CheapTickets

CheapTickets, veel meer dan alleen een website!

CheapTickets video


CheapTickets Reviews

  Oplichters!

  In januari 2 tickets voor rechtstreekse vlucht naar Tenerife geboekt. Werd ook bevestigd, totdat ik een half uur later een mail krijg dat de terugvlucht toch niet ok was en ik dus zelf een nieuwe terugvlucht moest boeken. Tot mijn grote verbazing wordt alsnog precies dezelfde terugvlucht weer aangeboden op de site. Deze weer geboekt en krijg vervolgens nogmaals boekingskosten à 28,50 om mijn oren. Ook kreeg ik alléén e-tickets van alleen de terugreis, maar níet van de heenreis. Je wilt niet weten hoeveel mailcontact (in het Engels) er over deze reis is geweest. Iedere mail wordt wéér door iemand anders ondertekend, allemaal met buitenlandse namen als Rasheed, Yasmine ed. Bellen is ook geen optie, ten eerste lang wachten, en ten tweede spreken ze totaal onverstaanbaar Engels. Wat een waardeloos bedrijf, NOOOOOOIT meer cheaptickets. En voor die € 28,50 kan ik op mijn kop gaan staan, die worden gewoon niet gerestitueerd.

  Sterke punten
  Dat ze heel sterk zijn in het geld uit jouw zak kloppen

  Zwakke punten
  Echt volksverlakkerij dit, waardeloze service, bedriegers

  Cheaptickets oplichters

  Cheaptickets onbereikbaar, keren niets uit na overboeking airline. Geen balie, niet bij boeken. Als er iets fout loopt ben je namelijk nergens.

  Zwakke punten
  Onbereikbaar, onbetrouwbaar

  boek niet via cheaprickets

  Na annuleren vlucht wegens overlijden moeder (pre covid tickrt chnl-15577179) in januari 2020 wacht ik nog steeds op vergoeding danwel reisvoucher. Je wordt met de een na de andere leugen van cheaptickets geconfronteerd.
  1) het was via cheaptickets niet mogelijk om vlucht om te boeken, maar bleek dat dit wel mogelijk was omdat ik wel nieuwe vlucht kon boeken op de data waarnaar ik wilde wijzigen.
  2. Ze hadden de gegevens voor terugbetaling doorgestuurd naar de luchtvaartmaatschappij maar na een half jaar kreeg ik te horen dat ze dit toch noet gedaan hadden omdat ze het 'vergeten' waren
  3. Ik zou zelf voucher asn moeten vragen bij de luchtvaartmaatschappij terwijl op hun website al duidelijk vermeldt staat dat dit door de tussenpersoon (cheaptickets) moet gebeuren
  4. Na lang communiceren krijg ik de melding/beeijs dat ze voucher hadden aangevraagd alleen was dit voor een lucht sie gewoon had plaatsgevonden (de nieuw geboekte vlucht) in plaats van de vlucht die ik had moeten annuleren
  5. Ze weigeren nu nog langer om voucher aan te vragen en reageren gewoonweg nergens meer op. Als ik bel en ik krijg contact wordt de verbinding verbroken zodra ze mijn gegevens erbij hebben gepakt.

  Allemaal leuk en aardig met deze maatschappij zolang alles goed loopt maar zodra er iets fout gast weigeren ze hun fouten toe te geven en weigeren ze te werken aan een oplossing.

  Als je graag opgelicht wil worden dan moet je vooral via cheaptickets boeken en hopen dat er iets febeurt waardoor de vlucht niet doorgaat. Gegarandeert dat je dan naar je geld kan fluiten.

  Nog nooit zo'n waardeloze organisatie gezien. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf nog steeds bestaat want zo'n oplichtersorganisatie als Cheaptickets zou geen bestaansrecht mogen hebben

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slecht georganiseerd, ze zijn goed in liegen (ipv te zorgen dat je kan vliegen). Reageren nergens op

  CheapTickets of Cheat Tickets

  CheapTickets of Cheat Tickets?

  I bought two plane tickets with CheapTickets
  Trip: Amsterdam-Paphos (Cyprus)
  Flight number: HV 5517
  Travel date: 10 July 2020
  Travel time: 16:20-21:25
  Airline: Transavia
  Reservation number: UFI8NK
  1. The flight was cancelled.
  2. We were not notified in any way and found out about the cancellation on the airport.
  3. We did not get a refund.

  Please CheapTickets, give us the money back or else change your name in Cheat Tickets

  Sterke punten
  Niet reageren op klachten

  Zwakke punten
  Niet terugbetalen bij geannuleerde vluchten

  Prima ervaringen

  Ik bestel mijn tickets eigenlijk altijd via cheaptickets.nl. In praktijk blijk je via deze site toch altijd de laagste prijs te vinden. Site is duidelijk en werkt prima.

  Sterke punten
  Duidelijke site, goedkoopste tickets

  Zwakke punten
  Verborgen kosten (20? dossierkosten)

Bezoek CheapTickets

Schrijf een review