• Wij werden met een bus van Bolderman vervoert die normaal voor een kinderschoolreisje wordt gebruikt of voor mensen tot en met de lengte van 1.50 meter. Er konden 61 mensen in de bus waar normaal ongeveer 50 mensen in passen, er waren gewoon zoveel stoelen bij geplaatst. Je kon als volwassen persoon niet zitten zonder dat je de bagagenetjes in je knieĆ«n kreeg gedrukt van de voorstoelen. De busreis was heel voordelig maar als er van tevoren was bij verteld dat je niet fatsoenlijk is de bus kon zitten waren wij niet mee gegaan en velen met ons in die bus. De chauffeur was zeer bekwaam en reed ons veilig heen en terug. Het avondeten in hotel Globus was ver beneden peil, je kon het eigenlijk geen avondeten noemen, je kunt ook niet veel verwachten voor het geld maar je mag toch wel eten verwachten en dat was het niet. Het ontbijt was prima in orde daar was echt niets op aan te merken maar boek nooit het avondeten erbij het is het geld niet waard, je mag er wel geld bij toe hebben. Zoals de chauffeur al vertelde Massa is Kassa voor Bolderman maar ik had liever iets meer betaald voor een fatsoenlijke zitplaats in de bus en avondeten. En het zou prettig zijn dat Bolderman eerlijk zou zijn over de condities waaronder de reis plaatst vindt.
    Praag zelf is en blijft prachtig!

    Sterke punten
    Chauffeur

    Zwakke punten
    Bus en avondeten

    Door Janta op 9 december 2019 Reageer

  • Ik ben afgelopen zomer mee gweest met de reis naar Kroatie. Had een super leuke groep en de reisleidster (Jorieke) was helemaal super! Zij heeft echt veel voor ons gedaan en leuke dingen georganiseerd. Vlakbij het appartement is een team die allerlei activiteiten organiseerde, ben wezen zeekajakken (echt een aanrader!) en wezen klimmen. Appartement is eenvoudig maar voor de rest prima. Heb een leuke tijd gehad!

    Door Sverre op 28 november 2019 Reageer

  • Mede dankzij Puur KroatiĆ« hebben wij een schitterende rondreis gemaakt door een mooi deel van KroatiĆ«.
    Super reisbureau dat met je meedenkt en schitterende verblijfslocaties heeft in Kroatiƫ

    Sterke punten
    Mooie reis.
    Goede prijs.
    Schitterende verblijfslocaties.
    Goed en snel contact via email.
    Goede service.
    Veel goede en mooie informatie over de verblijfslocaties met hun omgeving.


    Door J & R op 21 november 2019 Reageer

  • Neem de waarschuwingen van de recensies serieus. BAStravel heeft mij diep teleurgesteld. De communicatie vooraf was al matig, maar nog enigszins te doen. Toen we eenmaal in KroatiĆ« aankwamen, bleek er geen christelijke reisleiding te zijn en moesten we het programma zelf samenstellen. Er waren geen avondsluitingen, geen christelijke input en geen enkele structuur. Het moet van te voren al bekend zijn geweest dat er geen reisleiding zou zijn, maar wij zijn hier niet van op de hoogte gebracht voordat we vertrokken. Tijdens de reis bleek het hotel ook nog niet helemaal betaald te zijn door BAS, waardoor ze ons niet lieten vertrekken naar huis. Dit is tot de laatste minuut spannend gebleven en er was geen reisleiding die dit kon regelen, waardoor veel deelnemers behoorlijk in paniek waren. BAS is bovendien heel slecht bereikbaar en als je al telefonisch contact krijgt, word je alles behalve vriendelijk te woord gestaan. Er is geen enkel excuus vanuit BAS gekomen en ondanks beloftes hebben ze nooit meer contact met ons opgenomen. Ik schaam me diep dat deze organisatie de naam 'christelijk' draagt, want ze gaan absoluut niet liefdevol met hun klanten om.

    Zwakke punten
    - Slechte communicatie
    - Maken niet waar wat ze beloven
    - Alles behalve christelijk, wat ze wel beweren

    Door Jenny op 22 oktober 2019 Reageer

  • African Travels beschikt over geweldige Afrika-kennis. Ze luisteren naar je wens en adviseren uitstekend, kiezen de mooiste accommodaties en een geweldig gevarieerd reisprogramma. Aanrader!

