Welkom bij Belvilla vakantiehuizen, specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. Je droomvakantie begint in een Belvilla vakantiehuis! Kies uit een breed assortiment vakantiehuizen in 20 Europese vakantielanden. Laat je inspireren door onze vakantiethema?s of gebruik onze uitgebreide zoekfunctie om het vakantiehuis te vinden dat bij je past! Van villa met zwembad, chalet in de bergen en charmante boerderij, tot luxe groepshuis, authentiek landhuis of stadsappartement. Zoek jouw ideale vakantiehuis in één van onze bestemmingen, waaronder Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal. En geniet van een heerlijke vakantie!

Belvilla video


Belvilla Reviews

  Te gek voor worden zo slecht

  Hoe is dit nog steeds een bedrijf? 1 grote oplichtersbende en als ik de reviews moet geloven al RUIM 10 JAAR! Honderden en honderden mensen die zonder enig bericht hun vakantie geannuleerd worden en vervolgens weken, maanden op hun geld zitten te wachten als ze het überhaupt al terug krijgen. 3 weken geleden er achter gekomen dat onze vakantie zonder enig bericht geannuleerd is ondanks een forse aanbetaling. En dat geld moet ik dan nog zelf achteraan ook! Maar wees niet bang, zodra je een slechte review schrijft, dan zijn ze er als de kippen bij. Klantenservice? Nee, sorry dat duurt weken. En geld terug? Nee, sorry dat duurt nog veel, veel langer. Be-la-che-lijk slecht bedrijf en een absoluut raadsel dat dit mag in Nederland, in de categorie "misleiding" staan ze in de absolute top.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles wat een reisorganisatie een reisorganisatie maakt

  NIET BOEKEN BIJ BELVILLA

  Wij hebben in januari 2023 een wintersport geboekt bij belvilla voor februari 2024. Wij dachten er op tijd bij te zijn, echter tot onze verbazing stuurde zij ons begin november, 11 maanden later dus, een bericht dat door technische redenen van hun kant, de vakantie niet door kan gaan. Belvilla is niet aangesloten bij het ANVR dus zij kunnen zonder opgaaf van reden een vakantie annuleren zonder dat zij ook maar iets verschuldigd zijn dit terwijl wij annuleren dat we dan 50% van de kosten moeten betalen.

  HOU BOVENSTAANDE IN DE GATEN ALS U OOIT OVERWEEGT OM TE BOEKEN BIJ BELVILLA, WAARDELOOS.

  Zwakke punten
  ZIJN NERGENS BIJ AANGESLOTEN MOCHTEN ZIJ ANNULEREN DAN ZIJN ZIJ U NIKS VERSCHULDIGD, ZELFS NIET OP HET LAATSTE MOMENT.

  We were cheated by Belvilla, a

  Belvilla and and Melia Strasko did not give us what they promised and what we booked. We checked upfront that indeed the mobile home would have 2 single beds in the living room, as advertised. They confirmed this indeed via reply email to us, months before our vacation. But these beds were lacking when we got there. There was no follow up after complaining. As a consequence, we had only 3 beds, while we had booked and got confirmed by Belvilla 5 beds. This ruined our week. They did not want to compensate us, and in the end they offered us just a very small monetary amount. We would never have booked this place for this huge price with this number of beds. Fact is, we were absolutely cheated by Belvilla. And they refused to properly fix the issue with us. In the future, we will avoid Belvilla whenever we can.
  Apart from this: very crowded park. No sunbeds or umbrellas at the pool. When we requested fresh towels we could get them only against payment. Check-in with a long, long waiting line. Unfriendly staff. Mobile home was very outdated. Old, dirty, noisy. Disappointing experience overall. Definitively overpriced. However, most importantly, we did not get the 5 beds that had been confirmed to us beforehand. We were cheated by Belvilla, and they did not make it up with us.

  Slechte ervaring

  Ik heb via belvilla een koetsierswoning gehuurd, maar ik ben zeer ontevreden. Ik heb bij de eigenaar een klacht neergelegd , maar mijn vakantie was reeds verpest.
  Woning niet schoon, kliko buiten wordt niet geleegd, de wasmachine en vaatwasser te vies om aan te pakken, in de badkamer boven hing een rioollucht. De WiFi deed het niet, de eigenaar kwam gelijk geld vragen voor beddengoed , dit was een 10€ . Toen ik mijn bed ging opmaken zag ik dat de gaten erin zaten. In het matras zaten doodgeslagen muggen. Het raam was met veel moeite te openen. De keuken was zwaar gedateerd en heel vies. Onder de keuken zat geen plint dus zag ik veel troep en spinnenwebben. Ik vond de eigenaar zeer zakelijk. Mijn review staat niet op hun site volgens mij.
  Hopelijk krijg ik een reactie . Mw.Boogaard .

