken. Ronduit slechte niet eerlijke communicatie naar klant.
EERLIJKHEID had veel onvrede na alle mails kunnen verkomen worden

Sterke punten:
??

Zwakke punten:
Niet eerlijk en duidelijke communicatie

Hilde beveelt C&O Travel NIET aan bij vrienden/bekenden

Puur Kroatie - leuke combinatiereis met kinderen

0

Review:
Lekker nazomeren in Kroatië, prachtig weer, heerlijk die rust en veel kunnen doen afgewisseld met de nodige uitstapjes. 2 prima bestemmingen, alle 2 zeer verschillend en niet te vergelijken.
Eerst in de regio Zadar verbleven in luxe appartement aan het water en met klein zwembad, vervolgens 1 week naar een klein wijnlandgoed met 2 fijne zwembaden en vlakbij het mooie Nationale park Krka.
We reisden met onze 2 kleine kinderen ( 17 maanden en bijna 4 jaar).
Deze combinatie vonden wij voor een eerste kennismaking met Kroatië ok en heel goed te doen met jongere kinderen. 2 weken, 2 plekken vind ik zelf toch te lang. Puur Kroatië had ook aangeraden minimaal 3 plekken te doen in 2 weken maar daar zag ik van af omdat ik bang was dat dit met kleine kinderen te belastend zou zijn. Nu achteraf wel spijt, het had heel goed gekund. Mijn collega is nu via Puur Kroatie en met vriend en 1 kind van 2 jaar op reis, zij doen wel 3 bestemmingen en is daar zeer enthousiast over, ze bezoekt delzefde bestemmigen en als extra nog een eiland erbij, ze vind de verdeling perfect, 1 x 4 nachten en dan nog 2 x ergens 5 nachten. Dus overweeg je met jongere kind(eren) rond te reizen in Kroatië doe het zo!

Sterke punten:
veel afwisseling, kleinschalige accommodaties, veel persoonlijke aandacht, goed te doen met jonge kinderen.

Zwakke punten:
ik vond 7 dagen erg lang op 1 plek dat had Puur Kroatie ook wel aangegeven maar toch.

Lieke beveelt Puur Kroatie aan bij vrienden/bekenden

Puur Kroatie - Eén van de betere reisorganisaties die Nede

0

Review:
Top vakantie gehad met Puur Kroatië, ok je betaalt dan wel meer maar ik had zelf nooit die leuke adresjes gevonden. Ik was al weken in de avond zoekende op internet maar ik wist niet meer wat te doen. Dit omdat ik het land niet kende. Ook op diverse social media en forum wat ik raadpleegde waren de meningen wel erg verdeeld. Dus besloot ik toch een specialist in te schakelen. Alles extraís die ze boden waren mij dat meer dan waard. Hoeveel tijd hebben ze wel niet in ons gestopt. Ik heb ze veel gemaild, veel gebeld, veel aan ze gevraagd, niets was hen te veel dat was zo voor onze vakantie maar ook tijdens onze vakantie gaven ze ons de nodige support.
We verbleven in ruim 2 weken op 4 adresjes, alle 4 bijzonder, alle 4 weer anders. Bij Nationaal park krka kwamen ander gezin tegen, wat bleek hun kamer, zelfde als van ons, zelfde datum was 135 eur per nacht duurder. Via booking.com! Dat was een verrassing voor ons, ik dacht dat booking altijd goedkoper was. Maar hoorde van mijn collega die vorig jaar nog bij een reisorganisatie werkte dat dit niet zo is. Iets met prijzen die fluctueren op basis van vraag en aanbod of zo.
Ga je voor het eerst naar Kroatie met kinderen, boek dan noord kroatie, regio Zadar, regio Sibenik en eilnd Krk, we vonden het land zo mooi dat we komende zomer weer terug gaan. Nu hebben we bij Puur Kroatie geboekt voor Kroatie in combinatie met Bosnie

Sterke punten:
aandacht, service, snel reageren, bijzondere locaties, afwisseling in de reis, dit kun je zelf niet vinden, leuk team, veel kennis, ze komen er geloof ik zelf vandaan. Geen massatoerisme (gelukkig!) mooie plekken,

Zwakke punten:
wel wat duurder dan wanneer je het zelf allemaal uitzoekt, maar ze zijn wel de goedkoopste reisorgnisatie als je hen zo vergelijkt, had eerst bij Pharos en SNP gekeken die waren duurder. Ander nadeel, je moet er vroeg bij zijn. ze hebben alleen maar kleine complexen en die zijn dus sneller vol. Wij boekten in maart en dat was al aan late kant daarom dit keer vroeg geboekt. Ander nadeel, puur kroatie is erg populair dus heel soms waren ze slecht bereikbaar, ik had het idee soms te weinig mensen op kantoor in de drukke periode.

P.de Bruin beveelt Puur Kroatie aan bij vrienden/bekenden