    Sterke punten
    Ze komen uit Afrika en dat merk je

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anoniem op 13 oktober 2019 Reageer

  • Het samen met een groep ouderen dingen ondernemen is prima. Dat is best leuk georganiseerd. De mensen van Vivre vakanties zijn aardig. Helaas is de organisatie heel erg amateuristisch. De locatie niet echt geschikt voor senioren. Best leuke kamers. Maar niet leuk als je voor 1500 euro een kamer krijgt waarbij je wc en badkamer met 4 mensen moet delen en als 80 plusser in een bad moet stappen om te douchen.
    Het ontbijt is karig met weinig keus, het avondeten zeer matig. Tijdens de uitstapjes kwam ineens zelf betalen voor drankjes uit de hoge hoed terwijl er all inclusive op de site stond.
    De begeleiding zorgde voor veel stress door niet de vluchttijden goed in de gaten te houden waardoor het vliegtuig de slurf al had afgekoppeld en de groep na bedelen nog ternauwernood mee kon. Zowel heen als terug zat iedereen verspreid door het hele vliegtuig ipv bij elkaar. Van goede begeleiding van de bagage was ook geen sprake. Er raakte daardoor handbagage zoek. Het transport vanaf de luchthaven duurt best lang en het geregelde vervoer was niet geschikt voor transport van de hele groep. Op elkaar gepakt dus vervoerd. Ook het meerijden tijdens uitstapjes was een enge aangelegenheid door slecht/onzeker rijgedrag (ook botsinkje).
    Taxi van en naar Schiphol via VV gaf ook gedoe en was eigenlijk te duur voor de geleverde service.
    Als je zelf het volle pond /1500 euro betaalt voor een week en de last minute mensen minder betalen voelt het natuurlijk ook niet prettig. Het lijkt alsof er vervolgens op van alles extra bezuinigd is. Eigenlijk een low budget reis voor best veel geld.
    De uitstapjes in de omgeving zijn leuk en niet te druk. Prima te doen voor ouderen.
    Helaas lijkt het toch vooral om geld verdienen te gaan en niet om het oprecht bezorgen van een onbezorgde vakantie aan alleenstaande ouderen

    Sterke punten
    Vriendelijke mensen. Niet te grote of te kleine groep

    Zwakke punten
    amateuristisch geregeld
    kamers met gedeelde voorzieningen
    kwaliteit van het eten en drinken matig

    Door Vivre weer thuis op 11 oktober 2019 Reageer

  • 12 weken in Malaga geweest met plusreizen en mede dankzij Jose van de taalschool een hele leuke tijd gehad.
    Mijn appartement lag iets te ver van school maar na een mailtje gestuurd te hebben, kon ik een andere krijgen.
    Goede service!

    Door Inge Smit op 10 september 2019 Reageer

  • Puur Kroatie leverde precies wat ons zelf niet goed lukte op het internet. Prachtige locaties, goede sfeerfotoā€™s van zowel locatie als omgeving. Ze hadden goed gehoor gegeven aan onze wensen en goed ingeschat waar ons gezin blij van zou worden. Ze gaven tips en trics voor de autoreis, de taal, de valuta. Ze waren telefonisch goed bereikbaar voor vragen en gaven goede en realistische informatie en input. Ik kan ze als reisbureau iedereen aanraden!

    Door Kyra op 9 september 2019 Reageer

  • Twee kinderen van nog geen 15 jaar oud op Taalreis gestuurd. Deze reis was echt een ramp. Voordat ze opgehaald werden van het vliegveld duurde dat 3 uur ( ze bleven wachten tot alle kinderen waren aangekomen) uiteindelijk mocht er een eerste taxi weg met 6 kinderen rest moest nog langer wachten. De eerste excursie was lopen naar een dorpje 1,5 uur en daar naar een supermarkt voor 1 uur en dan weer terug (heeel erg leuk) het welkomsfeest en het afscheidsfeest was een inloop in een hal (waar is het feestje?) totaal geen moeite genomen om het de kinderen naar hun zin te maken...Plustaalreizen pretendeert een fantaschtische reis aan te bieden maar vervolgens zit je als ouder met een huilend kind aan de lijn die het verschrikkelijk vind. En dat voor een enorm bedrag. Kies dus NOOIT voor deze reisorganisatie!!!

