Nieuwste Reviews

Magicaltours Vakantie - Magische Katharenreis

0

Review:
Deze reis heeft diepe indruk op mij gemaakt. De bijzondere plekken zoals de grot van Maria Magdalena en de Katharengrot hebben mij diep geraakt en stil gemaakt. Dit onder de begeleiding van Jean-Luc en Jeaqueline, die een veilige bedding creeeren waardoor je alles onbezorgd kunt ervaren. Een gevoel van thuiskomen in de groep, fantastische maaltijden en een heerlijk verblijf. Ik kan dit zeer aanraden.

Sterke punten:
De bijzondere krachtplekken die we bezoeken onder zeer fijne en deskundige begeleiding. S morgens heerlijke vitaliteits oefeningen.
Hele fijne mensen zijn Jean-Luc en Jeacqueline, je voelt je meteen op je gemak.
Fantastische maaltijden gekregen!

Anique beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Ardennes Etape - geweldig

0

Review:
Een tijd geleden hebben wij ons eerste huis geboekt bij Ardennes Etape, en ik kan niets anders zeggen dat we zeer tevreden zijn. We hebben ondertussen al meerdere huizen geboekt bij deze organisatie en we zijn nog nooit teleurgesteld. Borgsom altijd op tijd terug gekregen, op onze vragen netjes antwoord gehad. papieren altijd in orde, Wij zijn super enthousiast het volgende huisje is alweer geboekt. Ardennes Etape en de vriendelijke medewerkers bedankt en ga zo door.

Sterke punten:
Overzichtelijke website, zeer vriendelijke medewerkers. Correcte afhandeling van de reservering. Borgsom altijd op tijd terug gehad.

Zwakke punten:
Wij hebben geen zwakke punten.

Lia beveelt Ardennes Etape aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - Reis door Magisch Schotland

0

Review:
Met recht een magische reis door Schotland (de Hebriden). Heel veel gezien en ervaren, verrassende plekjes. Overweldigende, prachtige natuur. Een hele fijne groep waarmee ik echt een klik had. Hieruit ook verrassende gesprekken. De hele reis heeft mij mooie inzichten gegeven. De sfeer was gezellig, gemoedelijk en fijn georganiseerd. Ik kon geheel onbezorgd genieten!
Ook de energie van de krachtplekken was heel magisch om te ervaren. En het sprookjesachtige landschap was heel bijzonder. Het heeft me veel positieve energie gegeven.

Sterke punten:
goede hotels
goed eten gereserveerd
goede verzorging en organisatie
leuke, mooie plekken
mooie verhalen over de geschiedenis
de rust
tijd voor jezelf

Zwakke punten:
De tijd bij het kasteel had wat langer gemogen voor mij. We hadden s'morgens eerder weg kunnen gaan zodat er meer tijd over was om het te bezoeken.

Petra beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

BTR Reizen - BTR Reizen een echte aanrader

0

Review:
Wij zijn met ons kaartclubje voor de zoveelste keer een midweek naar een All Inclusive Hotel van BTR Reizen geweest. We waren al naar veel hotels geweest maar gelukkig heeft BTR Reizen elke keer weer nieuwe All Inclusive Hotel in haar programma. Wel, we hadden ons oog laten vallen op het nieuwe hotel De Maasduinen. Snel geboekt en met ons allen afgereisd naar Velden in Limburg.
We werden daar gastvrij ontvangen en hebben erg genoten van de geweldige verzorging. De weer goden waren ons goed gezind en hebben er heerlijk gefietst en een paar leuke auto uitstapje gemaakt. Zowel BTR Reizen als ook het nieuwe All Inclusive Hotel is een echter aanrader.
We zijn alweer aan het kaarten en sparen voor de volgende vakantie.

Sterke punten:
Goede reisorganisatie, ruime keuze, persoonlijk, duidelijk en een goede prijs kwaliteit.

Zwakke punten:
geen

Jan beveelt BTR Reizen aan bij vrienden/bekenden

C&O Travel - Top reis naar Disney

0

Review:
Samen met mijn beste vriendinnetje een reis geboekt naar Disneyland Parijs. Het B&B hotel waar wij in zaten stond op de website aangegeven al 2 sterren. Ik vond het zeker 3 sterren waard! De kamer die wij hadden was ruim met mooie grote ramen. Nette badkamer, veel stopcontacten (wat ik een groot pluspunt vind) en zelfs 2 extra bedden. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Receptie was nog tot laat open en er waren grote kluizen waar je je koffer in kon doen. Uitchecken ging automatisch dus dat was ook erg fijn. De kaartjes die wij geleverd kregen werkte ook gewoon voor Disney dus dat was ook heel fijn. Er was een pendelbus die om de 20 minuten naar Disney reed en terug. Het was ongeveer tussen de 5 en 10 minuten met de pendelbus waarna je direct bij het station naast Disney werd afgezet. Hele fijne ervaring gehad bij C&O travel. Ik ga hier zeker mijn volgende vakantie naar Disney ook boeken!

