Gehandicapten reizen

Adios Reizen

3 Reviews

ADIOS Reizen is een christelijke reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij geloven dat ook zij onbezorgd op reis kunnen gaan. Daarom organiseren wij al ruim 10 jaar begeleide groepsreizen! Steeds meer mensen ontdekkLees verder »
Onderweg Reizen

2 Reviews

Onderweg Reizen biedt vakanties aan in Nederland en ver daarbuiten. Vakanties die met zorg worden uitgekozen zodat mensen met een licht verstandelijke beperking zorgeloos op vakantie kunnen. De reisbegeleiding bestaat uit ervaren en enthousiaste vriLees verder »
Flow Reizen

1 Review

Flow Reizen is een dynamische, frisse en betrouwbare reisorganisatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Wij ontwikkelen unieke begeleide reizen naar de mooiste plekjes van de wereld. Alle seizoenen van het jaar actief, avontuurlijk,

Lees verder »
Reisburo Vakantie & Zorg

1 Review

Mijn naam is Ingrid Roelofs, verpleegkundige van beroep en tot voor kort parttime als verpleegkundige werkzaam bij een thuiszorg-instelling in Noord-Nederland. Tijdens mijn werk kwam ik regelmatig in contact met mensen die graag op vakantie zouden gaLees verder »
SRG

1 Review

De SRG is een vrijwilligersorganisatie die groepsvakanties aanbiedt voor mensen met een lichamelijke beperking. Veel reizen gaan naar hotels in populaire vakantiebestemmingen. Met wat extra inspanningen en een flinke dosis improvisatievermogen...Lees verder »
Diemer Zorgvakanties

Diemer Zorgvakanties organiseert vaarvakanties voor mensen met een lichamelijke handicap en mensen die zorg nodig hebben. Tijdens deze vakanties is er begeleiding aanwezig van professionele hulpverleners. U bent dus verzekerd van goede zorg. UiteraarLees verder »
Het Buitenhof

Het Buitenhof is een unieke reisorganisatie voor mensen met een beperking. Reizen organiseren wij al sinds 1976. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij voor onze reizigers een geweldige vakantie kunnen organiseren. We kennen onze reizigers eLees verder »
Smarti

Smarti organiseert avontuurlijke reizen voor mensen tussen de 20 en 40 jaar met een lichamelijke handicap. Onze deelnemers en begeleiders vormen ��n groep die gezamenlijk zorgen voor een actieve, interessante, intense en natuurlijk vooral o

Lees verder »
Tendens Vakanties

Tendens Vakanties organiseert reeds 17 jaar vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Begonnen als fietsvakantiespecialist is Tendens inmiddels uitgegroeid tot aanbieder van alle denkbare kleinschalige groepsvakanties. Het aanbod isLees verder »