    Sterke punten
    NIET

    Zwakke punten
    de website is leuk en dat verwacht je ook te krijgen voor je kind helaas is het tegenovergestelde waar....NOOIT meer Nooit meer!!! Wees een gewaarschuwd mens en kies voor een andere reisorganisatie die het wel goed voorelkaar heeft!

    Door Angela op 6 september 2019 Reageer

  • Deze reis voldoet totaal niet aan de gemaakte afspraken zoals Plus Taalreizen pretenteerd leuke vrije tijdsbesteding voor de kinderen te regelen maar dat is absoluut niet waar. Ze laten kinderen op de luchthaven gerust 2,5 wachten en dan ook nog wachten voor de school voor een dichte deur. (kinderen van 13 jaar die voor het eerst gaan) schandalig. Nooit je kind met deze reisorganisatie laten gaan.

    Sterke punten
    niet, ondanks herhaaldelijk verzoek doen ze niets. Kinderen mochten niet eens op hun kamer gedurende de dag...Ook niet vermeld

    Zwakke punten
    Slechte begeleiding, Spiegelen een top taalreis voor is absoluut niet waar, informatie op de site komt niet overeen met de daadwerkelijkheid dus nogmaals niet bij hun boeken!!!

    Door Plus op 6 september 2019 Reageer

  • Ik heb een fantastische taalreis gehad in Malta, veel geleerd, leuke dingen gedaan en vrienden voor het leven gemaakt.

    Sterke punten
    Goede begeleiding en goede informatie, zowel voordat ik vertrok en ook toen ik er al was en nog een vraag had.

    Door Esther ten Horst op 6 september 2019 Reageer

  • Ik zou zeker niemand aanraden om bij Plus Taalreizen te boeken. De service is waardeloos. Ze beloven allerlei leuke activiteiten maar die zijn er niet.
    Ik heb deze reis geboekt voor mijn dochter van 13 die graag Duits wilde leren. Ze hadden haar bij een gastgezin geplaatst, waarbij ze alleen een half uur met de bus zou moeten reizen naar de Duitse les, plus 1 a 2 keer overstappen (ook 's avonds laat!), waarbij zelf maar moest uitzoeken hoe en waar dat moest. Toen wij aangaven dat dat niet acceptabel was moesten we zelf voor andere accommodatie betalen.
    Ik had benadrukt dat we niet wilden dat ze hele dagdelen alleen zou zitten. Toch zat ze de dag van aankomst totaal alleen, vanaf vroeg in de middag. Ook andere avonden en middagen was er niets georganiseerd en zat ze alleen op haar kamer.
    Boek hier niet!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door Ubbink op 29 augustus 2019 Reageer

  • BTR Reizen bedankt voor de fijne reis die wij met ons allen weer hebben mogen beleven.
    Wij zijn net terug van een mooie seniorengroepsvakantie naar Valkenburg en hebben het erg naar ons zin gehad. We hadden een mooie nieuwe bus met een fijne chauffeur, een goed en gezellig hotel met een All Inclusive verzorging met ā€™s avonds drankjes en een leuk avondprogramma en hele leuke uitstapjes door Zuid-Limburg, BelgiĆ« en de Duitse Eifel. Wij hebben met ons allen erg genoten en kijken terug op een geslaagde vakantie.
    BTR Reizen een dikke pluim voor jullie, binnenkort gaan we samen weer overleggen waar we volgend jaar weer met onze seniorengroep heen kunnen.

    Sterke punten
    fijn advies en duidelijke communicatie, goede groepsvakanties voor seniorengroepen, gehele groepsreis met één afspraak (inclusief bus, hotel en excursies) lid van SGR

    Zwakke punten
    tot op heden niet ervaren

    Door Hans Snel op 24 augustus 2019 Reageer

  • Zeer slecht geregeld. Op de site staat een vakantie met veel activiteiten op locatie waarbij dan ook het idee gegeven wordt dat het door ervaren instructeurs veilig uitgevoerd wordt. Aangekomen op locatie blijken veel activiteiten niet te bestaan, absoluut niet veilig te zijn of ineens niet doorgaan. Na het telefonisch aangeven dat de site niet overeenkomt met de werkelijkheid ter plaatse krijg je een paar dagen later een telefoontje dat je direct vanaf de camping moet vertrekken en het resterende bedrag terug krijgt. Als je vraagt om andere locaties of oplossingen moet je dat zelf maar uitzoeken. Daar sta je dan als eenouder gezin met 4 kinderen in Frankrijk buiten de camping die je geboekt hebt zonder enige hulp.

