• Absoluut geen transparante informatie betreft annuleren met de ANVR voorwaarden, blijk je camperhuur te hebben en vervolgens wordt dit nergens vermeld.

    Via mail contact eerst gehad voor informatie over annuleren wordt dit ook niet vermeld, bij vervolg mail ook weer niet.
    Vervolgens krijgen wij de annuleringsnota en nemen gelijk contact op dat deze niet klopt.
    Hier nog druk mee bezig en nog geen 24 uur later wordt voor onze vertrekdatum vermeld dat je een tegoedvoucher kan krijgen voor je betaalde reissom.
    Nee hier hebben wij geen recht meer op omdat wij al geannuleerd hebben!

    Totaal niet met de klant mee willen denken en geen 1% blijk van coulance.
    Nee wij zijn ons geld kwijt.

    Deze klant zijn jullie dus absoluut kwijt!!!!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles

    Door Kooij op 21 maart 2020 Reageer

  • Wat een geweldig goed georganiseerde en afwisselende reis hebben we gehad met een warme groep mensen! De eerste reis naar Egypte. Alles liep op rolletjes, de accommodaties waren allemaal prachtig en de Egyptenaren behulpzaam. Een belevenis waarbij ik van de ene in de andere verwondering viel qua landschap, cultuur, plekken die we bezochten en met als absoluut hoogtepunt het zwemmen met de wilde dolfijnen! Een reis die op alle lagen in mij geraakt heeft en nog lang zal doorwerken. Veel dank Jacqueline en Jean-Luc voor deze onvergetelijke reis en jullie unieke begeleiding daarin!

    Door Mirjam op 20 maart 2020 Reageer

  • avond na avond of in het weekend uren het internet af te struinen. Ik was er wel klaar mee en die week erna kwam ik bij toeval op instagram een post tegen van Puur kroatiĆ«, 1 op 1 ontmoeting. Ik vond het lastig om een juiste keuze te maken omdat ik niet veel wist over KroatiĆ«, behalve dat het er erg mooi is. Op een gegeven moment was ik ook totaal de weg kwijt tussen alle ā€œadviezenā€ over vakanties in KroatiĆ«? Dus die ene post op instagram heeft ervoor gezorgd, veel fijne contactmomenten met team klantgeluk van Puur kroatiĆ« en een mooie reis. Onze tip! bij eerste kennismaking, boek de rondreis authentiek KroatiĆ«, maar boek niet te laat. Puur kroatiĆ« werkt alleen met kleinschalige vakantieverblijven net zoals Eliza w.here. dus sneller vol. Puur KroatiĆ« is aangesloten bij garantiefonds en calamiteitenfonds dusje boekt ook zekerheid.

    Sterke punten
    direct contact met echte personen i.p.v. chatfuncties, online formulieren, chatbots, men reageert snel, ze weten daar echt alles over kroatiƫ en wat ik belangrijk vond ze zijn transparant

    Zwakke punten
    geen avondopeningstijden en weekendopeningstijden, ik merkt toch wel dat we misschien daarin verwend zijn geraakt.

    Door Willemijn op 5 maart 2020 Reageer

  • Erco reizen is onduidelijk in het pakketaanbiedingen. Ik raad mensen zelf aan om goed na te vragen waar je voor betaald en waar je verblijft. Wij hebben zelf voor Mauritus en Dubai geboekt. Het verblijf in Mauritius en geheel als pakket was top (maar dat kwam meer door de mensen daar) en Dubai was het hotel kut. ERCO verteld bv ook niet dat je in het land zelf nog moet betalen voor de excursies. Zie mijn reviews op Tripadvisor. Onze ervaring met ERCO was niet onvriendelijk maar aan communicatie schort het heel erg. Er wordt verteld dat je bv 48uur van te voren je plakken in het vliegtuig kan vastleggen maar dat blijkt niet helemaal waar te zijn. Ons werd namelijk verteld dat wij als groep van 8 personen te allen tijde samen zouden komen te zitten, niet waar. Ik raad mensen aan om bij een professioneler reisbureau te boeken en in het land zelf te vragen naar kaartjes voor een volgende trip.

