Nieuwste Reviews

SRG - Klasse organisatie

0

Review:
Ik ga reeds jaren met deze volledig uit vrijwilligers bestaande organisatie mee. Zij verzorgen en begeleiden binnen- en buitenlandse reizen waar mensen met een lichamelijke handicap mee kunnen gaan. Jaarlijks verschijnt er een reisgids waaruit men kan kiezen. Op iedere reis gaat er een reisleider en een verpleegkundige/verzorgende mee.

Sterke punten:
Organisatie met vrijwilligers die van aanpakken weten en hun schouders eronder steken om de deelnemers een zo'n goed mogelijke vakantie te laten beleven.

Zwakke punten:
Geen.

Frans beveelt SRG aan bij vrienden/bekenden

C&O Travel - Cruise Noorwegen Ijsland met HAL

0

Review:
Op het allerlaatste moment cruise geboekt naar IJsland via Noorwegen. Vertrek 15 juni tot 1 juli 2019
Veel gezien en genoten.
Gezien het moment waarop wij hebben geboekt, willen we vooral Mevr Sofie Goedbloed bedanken.
Die alles op een voortreffelijke manier in zeer korte tijd voor ons moest regelen.
Chapeau voor deze mevr.

Met vriendelijke groet,

Sterke punten:
Mevr. Sofie Goedbloed

Zwakke punten:
Geen enkel

A.R.M. beveelt C&O Travel aan bij vrienden/bekenden

Puur Kroatie - Puur Kroatie = Puur Verwennerij

0

Review:
We hebben afgelopen juni genoten van de plekken die het team van Puur Kroatië voor ons had uitgezocht om kennis te maken met Kroatie.
Karlovac is groen en vanaf hier zijn enkele natuurparken en andere bezienswaardigheden goed te bereiken. Ga zeker naar Slunj en als je sportief genoeg bent maak een wandeling door het nationale park Paklenica.
De stad Karlovac zelf is niet zo bijzonder wel aan te bevelen is het restaurant Konoba Kostanjac waar een superkokkin de sceptor zwaait. Fantastisch wat zij kookt !
Vervolgens zijn we richting Obravac gegaan. Ruwe omgeving waar je idyllisch verblijft. Een sprookje. Weinig toeristisch lijkt nog ongerept door de toerist.
De laatst plek welke we bezochten was het eiland Krk. Klimno was de absoluut een verwennerij. Het ontbijt door de gastvrouw is aan te bevelen. De lokale lekkernijen zijn super. In Klimno is een fantastisch restaurant om te genieten van de verse vis. Vergeet ook de modderbaden in de buurt niet 
Wij zijn enorm verwent door routing die het team van Puur Kroatië ons heeft geadviseerd. We hebben kennisgemaakt met Kroatië en veel van dit land gezien.
Geschrokken dat er nog plekken zijn die nog geen watervoorziening hebben, de oorlogsverhalen en de armoede die je in het binnenland tegenkomt. Genoten van de schoonheid van de natuur, het groene en ruwe landschap. De prachtige Adriatische zee en de heerlijke vis die hier gevangen wordt.

Dank nogmaals team Puur Kroatië voor jullie research om ons te verwennen

Agnes en Piet Janssen

Sterke punten:
Vriendelijk en zeer snel in terug contact opnemen.

Piet Janss beveelt Puur Kroatie aan bij vrienden/bekenden

De VakantieDiscounter - Nooit meer vakantiediscounter

0

Review:
Vakantie Discounter, als je daar een klacht hebt word je niet gehoord. Onze ervaring tijdens het boeken van een all inclusive vakantie naar Hotel Sirma in Side:

1) hamman, gym, sauna en binnenzwembad waren de gehele week in verbouwing. Wil je een foto maken word je weggestuurd.
2) Lakens om fatsoenlijk onder te slapen kregen we niet (slechts synthetische dekens die kleiner waren dan het bed, we konden een met kattenharen en stof bedekte deken achter uit een kast gebruiken) - Lakens krijgen was tegen de policy van het hotel.
3) samen eten met 5 zat er niet in, ze waren te beroerd om een tafel aan te schuiven. Zou te veel verstoring geven voor andere klanten.
4) Beach bar was al om 18:00 dicht, terwijl deze tot 23:00 open zou zijn. Daarom extra kosten gemaakt om op het strand ergens anders een drankje te doen
5) de lounge was dicht waardoor we 's avonds alleen in TL licht en snoei harde muziek een drankje konden nuttigen

Maw nul service ervaring van een all in resort, daardoor extra geld uitgeven door 's avonds maar naar Side te gaan. En ook conditie niet op orde kunnen houden ivm een geplande wedstrijd door geen gebruik te maken van de gym.