    Dit kan echt niet en zo'n ervaring wens ik niemand toe, dus let heel goed op voor je hier boekt.

    Zwakke punten
    Niet afhandelen klachten
    Niet met klanten meedenken
    Problemen niet oplossen
    Onprofessioneel begeleiden van activiteiten

    Door Mark op 19 augustus 2019 Reageer

  • Zeer slechte organisatie die je in een vreetschuur stoppen tijdens een verbouwing. Je mag niet klagen want het hotel staat 'hoog' aangeschreven. Ze lossen niks op en willen alleen maar geld vangen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    service, ondersteuning en website

    Door de Vries op 17 augustus 2019 Reageer

  • Een vakantie waar ik tot rust kon komen, daar was ik naar op zoek. Het mocht ook iets meer zijn, ik wilde graag enkele magische momentjes beleven. De Happy Boeddha retraite loste mijn verwachtingen meer dan in!
    In de wonderlijke omgeving van het Kartharenland, met een groepje gelijkgestemde geweldig lieve mensen, zalige meditaties, yoga, ... en de heerlijkste vegetarische gerechten, ā€¦ werd dit een fantastische vakantie van het begin tot het einde.

    Dankjewel, Magical Tours! Jullie zijn een super team!

    Ik heb genoten en gelachen en ik geniet nog steeds na!

    Sterke punten
    Afwisseling in het programma
    Overheerlijke vegetarisch maaltijden
    Mooie omgeving
    Goed verblijf
    Het zwembad
    De wandelingen, uitstapjes met duiding over de historie en het de mystiek van de streek
    De meditaties, yoga, ademwerk,
    De vlotte begeleiding

    Zwakke punten
    Echt niks (en ik ben een kritische ;)

    Door Di op 13 augustus 2019 Reageer


  • Wat een teleurstelling was dit huis in het echt

    Wij wilden met ons gezin naar Ibiza om ons 50 jarig huwelijksfeest
    Te vieren.
    Hele mooie plaatjes alleen worden deze gemaakt als het huis nog nieuw is, alleen nu is het oud, gebrekkig en het lekt binnen.
    We hadden voor 7 personen een huis voor 3.700 euro 7dagen geboekt, Zwembad groot huis garages fantastisch
    Nou niet dus
    De regen kwam de voordeur binnen, alle deuren van de slaapverdieping waren door vocht krom en konden veelal niet dicht en een slaapkamer konden wij door het vocht niet gebruiken, stond permanent een ontvochtiger aan
    Keuken te smerig om te gebruiken
    Terwijl je 250 euro schoonmaak kosten extra moet betalen
    Bedden heel slecht en kapotte spiraal
    Wc los op de grond zodat als je doorstrok het water er uit borrelde
    Douchen kon, alleen was het water niet op 7 personen berekend en dat terwijl het een 12 persoons huis was.
    Een koelkast die kapot was
    Glazen te smerig om te gebruiken
    Buitenzwembad tegels van de bodum kapot
    De ligbedden waren of kapot of vies
    Party tent helemaal gescheurd en het weer erin
    Dode planten in potten
    Veel kapotte stoelen en van de loungeset de poten eronder uit.
    Het dak terras zelf schoongemaakt de alg groeide daar waardoor het super glad was
    Zeer slechte communicatie om er te komen
    Na 2 uren dwalen en de beheerder dreigde naar huis te gaan
    Kregen we eindelijk een plattegrond waar het was, bleek ook door tui een heel ander adres opgegeven te zijn, ook heel andere plaats
    Wat een droom had moeten zijn is bijna een nachtmerrie geworden.
    We hebben gewacht met deze review om tui de kans te geven hierop te reageren, maar aangezien ze dat niet doen, daarom nu hier onze ervaringen.
    Veel geld voor een villa die mega gedateerd is en heel erg slecht onderhouden.
    Kijk hƩƩl goed uit

    Sterke punten
    Ruim, uitzicht dakterras mooi

    Zwakke punten
    Door lekkage, achterstallig onderhoud, en feit dat erg gedateerd is bijna niet meer te gebruiken, zeer zeker niet als luxe villa
    Veel kapot, vies, verweerd, kapot door het vocht etc
    Warm water niet voor 12 personen, garage afgesloten etc

