Amorgos.nl

Op Amargos.nl ben je op het juiste adres voor leuke zeilvakanties. Het zeilen doe je het liefst in zonnige, tropische en mooie plekjes zoals bijvoorbeeld het ijsselmeer en de waddenzee. Heb je interesse om te zeilen op kajuitjachten? Dan is dit teven ... Lees verder »

Offshore Yacht Charter

  •   1 Review

Een avontuurlijke en actieve vakantie van Offshore Yacht Charter is voor iedereen een unieke belevenis. U kunt met ons meezeilen voor tochten van ongeveer een week en kunt de zeilreizen opeenvolgend met elkaar combineren zolang u ... Lees verder »

Adam Voyages

Adam Voyages organiseert al sinds 1990 geheel verzorgde zeilvakanties langs de Turkse zuidwestkust. Je verblijft op een comfortabel houten zeilschip, zeilervaring is geen vereiste. Op de 8 tot 14 persoonsschepen is een deskundige bemanning aanwezi ... Lees verder »

Anna 4 Sail

Anna 4 Sail: een avontuurlijke zeilvakantie in ... Lees verder »

Berend Botje

Berend Botje heeft de leukste zeilvakanties naar steeds meer avontuurlijke bestemmingen tegen scherpe ... Lees verder »

Bontekoe Reizen

Bontekoe Reizen is een initiatief van de eigenaren van de Bontekoe, Gerrit Jan en Anita Meijerink, en verzorgt sinds 1994 zeilreizen voor singles en alleengaanden op de Bontekoe en op 'collega'-zeilschepen. Dit garandeert altijd juiste informatie en ... Lees verder »

Bor Zeilreizen

Vakantie met de BÝr is een avontuurlijke, actieve zeilvakantie in Noorwegen boven de poolcirkel, de Lofoten en VesterŚlen. Meezeilen met een schip dat gemaakt is om te charteren in Noord Noorwegen. Zeilen wordt afgewisseld met wandelen, vissen of wal ... Lees verder »

De Ruime Wind

De Ruime Wind is een stichting die sinds 1982 zeilkampen voor jongeren organiseert. Het gaat hier om zeilkampen voor jongeren tussen de 11 en ... Lees verder »

Onancharters

Onancharters vaart al jaren met de prachtige schoener, de Onan, in Griekenland. De Onan heeft als thuishaven Zakynthos Griekenland en is een ideaal schip voor een zeilvakantie reis met familie, vrienden of een groep.(Singlereizen)speciaal voor single ... Lees verder »

Sunny Sailing

Van harte welkom bij Sunny Sailing. Voor de mooiste zeilvakantie in Griekenland of ... Lees verder »

Sunsail

Of u nu een ervaren zeiler bent of nog nooit in uw leven een stap op een boot heeft gezet, Sunsail biedt een breed scala aan opties en ... Lees verder »

WishfulSailing

Wishful Sailing, de Nederlandse organisatie sinds 2002 (lid SGR en HISWA) voor verrassende zeilvakanties, zeilvakantie, zeilen, varen, bootverhuur, jacht, zeiljachten, zeiljacht verhuur, zeilboten, bootverhuur, botenverhuur, boten, jachtcharter, jach ... Lees verder »

''