    https://www.tripadvisor.nl/ShowUserReviews-g488103-d1163472-r748314164-Villa_Narmada-Grand_Baie.html?m=19905

    https://www.tripadvisor.nl/ShowUserReviews-g295424-d1379430-r748317377-Fortune_Grand_Hotel_Apartments_Bur_Dubai-Dubai_Emirate_of_Dubai.html?m=19905

    Door Arshana Ram op 29 februari 2020 Reageer

  • Wegens omstandigheden kon ik pas later arriveren op eigen gelegenheid. Daarvoor telefonisch en per mail overlegd en was allemaal prima. Ik wou daar graag een motor huren, en op een vrij te bestedend dag op eigen gelegenheid gaan toeren. Bij aankomst blijkt het activiteitenschema aangepast (geen duidelijke reden, het weer was prima), en kon ik de gehuurde motor (wat niet goedkoop was) laten staan. Bij een het indienen van een klacht bij de betreffende geschillencommissie telt de door Simi gegeven reactie: "Helder, bedankt. We willen alleen uitdrukkelijk verzoeken geen reizigers achterop te nemen, verder geven we het allemaal voor je door aan de betrokken personen. Je weet waar je precies moet zijn?" niet als een toezegging, en is mijn verzoek om een deel van de kosten te compenseren geweigerd.

    Daarbij was het nagenoeg verplicht om het eten via de reisorganisatie bij te boeken, de "lokale" supermarkt was meer dan anderhalf uur lopen (bij temperaturen boven de 30 graden in de zon). Het avondeten smaakte prima, maar was het ontbijt/ lunch een stokbrood dat je zelf mocht versnijden. dat is eigenlijk niet voldoende voor een vakantie vol activiteiten zoals deze. Had naar mijn mening niet als optioneel voor deze rijs aangegeven mogen staan, aangezien het gaat om ruwweg ā‚¬100,- extra kosten.

    Verder is van tevoren aangegeven dat het geen zuipvakantie zou mogen worden, op zich prima. Bij aankomst bleek echter dat sterke drank in het geheel niet was toegestaan, de halve fles rum die ik had meegenomen mocht niet geopend. Blijkbaar staat het verdelen van die hoeveelheid over een groep van 20 man in een week gelijk aan onverantwoordelijk zuipen. Als 26 jarige voelt dit belachelijk betuttelend van een organisatie die zelf geen planning kan aanhouden.

    De laatste activiteit was een nacht wildkamperen, in theorie hartstikke leuk. Helaas is het merendeel van de groep die nacht volledig lek gestoken door muggen. Wellicht had de organisatie die locatie van tevoren wat beter kunnen testen.

    De activiteiten waren leuk, deze werden uitbesteed aan het lokale team, Canigou Outdoor. Iedereen die deze richting op gaat, raad ik aan om Simi over te slaan.

    Sterke punten
    Leuke groep medereizigers, leuke activiteiten

    Zwakke punten
    zeer teleurstellende organisatie

    Door Chris op 29 februari 2020 Reageer (2 reacties)

  • Organisaties Webshop Contact Adverteren






    Zoeken
    Zoeken
    Zoeken
    Home> Reisorganisaties> Ervaringen Loopend Vuurtje
    Ervaringen Loopend Vuurtje
    Groepswandelreizen in Europa. Kleine groepen met deskundige reisleiding en tevreden reizigers die vaak meerdere keren mee gaan.


    door frans op 8 februari 2020 geeft een 0.00
    Review touroperator Loopend Vuurtje
    Frans Aerts - ,,Overwinteren Thailand, exclusieve groepsreis,, januari 2020, 31 dagen

    Deze ,,overwinterreis Thailand,, is n goed opgezette en goed georganiseerde reis voor senioren die in n gezellige groep gezamenlijk dit prachtige land willen leren kennen. Alle kenmerkende thema,s van Thailand op gebied van cultuur, natuur etc komen aan bod.

    Het gekozen reis- en verblijf tempo maken het mogelijk dat 60-plussers, ondanks het tropische klimaat, zonder zware lichamelijke belasting e.d. op een prettige manier van deze reis kunnen genieten.

    Het reizen en verblijf vonden, behoudens in een 2-tal kleine uitzonderingen, plaats in goeie, nette en comfortabele hotels, met goed geregeld vervoer per trein minibus en ferry, in goed gekozen steden en prachtige eilanden, afgewisseld met een aantal geweldig leuke excursies.