    Door Mieke op 11 augustus 2019 Reageer

  • Fly drive Amerika geboekt bij 333travel en zojuist klaar. we hadden de verborgen plekjes van amerika geboekt. Dit was de meest indrukwekkende reis die we als gezin hebben genaakt een groot deel was oregon wat een beauty zeg... alles was top geregeld door Hendrik van 333 we hebben super genoten. Voor ons nooit meer anders toi toi toi ??333travel

    Sterke punten
    alles uitstekend geregeld

    Zwakke punten
    geen

    Door peter karels op 6 augustus 2019 Reageer

  • mega slechte organisatie. Doet alsof er leuke activiteiten en excursies zijn maar het mega mega slecht. Plusreizen doet hier niets aan. belanchelijk zoek aub een andere taalreis maar niet deze organisatie!

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    geen gehoor aan klachten en geen oplossingen.

    Door A van kester op 6 augustus 2019 Reageer

  • Regelmatig ga ik samen met iemand vanuit Amsterdam met de trein naar Berlin en logeer daar in hetzelfde hotel. Bij een nieuwe boeking verwijs ik naar de vorige nota's en clientnummer en omdat alles hetzelfde is hoeven er in feite alleen maar de tijden van vertrek uit Amsterdam en retour vanuit Berlin te worden veranderd. Hoe simpel kan het leven zijn maar dus niet bij de treinreiswinkel. Wat me daarna overkomt is tenenkrommend: e-mails worden niet beantwoord en bel ik dan word ik na lang wachten van Leiden naar Amsterdam gestuurd en weer terug, voor het opmaken van een simpele offerte heeft men meer dan drie weken nodig en dan ligt er feitelijk nog niets vast en kan er door mij niets worden bevestigd, de een vertelt dit en de ander vertelt het tegenovergestelde, het woord klantvriendelijkheid kent men niet maar ruimschoots de woorden "eigenwijs en arrogant zijn", via e-mail probeer ik iets te bevestigen omdat men telefonisch onbereikbaar is, maar dat wordt dan weer niet gezien als een bevestiging terwijl op de offerte juist daarna wordt verwezen. Door de opstelling van, zeer opvallend met name vrouwen die er werken, wordt van een simpele herhaalde reis naar Berlin een waar drama gemaakt: onkundig zootje is het daar en ze weten niet eens de vertrektijden, geven bij herhaling andere en verkeerde tijden op, van treinen vanaf Amsterdam-CS naar Berlin.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    - Arrogant,
    - Slecht geinformeerd en men spreekt elkaar tegen,
    - Eigenwijs/betweterig personeel,
    - De klant wordt genegeerd en men zelf weet alles beter,
    - Men leest hun eigen offertes niet maar staat wel gelijk klaar met een oordeel of iets wel of niet kan,
    - De klant laten uitspreken zodat duidelijk wordt wat de vraag is, hebben ze nooit van gehoord,
    - Informatie die ze geven daar kun je beter maar niet op afgaan omdat die tegenstrijdig is of helemaal niet klopt,
    - Algemene houding: men vindt de klant DOM en de klant is er om het personeel te plezieren en mag daarom blij zijn dat er tijd voor de klant wordt vrijgemaakt,
    - Door dit alles wordt onnodig veel tijd zinloos verspeeld en krijg je daardoor juist boze klanten,
    - Kan dit personeel snel op cursus om te leren hoe ga ik in een reisbureau om met klanten en hoe zoek ik dingen uit zodat ik correct informatie kan geven?

    Door J.P. BOUMAN op 5 augustus 2019 Reageer

  • Puur KroatiĆ« heeft voor ons een hele mooie reis uitgestippeld. Zij hadden dan ook op voorhand met ons een paar keer contact opgenomen om te weten welk type vakantie we wensten en welk type verblijf we verkozen. Ze stelden ons per locatie ook verschillende alternatieven voor waaruit we konden kiezen. Uiteindelijk hebben we een reis gemaakt van drie weken en op zes verschillende adressen gelogeerd: een glamping in de buurt van Karlovac, een mooi hotel in de buurt van Krka, een prachtig appartement bij Trogir, een ongelofelijk mooi huis in Novigrad bij Zadar, een mooi huis in IstriĆ« en een appartement tegenover het eiland Krk. Je voelt dat Puur KroatiĆ« de locaties zelf kent en echt het beste voor je wil. Wij zijn zeer heel blij dat we voor Puur KroatiĆ« gekozen hebben voor de organisatie van onze reis.