Doen ze zich af met mailtjes met leugens van het locale Turkse bedrijf MTS Globe. bv:
"De Hammam, de sauna, de fitnessruimte en het binnenzwembad waren 1 dag gesloten, niet de hele tijd van het verblijf om een technische controle uit te voeren, aldus het hotel."

Boek GEEN vakantie bij vakantiediscounter, want zodra je een klacht hebt wordt er gelogen en word je als ongeloofwaardig weggezet.

Sterke punten:
Werkelijk geen sterke punten. Slechtste vakantie geboekt OOIT!

Zwakke punten:
Geen service om klanten met een klacht te willen helpen.

Emiel beveelt De VakantieDiscounter NIET aan bij vrienden/bekenden

KILROY Travels - Nauwelijks geld terug door vluchtwijziging.

0

Review:
Ik had een ticket geboekt via Kilroy naar Nieuw zeeland, terugvlucht via Hongkong, Parijs naar Hamburg. De terugvlucht werd geannuleerd omdat de aansluiting van de vluchten veranderd werd waardoor het geheel ticket niet meer geldig werd. Geadviseerd werd om een nieuw ticket te kopen. Correspondentie hierover was moeizaam: steeds weer uitsleet en verwijzing naar vliegmaatschappijen. Uiteindelijk heb ik na 3 maanden een 409 euro terug ontvangen: een nieuw ticket terug heeft mij 1708 gekost.

Zwakke punten:
Zeer lange trage afwikkeling, te weinig refund, terwijl ik ook nog een annulatieverzekering van 111 euro had afgesloten.

M. Rinsma beveelt KILROY Travels NIET aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - Slechte klantenservice

0

Review:
Online een afspraak gemaakt om op 3 mei 2019 in Leiden samen met een medewerker van de Treinreiswinkel een reis via de zijderoute naar China samen te stellen. De medewerker was uiterst hulpvaardig en maakte een deskundige indruk. Weggegaan met een uitdraai van een bevestiging tot aanvraag van een offerte. Op de vraag hoe lang het zou duren om de offerte op te stellen was het antwoord dat het normaal gesproken een dag of vijf duurt, maar dat het door drukte op het moment wel iets langer zou kunnen duren.

Toen ik na drieëneenhalve week nog steeds geen enkel bericht had ontvangen toch maar even een mailtje gestuurd naar de Transsiberië-afdeling van de Treinreiswinkel met de vraag of ze een indicatie konden geven van hoe lang het nog zou gaan duren. Op hun site staat vermeld dat ze er de voorkeur aan geven dat je mailt in plaats van belt en daar heb ik me dus keurig aan gehouden. Helaas werd er ook op mijn mail niet gereageerd en bleef het angstvallig stil aan de andere kant van de lijn.

Uiteindelijk op 4 juni 2019 naar de winkel in Leiden gegaan om te vragen hoe het er met mijn offerte-aanvraag voor stond. De - uiterst vriendelijke - medewerkster kon bevestigen dat mijn mail van anderhalve week daarvoor was aangekomen en dat niemand de moeite had genomen om hem te beantwoorden. Ook kon ze zien dat mijn offerte-aanvraag na bijna 5 weken nog steedst op 'to do' stond en dat er dus feitelijk nog niets mee was gedaan.