    Vooral de georganiseerde fietstochten in Bangkok, Chiang Mai en Sukhothai en het bezoek van de eilanden Koh Chang en Koh Mak waren echte toppers. Wij hebben er elke dag van genoten.

    Alleen.... de reisleiding en de gastvrouw van deze reis, resp Marjon en Anne-Marie, zijn naar mijn mening beiden niet geschikt voor de begeleiding zoals je die voor deze exclusieve groepsreis voor (alleenstaande) senioren mag verwachten.

    Het ter plekke regelen en organiseren van het vervoer, de hotels en de gezamenlijke excursies ging over het algemeen prima. Buiten deze activiteiten waren zij echter meestal alleen met hun eigen reisbeleving en het optrekken met hun 2 meegereisde vriendinnen bezig, terwijl er nauwelijks of geen oog was voor de persoonlijke behoeften, wensen, sociale contacten ed bij de overige 7 reisgenoten. Alleen op die momenten dat t de reisleiding/gastvrouw tussen t met z'n 4en feestvieren door even uitkwam. Jammer !

    Ook de wijze waarop een van de reisgenoten na een korte ziekenhuisopname halverwege de reis door de eigen reisleiding begeleid is geworden voor cq bij haar terugreis naar Nederland roept wat vragen op.

    Hopelijk is er voor de deelnemers aan de voor januari 2021 geplande overwinteringsreis naar Thailand een andere reisleiding beschikbaar, zodat deze deelnemers echt optimaal kunnen genieten van deze toch wel hele bijzondere, mooie en goed opgezette reis die we iedereen die een eerste kennismaking met dit prachtige land wil maken van harte kunnen aanbevelen.

    Sterke punten
    Goed georganiseerd qua hotels, vervoer en excursies

    Zwakke punten
    De reisleiding

    Door frans aerts op 24 februari 2020 Reageer

  • Een enthousiaste Spanje reisspecialist van VakantieStunt met passie voor reizen naar Spanje heeft ons geholpen met het samenstellen van onze Fly Drive naar Spanje. Klant vriendelijk en behulpzaam, goede en snelle afhandeling, persoonlijke aandacht en uitstekende service!

    Sterke punten
    Klant vriendelijk en behulpzaam, goede en snelle afhandeling, persoonlijke aandacht en uitstekende service!

    Door Kirsten Roos op 30 januari 2020 Reageer

  • Fantastische Fly Drive Portugal, mooi land, heel veel gezien en gedaan. Wij hebben een goed verzorgde individuele rondreis via VakantieStunt gemaakt met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

    Sterke punten
    Prima prijs/kwaliteitsverhouding

    Door Hans Tevreden op 26 januari 2020 Reageer

  • Kosten gemaakt door een fout van singlereizen en ze lossen het niet op en reageren niet eens op mail.

    Door Hanneke op 5 januari 2020 Reageer

  • Fly Drive ItaliĆ« - VakantieStunt
    Een fantastische reis gehad. Erg veel gezien van het land, uitstekend georganiseerd, beter kun je je niet wensen. We boekten een individuele fly drive rondreis door Italiƫ. De accommodaties waren afwisselend en zeer goed. Kortom een heerlijke vakantie achter de rug waar ik met weemoed aan terug denk. Wij komen zeker terug bij VakantieStunt voor onze volgende reis.

    Door Sanne Vrieshoven op 18 december 2019 Reageer

  • Wij werden met een bus van Bolderman vervoert die normaal voor een kinderschoolreisje wordt gebruikt of voor mensen tot en met de lengte van 1.50 meter. Er konden 61 mensen in de bus waar normaal ongeveer 50 mensen in passen, er waren gewoon zoveel stoelen bij geplaatst. Je kon als volwassen persoon niet zitten zonder dat je de bagagenetjes in je knieĆ«n kreeg gedrukt van de voorstoelen. De busreis was heel voordelig maar als er van tevoren was bij verteld dat je niet fatsoenlijk is de bus kon zitten waren wij niet mee gegaan en velen met ons in die bus. De chauffeur was zeer bekwaam en reed ons veilig heen en terug. Het avondeten in hotel Globus was ver beneden peil, je kon het eigenlijk geen avondeten noemen, je kunt ook niet veel verwachten voor het geld maar je mag toch wel eten verwachten en dat was het niet. Het ontbijt was prima in orde daar was echt niets op aan te merken maar boek nooit het avondeten erbij het is het geld niet waard, je mag er wel geld bij toe hebben. Zoals de chauffeur al vertelde Massa is Kassa voor Bolderman maar ik had liever iets meer betaald voor een fatsoenlijke zitplaats in de bus en avondeten. En het zou prettig zijn dat Bolderman eerlijk zou zijn over de condities waaronder de reis plaatst vindt.
    Praag zelf is en blijft prachtig!