    Sterke punten
    Nemen op voorhand de tijd om te weten wat je juiste wensen zijn en stellen dan verblijfplaatsen voor die daar aan beantwoorden
    Wij zouden nooit zelf die mooie verblijfplaatsen gevonden hebben
    Geven interessante tips mee over wat er te bezoeken valt in de omgeving
    Zeer behulpzaam, vriendelijk en professioneel
    Ruim bereikbaar via mail - zelfs op zondag werd er met ons gemaild in Kroatiė

    Zwakke punten
    Geen

    Door Chris op 1 augustus 2019 Reageer

  • Ik vond het een mooie reis (Wandelen in het spoor van de Katharen).

    Sterke punten
    Wandelen in een mooi natuurgebied (bergen)
    Lekker fysiek
    Lekkere en gevarieerde maaltijden

    Door Victor op 29 juli 2019 Reageer

  • Ik ga reeds jaren met deze volledig uit vrijwilligers bestaande organisatie mee. Zij verzorgen en begeleiden binnen- en buitenlandse reizen waar mensen met een lichamelijke handicap mee kunnen gaan. Jaarlijks verschijnt er een reisgids waaruit men kan kiezen. Op iedere reis gaat er een reisleider en een verpleegkundige/verzorgende mee.

    Sterke punten
    Organisatie met vrijwilligers die van aanpakken weten en hun schouders eronder steken om de deelnemers een zo'n goed mogelijke vakantie te laten beleven.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Frans op 15 juli 2019 Reageer

  • Op het allerlaatste moment cruise geboekt naar IJsland via Noorwegen. Vertrek 15 juni tot 1 juli 2019
    Veel gezien en genoten.
    Gezien het moment waarop wij hebben geboekt, willen we vooral Mevr Sofie Goedbloed bedanken.
    Die alles op een voortreffelijke manier in zeer korte tijd voor ons moest regelen.
    Chapeau voor deze mevr.

    Met vriendelijke groet,

    Sterke punten
    Mevr. Sofie Goedbloed

    Zwakke punten
    Geen enkel

    Door A.R.M. op 8 juli 2019 Reageer

  • We hebben afgelopen juni genoten van de plekken die het team van Puur KroatiĆ« voor ons had uitgezocht om kennis te maken met Kroatie.
    Karlovac is groen en vanaf hier zijn enkele natuurparken en andere bezienswaardigheden goed te bereiken. Ga zeker naar Slunj en als je sportief genoeg bent maak een wandeling door het nationale park Paklenica.
    De stad Karlovac zelf is niet zo bijzonder wel aan te bevelen is het restaurant Konoba Kostanjac waar een superkokkin de sceptor zwaait. Fantastisch wat zij kookt !
    Vervolgens zijn we richting Obravac gegaan. Ruwe omgeving waar je idyllisch verblijft. Een sprookje. Weinig toeristisch lijkt nog ongerept door de toerist.
    De laatst plek welke we bezochten was het eiland Krk. Klimno was de absoluut een verwennerij. Het ontbijt door de gastvrouw is aan te bevelen. De lokale lekkernijen zijn super. In Klimno is een fantastisch restaurant om te genieten van de verse vis. Vergeet ook de modderbaden in de buurt niet ?
    Wij zijn enorm verwent door routing die het team van Puur Kroatiƫ ons heeft geadviseerd. We hebben kennisgemaakt met Kroatiƫ en veel van dit land gezien.
    Geschrokken dat er nog plekken zijn die nog geen watervoorziening hebben, de oorlogsverhalen en de armoede die je in het binnenland tegenkomt. Genoten van de schoonheid van de natuur, het groene en ruwe landschap. De prachtige Adriatische zee en de heerlijke vis die hier gevangen wordt.

    Dank nogmaals team Puur Kroatiƫ voor jullie research om ons te verwennen

    Agnes en Piet Janssen

    Sterke punten
    Vriendelijk en zeer snel in terug contact opnemen.

    Door Piet Janssen op 30 juni 2019 Reageer