Sterke punten:
Goede service
Vriendelijk personeel
Goed geregeld
Net hotel/B&B
Pendelbus
Kortingvouchers
Snel ontvangen

Myrthe beveelt C&O Travel aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - letterlijke verandering van oud naar nieuw

0

Review:
Het was me meteen duidelijk...die katharengrot op nieuwjaarsochtend...daar was het me om te doen en..het heeft me geraakt, letterlijk en figuurlijk. De dagen ervoor waren heel aangenaam en de groep heeft me duidelijk gemaakt dat wij allemaal één geheel vormen. Niets zweverigs...niets ab-normaals...gewoonweg aangenaam en ontspannend. Zelfs mijn "nuchtere", bougondische en a-spirituele man (denkt hij zelf) heeft genoten van het gezelschap en verblijf. Het is een kado aan jezelf om onder begeleiding van Jacqueline en Jean-Luc op reis te gaan. Ik draag ze in mijn ziel...

Sterke punten:
Eigenlijk hun gewone manier van doen, zonder belerend of te zweverig over te komen. Net daardoor kunnen ze iedereen bereiken volgens mij...

Zwakke punten:
De "koude" temperatuur op onze kamer en badkamer. En mijn Bert vond de glaasjes wijn aan de kleine kant, haha

lut beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Buro Scanbrit - Geen waar voor je geld

0

Review:
We zijn door buroscanbrit in een accomodatie terecht gekomen die belachelijke duur was. Dit was een aanfuiting. De hele week gemotoriseerd verkeer om ons huisje. Terwijl je dit juist wil uitbannen als je naar Finland gaat.als reactie van dit reisbureau dat ze hier niets aan kunnen doen. Dit is klinkklare onzin. Omdat zij zelf met deze accommodatie zaken doen. Ga nooit met deze reisorganisatie in zee !

Zwakke punten:
Slechte communicatie ook met reisleider. Geen empathie voor reiziger. Willen alleen heel snel veel geld verdienen.

Arrien Van beveelt Buro Scanbrit NIET aan bij vrienden/bekenden

Djoser - Niet met Djoser gaan

0

Review:
Rondreis Vietnam 22 dagen is een zéér zware wandelrondreis geworden. Slechte bussen terwijl ze zeggen eigen bussen. Chauffeurs ingehuurd.

Sterke punten:
Mooi land

Zwakke punten:
Te veel dus eerst bij een ander reisbureau kijken.

H v d Vegt beveelt Djoser NIET aan bij vrienden/bekenden

Zuid-Afrika Reisopmaat - Top vakantie gehad in Zuid-Afrika

0

Review:
Mede dankzij de grote kennis van Marleen in Kaapstad hebben wij een hele mooie vakantie gehad. Alles klopte aan deze reis. Zuid-Afrika Reisopmaat dank jullie wel en hopelijk tot snel.

Sterke punten:
Korte lijnen met Marleen. Snel antwoord op alle vragen. En ook tijdens de reis bij eventuele vragen konden we snel met Marleen schakelen.

Zwakke punten:
Geen.

Frank beveelt Zuid-Afrika Reisopmaat aan bij vrienden/bekenden

De Treinreiswinkel - slechte ervaringen met de treinreiswinkel

0

Review:
Treinreis Salzburg met hotel in november: dat doen we dus niet meer, met de treinreiswinkel: het duurde eindeloos voor zekerheid was over de boeking van het hotel. We werden foutief geinformeerd over de problemen op het spoor: nb een mailtje dat er geen problemen waren tussen Keulen en Frankfurt, terwijl daar een groot ongeluk gebeurd was met langdurige gevolgen. De Deutsche Bahn had telkens correcte informatie over de treinreis en de treinreiswinkel bleef maar melden dat ze niks wisten. Telefonisch contact meestal heel lang wachten. Slechte tot geen communicatie tussen de medewerkers/sters.

Sterke punten:
geen. Dat het een prima hotel was?

Zwakke punten:
zie boven.

joan meren beveelt De Treinreiswinkel NIET aan bij vrienden/bekenden