    Sterke punten
    Chauffeur

    Zwakke punten
    Bus en avondeten

    Door Janta op 9 december 2019 Reageer

  • Ik ben afgelopen zomer mee gweest met de reis naar Kroatie. Had een super leuke groep en de reisleidster (Jorieke) was helemaal super! Zij heeft echt veel voor ons gedaan en leuke dingen georganiseerd. Vlakbij het appartement is een team die allerlei activiteiten organiseerde, ben wezen zeekajakken (echt een aanrader!) en wezen klimmen. Appartement is eenvoudig maar voor de rest prima. Heb een leuke tijd gehad!

    Door Sverre op 28 november 2019 Reageer

  • Mede dankzij Puur KroatiĆ« hebben wij een schitterende rondreis gemaakt door een mooi deel van KroatiĆ«.
    Super reisbureau dat met je meedenkt en schitterende verblijfslocaties heeft in Kroatiƫ

    Sterke punten
    Mooie reis.
    Goede prijs.
    Schitterende verblijfslocaties.
    Goed en snel contact via email.
    Goede service.
    Veel goede en mooie informatie over de verblijfslocaties met hun omgeving.


    Door J & R op 21 november 2019 Reageer

  • Neem de waarschuwingen van de recensies serieus. BAStravel heeft mij diep teleurgesteld. De communicatie vooraf was al matig, maar nog enigszins te doen. Toen we eenmaal in KroatiĆ« aankwamen, bleek er geen christelijke reisleiding te zijn en moesten we het programma zelf samenstellen. Er waren geen avondsluitingen, geen christelijke input en geen enkele structuur. Het moet van te voren al bekend zijn geweest dat er geen reisleiding zou zijn, maar wij zijn hier niet van op de hoogte gebracht voordat we vertrokken. Tijdens de reis bleek het hotel ook nog niet helemaal betaald te zijn door BAS, waardoor ze ons niet lieten vertrekken naar huis. Dit is tot de laatste minuut spannend gebleven en er was geen reisleiding die dit kon regelen, waardoor veel deelnemers behoorlijk in paniek waren. BAS is bovendien heel slecht bereikbaar en als je al telefonisch contact krijgt, word je alles behalve vriendelijk te woord gestaan. Er is geen enkel excuus vanuit BAS gekomen en ondanks beloftes hebben ze nooit meer contact met ons opgenomen. Ik schaam me diep dat deze organisatie de naam 'christelijk' draagt, want ze gaan absoluut niet liefdevol met hun klanten om.

    Zwakke punten
    - Slechte communicatie
    - Maken niet waar wat ze beloven
    - Alles behalve christelijk, wat ze wel beweren

    Door Jenny op 22 oktober 2019 Reageer

  • African Travels beschikt over geweldige Afrika-kennis. Ze luisteren naar je wens en adviseren uitstekend, kiezen de mooiste accommodaties en een geweldig gevarieerd reisprogramma. Aanrader!

    Sterke punten
    Ze komen uit Afrika en dat merk je

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anoniem op 13 oktober 2019 Reageer

