Het aanbod van Tui.nl bestaat niet alleen uit zonbestemmingen zoal Spanje, Griekenland, Egypte en Turkije, maar ook uit verre bestemmingen zoals Mexico en Thailand. Daarnaast heeft Tui ook een breed aanbod aan stedenvakanties én het grootste aanbod wintersportvakanties. TUI is de nieuwe naam van Arke.nl

Tui.nl video


TUI.nl Reviews

  Nooit meer Tui

  Begin maart bij TUI in Zutphen binnen gestapt, voor een vakantie naar Zweden, Finland en Noorwegen. TUI zou vliegtickets, hotel en auto regelen. Wat betreft de annuleringsverzekering kregen we het advies de duurdere verzekering van TUI te nemen, U krijgt bij annulering altijd geld terug. Voor deze reis moest er een aanbetaling gedaan worden, de rest moest voor 1 augustus betaald worden. Toen kwam corona, en op 12 september zouden we vertrekken, Zweden was al heel lang code oranje. Eind augustus toch maar even langs TUI. We moeten gewoon afwachten werd ons gezegd. Op 24 augustus worden we gebeld, of we misschien om willen boeken, waarop ik antwoordde: en dan twee weken op het vliegveld zitten, Finland komen we niet in. De reis wordt geannuleerd, we krijgen voucher. Ik heb gelijk aangegeven dat ik geld terug wil, TUI weigert dit, ook na een nieuw contact en vermelding van de verzekering met altijd geld terug. Ik heb de buik vol van een vliegvakantie en TUI, en heb aangegeven niets te hebben aan een voucher. Ik moet maar gewoon een jaar wachten op m'n geld.

  Sterke punten
  Gebakken lucht verkopen

  Zwakke punten
  Ze hebben lak aan de klanten

  Arke niet boeken als je naar Kroatië wilt

  Vrienden van mijn ouders hadden al geboekt bij Arke, flydrive naar Kroatië samen met mijn ouders. Wisten de volgende dag nog te annuleren. Wat bleek, toen we Puur Kroatie belden bleek de flydrive bij hen naar Kroatië, zelfde vertrekdatum, beter vliegtijden KLM, net zo lang (2 weken), gewoon € 400,00 per persoon goedkoper. En dan krijgen ze nu ook nog betere hotels ipv die grote kolossale gebouwen op al die toeristische bestemmingen.Dus u bent gewaarschuwd.

  Zwakke punten
  veel te duur, slecht programma rondreis

  Nooit meer boeken bij Arke reizen!

  Wij hadden op 16-12-13 een reis bij het Arke kantoor Deventer geboekt naar Kenya samen met een 2-daagse safari.
  Na een instrumentenstoring boven Sudan is het vliegtuig teruggekeerd naar Hurgharda. Hier hebben we een dag vertraging opgelopen en hebben daardoor van onze geboekte safari bij Arke met 1 uur slapen onvoldoende genoten. We hebben tijdig Arke reizen van de vertraging in kennis gesteld, maar zij hebben totaal geen moeite gedaan om op een ander moment de safari te boeken. Daarnaast voelde Arke zich niet schuldig voor de dag vertraging en heeft een vergoeding hiervoor afgewezen. Ook het Arke bureau in Deventer, waar wij de reis en de safari geboekt hebben, hebben zich niet voor de klant ingezet.
  Wij zullen NOOIT meer boeken bij Arke reizen!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  klantvriendelijkheid

  dubbel genaaid

  250 € meer betaald dan mijn medereizigers en dan kom je in het slechtste resort van Bonaire :
  Ik had absoluut geen klagen over mijn Premium Oceaan Suite, wat een mooie kamer. Een kingsize bed, super airco, koelkast, flat screen Tv. Een kanjer van een badkamer met echte verzuipdouche (?), bad, apart toilet. Schitterend gelegen op 5 meter van het strand. Schuifpui open en je stond zowat in zee. De ligbedden aan het strand en zwembad zijn meer dan heerlijk goed verstelbaar en met de gratis badlakens, die je vaak voor schonen kan inwisselen een genoegen om op te bivakkeren.
  Wat een super staf hebben deze mensen daar, ze lopen de benen uit hun gat voor je. Als er niet meteen iets naar wens is dan gaan ze als malle tekeer om het goed te maken. Een paar schatten in het restaurant, bar en activiteiten centrum die alles maar dan ook alles voor je regelen. Als je aan het strand of zwembad ligt worden de drankjes en hapjes keurig bij je langs gebracht.
  Maar nu !!!! Het zwembad, slechte hygiëne, ontbrekende, losliggende en kapotte tegels, je stoot zo je voeten stuk als je niet oplet. Het enige restaurant wat open was had de charme van een Afgaans chauffeurs café, en werd ook uitsluitend en alleen door mij bezocht omdat het bedienend personeel zo vriendelijk en gastvrij was. Een bezoek aan het toilet daar dat laat je na 1 blik naar binnen wel uit je hoofd. Ik denk dat het veel lijkt op een toilet in het bovengenoemde etablissement in het Afgaanse.
  Met kleine kinderen op het strand is het uitkijken geblazen daar er haast aan iedere boom losliggende elektrische bedrading en of stekkers zitten van de feestverlichting.
  Nogmaals wat eeuwig zonde van dit mooie complex. Ik ben er alleen en uitsluitend blijven logeren omdat het personeel een hele hoop goed maakte. Daar moet het management van dit resort maar diep heel diep dankbaar voor zijn, want deze mensen hebben samen met mijn super kamer mijn verblijf toch nog tot een feest weten te maken.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  lees maar goed

  Stedentrip Lissabon

  Hotel lisboa een geweldig goed hotel

  Zwakke punten
  Ik wil een goede beoordeling geven over onze stede trip naar Lissabon maar kan deze nergens kwijt.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Bezoek TUI.nl

Schrijf een review