Ik heb de offerte-aanvraag laten annuleren, aangezien ik er geen vertrouwen meer in had dat het nog goed zou kunnen komen. Ik vind het niet erg als iets door omstandigheden langer duurt dan oorspronkelijk gedacht. Ik vind het wel erg als een reisbureau niet de moeite neemt om klanten daarvan op de hoogte te stellen en zelfs niet de moeite neemt om op mails van klanten te reageren

Sterke punten:
Vriendelijke en deskundige medewerkers in de winkel o[p de Breestraat in Leiden

Zwakke punten:
Geen benul van hoe je op een zorgvuldige manier met je klanten omgaat (die in principe bereid zijn om honderden of duizenden euro's uit te geven)

Quino Broe beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - Magische Katharenreis

0

Review:
Deze reis heeft diepe indruk op mij gemaakt. De bijzondere plekken zoals de grot van Maria Magdalena en de Katharengrot hebben mij diep geraakt en stil gemaakt. Dit onder de begeleiding van Jean-Luc en Jeaqueline, die een veilige bedding creeeren waardoor je alles onbezorgd kunt ervaren. Een gevoel van thuiskomen in de groep, fantastische maaltijden en een heerlijk verblijf. Ik kan dit zeer aanraden.

Sterke punten:
De bijzondere krachtplekken die we bezoeken onder zeer fijne en deskundige begeleiding. S morgens heerlijke vitaliteits oefeningen.
Hele fijne mensen zijn Jean-Luc en Jeacqueline, je voelt je meteen op je gemak.
Fantastische maaltijden gekregen!

Anique beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Ardennes Etape - geweldig

0

Review:
Een tijd geleden hebben wij ons eerste huis geboekt bij Ardennes Etape, en ik kan niets anders zeggen dat we zeer tevreden zijn. We hebben ondertussen al meerdere huizen geboekt bij deze organisatie en we zijn nog nooit teleurgesteld. Borgsom altijd op tijd terug gekregen, op onze vragen netjes antwoord gehad. papieren altijd in orde, Wij zijn super enthousiast het volgende huisje is alweer geboekt. Ardennes Etape en de vriendelijke medewerkers bedankt en ga zo door.

Sterke punten:
Overzichtelijke website, zeer vriendelijke medewerkers. Correcte afhandeling van de reservering. Borgsom altijd op tijd terug gehad.

Zwakke punten:
Wij hebben geen zwakke punten.

Lia beveelt Ardennes Etape aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - Reis door Magisch Schotland

0

Review:
Met recht een magische reis door Schotland (de Hebriden). Heel veel gezien en ervaren, verrassende plekjes. Overweldigende, prachtige natuur. Een hele fijne groep waarmee ik echt een klik had. Hieruit ook verrassende gesprekken. De hele reis heeft mij mooie inzichten gegeven. De sfeer was gezellig, gemoedelijk en fijn georganiseerd. Ik kon geheel onbezorgd genieten!
Ook de energie van de krachtplekken was heel magisch om te ervaren. En het sprookjesachtige landschap was heel bijzonder. Het heeft me veel positieve energie gegeven.

Sterke punten:
goede hotels
goed eten gereserveerd
goede verzorging en organisatie
leuke, mooie plekken
mooie verhalen over de geschiedenis
de rust
tijd voor jezelf

Zwakke punten:
De tijd bij het kasteel had wat langer gemogen voor mij. We hadden s'morgens eerder weg kunnen gaan zodat er meer tijd over was om het te bezoeken.

Petra beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

BTR Reizen - BTR Reizen een echte aanrader

0

Review:
Wij zijn met ons kaartclubje voor de zoveelste keer een midweek naar een All Inclusive Hotel van BTR Reizen geweest. We waren al naar veel hotels geweest maar gelukkig heeft BTR Reizen elke keer weer nieuwe All Inclusive Hotel in haar programma. Wel, we hadden ons oog laten vallen op het nieuwe hotel De Maasduinen. Snel geboekt en met ons allen afgereisd naar Velden in Limburg.
We werden daar gastvrij ontvangen en hebben erg genoten van de geweldige verzorging. De weer goden waren ons goed gezind en hebben er heerlijk gefietst en een paar leuke auto uitstapje gemaakt. Zowel BTR Reizen als ook het nieuwe All Inclusive Hotel is een echter aanrader.
We zijn alweer aan het kaarten en sparen voor de volgende vakantie.

Sterke punten:
Goede reisorganisatie, ruime keuze, persoonlijk, duidelijk en een goede prijs kwaliteit.

Zwakke punten:
geen

Jan beveelt BTR Reizen aan bij vrienden/bekenden