  • Het samen met een groep ouderen dingen ondernemen is prima. Dat is best leuk georganiseerd. De mensen van Vivre vakanties zijn aardig. Helaas is de organisatie heel erg amateuristisch. De locatie niet echt geschikt voor senioren. Best leuke kamers. Maar niet leuk als je voor 1500 euro een kamer krijgt waarbij je wc en badkamer met 4 mensen moet delen en als 80 plusser in een bad moet stappen om te douchen.
    Het ontbijt is karig met weinig keus, het avondeten zeer matig. Tijdens de uitstapjes kwam ineens zelf betalen voor drankjes uit de hoge hoed terwijl er all inclusive op de site stond.
    De begeleiding zorgde voor veel stress door niet de vluchttijden goed in de gaten te houden waardoor het vliegtuig de slurf al had afgekoppeld en de groep na bedelen nog ternauwernood mee kon. Zowel heen als terug zat iedereen verspreid door het hele vliegtuig ipv bij elkaar. Van goede begeleiding van de bagage was ook geen sprake. Er raakte daardoor handbagage zoek. Het transport vanaf de luchthaven duurt best lang en het geregelde vervoer was niet geschikt voor transport van de hele groep. Op elkaar gepakt dus vervoerd. Ook het meerijden tijdens uitstapjes was een enge aangelegenheid door slecht/onzeker rijgedrag (ook botsinkje).
    Taxi van en naar Schiphol via VV gaf ook gedoe en was eigenlijk te duur voor de geleverde service.
    Als je zelf het volle pond /1500 euro betaalt voor een week en de last minute mensen minder betalen voelt het natuurlijk ook niet prettig. Het lijkt alsof er vervolgens op van alles extra bezuinigd is. Eigenlijk een low budget reis voor best veel geld.
    De uitstapjes in de omgeving zijn leuk en niet te druk. Prima te doen voor ouderen.
    Helaas lijkt het toch vooral om geld verdienen te gaan en niet om het oprecht bezorgen van een onbezorgde vakantie aan alleenstaande ouderen

    Sterke punten
    Vriendelijke mensen. Niet te grote of te kleine groep

    Zwakke punten
    amateuristisch geregeld
    kamers met gedeelde voorzieningen
    kwaliteit van het eten en drinken matig

    Door Vivre weer thuis op 11 oktober 2019 Reageer

  • 12 weken in Malaga geweest met plusreizen en mede dankzij Jose van de taalschool een hele leuke tijd gehad.
    Mijn appartement lag iets te ver van school maar na een mailtje gestuurd te hebben, kon ik een andere krijgen.
    Goede service!

    Door Inge Smit op 10 september 2019 Reageer

  • Puur Kroatie leverde precies wat ons zelf niet goed lukte op het internet. Prachtige locaties, goede sfeerfotoā€™s van zowel locatie als omgeving. Ze hadden goed gehoor gegeven aan onze wensen en goed ingeschat waar ons gezin blij van zou worden. Ze gaven tips en trics voor de autoreis, de taal, de valuta. Ze waren telefonisch goed bereikbaar voor vragen en gaven goede en realistische informatie en input. Ik kan ze als reisbureau iedereen aanraden!

    Door Kyra op 9 september 2019 Reageer

  • Twee kinderen van nog geen 15 jaar oud op Taalreis gestuurd. Deze reis was echt een ramp. Voordat ze opgehaald werden van het vliegveld duurde dat 3 uur ( ze bleven wachten tot alle kinderen waren aangekomen) uiteindelijk mocht er een eerste taxi weg met 6 kinderen rest moest nog langer wachten. De eerste excursie was lopen naar een dorpje 1,5 uur en daar naar een supermarkt voor 1 uur en dan weer terug (heeel erg leuk) het welkomsfeest en het afscheidsfeest was een inloop in een hal (waar is het feestje?) totaal geen moeite genomen om het de kinderen naar hun zin te maken...Plustaalreizen pretendeert een fantaschtische reis aan te bieden maar vervolgens zit je als ouder met een huilend kind aan de lijn die het verschrikkelijk vind. En dat voor een enorm bedrag. Kies dus NOOIT voor deze reisorganisatie!!!

    Sterke punten
    NIET

    Zwakke punten
    de website is leuk en dat verwacht je ook te krijgen voor je kind helaas is het tegenovergestelde waar....NOOIT meer Nooit meer!!! Wees een gewaarschuwd mens en kies voor een andere reisorganisatie die het wel goed voorelkaar heeft!

    Door Angela op 6 september 2019 Reageer

  • Deze reis voldoet totaal niet aan de gemaakte afspraken zoals Plus Taalreizen pretenteerd leuke vrije tijdsbesteding voor de kinderen te regelen maar dat is absoluut niet waar. Ze laten kinderen op de luchthaven gerust 2,5 wachten en dan ook nog wachten voor de school voor een dichte deur. (kinderen van 13 jaar die voor het eerst gaan) schandalig. Nooit je kind met deze reisorganisatie laten gaan.