  Sterke punten
  Mooie omgeving , maar verwaarloosde woning

  Zwakke punten
  Blaffende honden van de eigenaar.

  Bel'geen'villa

  Graag had ik het anders geschreven en gehoopt op een goede ervaring, helaas is het tegendeel waar. Het begon prima, in juli 2014 een mooie villa gehuurd in Mallorca via Belvilla voor 2 weken in mei 2015. Boekingsproces verliep online prima, bevestiging en aanbetaling ook.
  Totdat ik eind februari jl. contact opnam met Belvilla omdat ik de gehuurde villa nergens meer op de site kon vinden. Toen verzekerden zij mij dat er absoluut niks aan de hand was, boeking helemaal in orde was en de eigenaar alleen vanaf de zomervakantie zijn contract stop zou zetten. Maar onze boeking ging gewoon door. Wij waren enigszins gerustgesteld.....totdat Belvilla 2 weken later weer contact opnam. En wat ik al vermoedde werd de waarheid....zij konden ons huis niet meer aanbieden, aangezien er een overboeking was en onze reservering iets later was binnen gekomen. 11 weken voor vertrek hadden wij dus geen vakantievilla meer. Maar, zo verzekerde Belvilla ons, zij hadden via de eigenaar een uitstekend alternatief, net zo mooi en zonder bijbetaling. Ik kreeg alleen wat schimmige foto's gemaild en een vage naam. Wij moesten wel snel beslissen want het was zeer gewild in die periode. Gelukkig heb ik veel ervaring in de reiswereld en weet ik waar ik moet zoeken...de villa had ik snel boven water. Het zag er daadwerkelijk niet uit, was totaal niet vergelijkbaar met de luxe villa die wij oorspronkelijk hadden geboekt en was op de koop toe € 1200,- goedkoper. Heel genereus dus van Belvilla dat wij niet hoefden bij te betalen...dit heb ik wel duidelijk bij ze aangegeven, maar een reactie hierop heb ik nooit gekregen.

  Vervolgens kwamen ze met andere alternatieven die totaal niet voldeden aan het luxe niveau wat wij hadden geboekt of ver uit de regio lagen. Zelf had ik wel een paar alternatieven gevonden die prima voldeden, maar dat wilde Belvilla niet regelen want ze waren geen reisbureau en konden alleen boeken wat in hun eigen bestand zat. Daarbij voor het gemak voorbij gaan aan het punt dat het eerste (volgens hun zeer gelijkwaardige) alternatief ook niet in hun bestand zat. Uiteindelijk kwam het er op neer dat het enige wat zij konden doen (zo stelden ze ook daadwerkelijk zelf), was de aanbetaling terug boeken en dan moesten wij het zelf maar uitzoeken. Heel fijn, inmiddels maar 10 weken voor vertrek. Uiteindelijk is dat helemaal goed gekomen en hebben wij een prachtig huis gehuurd via www.villas.com, maar het is iets wat Belvilla (al is het maar vanuit een klantenservice) ook had kunnen regelen. Service geven buiten de door hun opgezette 'regels' is er voor Belvilla niet bij. Tenzij het de organisatie zelf uitkomt, aangezien het eerste alternatief ook buiten hun eigen aanbod om kon. Maar het 'leukste' punt komt nog.....ter plaatse even langs huis gegaan wat wij oorspronkelijk via Belvilla hadden geboekt. Het stond leeg!!!! Niks overboeking, gewoon een geschil van Belvilla met de eigenaar, waarvan ze ons de dupe hebben laten worden. Gezien mijn ervaring binnen de reiswereld weet ik een beetje hoe dit soort dingen kunnen lopen en Belvilla heeft niet alles in de hand. Maar de manier waarop ze de reservering hebben afgehandeld is beneden alle peil, en dan heb ik het nog geeneens over het feit dat ze in eerste instantie al niet de waarheid hebben verteld over de situatie met het huis. Want dat er geen sprake was van een overboeking was ter plaatse zeer duidelijk.

  Sterke punten
  Gemak van online boeken en geld was snel terug gestort.

  Zwakke punten
  -Geen goed alternatief bieden
  -Niet de waarheid spreken betreffende accommodatie
  -Star vasthouden aan eigen regels, tenzij het in hun voordeel is

Bezoek Belvilla

Schrijf een review