    Sterke punten
    niet, ondanks herhaaldelijk verzoek doen ze niets. Kinderen mochten niet eens op hun kamer gedurende de dag...Ook niet vermeld

    Zwakke punten
    Slechte begeleiding, Spiegelen een top taalreis voor is absoluut niet waar, informatie op de site komt niet overeen met de daadwerkelijkheid dus nogmaals niet bij hun boeken!!!

    Door Plus op 6 september 2019 Reageer

  • Ik heb een fantastische taalreis gehad in Malta, veel geleerd, leuke dingen gedaan en vrienden voor het leven gemaakt.

    Sterke punten
    Goede begeleiding en goede informatie, zowel voordat ik vertrok en ook toen ik er al was en nog een vraag had.

    Door Esther ten Horst op 6 september 2019 Reageer

  • Ik zou zeker niemand aanraden om bij Plus Taalreizen te boeken. De service is waardeloos. Ze beloven allerlei leuke activiteiten maar die zijn er niet.
    Ik heb deze reis geboekt voor mijn dochter van 13 die graag Duits wilde leren. Ze hadden haar bij een gastgezin geplaatst, waarbij ze alleen een half uur met de bus zou moeten reizen naar de Duitse les, plus 1 a 2 keer overstappen (ook 's avonds laat!), waarbij zelf maar moest uitzoeken hoe en waar dat moest. Toen wij aangaven dat dat niet acceptabel was moesten we zelf voor andere accommodatie betalen.
    Ik had benadrukt dat we niet wilden dat ze hele dagdelen alleen zou zitten. Toch zat ze de dag van aankomst totaal alleen, vanaf vroeg in de middag. Ook andere avonden en middagen was er niets georganiseerd en zat ze alleen op haar kamer.
    Boek hier niet!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door Ubbink op 29 augustus 2019 Reageer

  • BTR Reizen bedankt voor de fijne reis die wij met ons allen weer hebben mogen beleven.
    Wij zijn net terug van een mooie seniorengroepsvakantie naar Valkenburg en hebben het erg naar ons zin gehad. We hadden een mooie nieuwe bus met een fijne chauffeur, een goed en gezellig hotel met een All Inclusive verzorging met ā€™s avonds drankjes en een leuk avondprogramma en hele leuke uitstapjes door Zuid-Limburg, BelgiĆ« en de Duitse Eifel. Wij hebben met ons allen erg genoten en kijken terug op een geslaagde vakantie.
    BTR Reizen een dikke pluim voor jullie, binnenkort gaan we samen weer overleggen waar we volgend jaar weer met onze seniorengroep heen kunnen.

    Sterke punten
    fijn advies en duidelijke communicatie, goede groepsvakanties voor seniorengroepen, gehele groepsreis met één afspraak (inclusief bus, hotel en excursies) lid van SGR

    Zwakke punten
    tot op heden niet ervaren

    Door Hans Snel op 24 augustus 2019 Reageer

  • Zeer slecht geregeld. Op de site staat een vakantie met veel activiteiten op locatie waarbij dan ook het idee gegeven wordt dat het door ervaren instructeurs veilig uitgevoerd wordt. Aangekomen op locatie blijken veel activiteiten niet te bestaan, absoluut niet veilig te zijn of ineens niet doorgaan. Na het telefonisch aangeven dat de site niet overeenkomt met de werkelijkheid ter plaatse krijg je een paar dagen later een telefoontje dat je direct vanaf de camping moet vertrekken en het resterende bedrag terug krijgt. Als je vraagt om andere locaties of oplossingen moet je dat zelf maar uitzoeken. Daar sta je dan als eenouder gezin met 4 kinderen in Frankrijk buiten de camping die je geboekt hebt zonder enige hulp.

    Dit kan echt niet en zo'n ervaring wens ik niemand toe, dus let heel goed op voor je hier boekt.

    Zwakke punten
    Niet afhandelen klachten
    Niet met klanten meedenken
    Problemen niet oplossen
    Onprofessioneel begeleiden van activiteiten

    Door Mark op 19 augustus 2019 Reageer

  • Zeer slechte organisatie die je in een vreetschuur stoppen tijdens een verbouwing. Je mag niet klagen want het hotel staat 'hoog' aangeschreven. Ze lossen niks op en willen alleen maar geld vangen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    service, ondersteuning en website

    Door de Vries op 17 augustus 2019 Reageer