333Travel.nl

333Travel.nl - De Azië specialist

333Travel.nl video


333Travel.nl Reviews

  Horror vakantie Maleisië

  Bij aankomst moesten we 5 uur wachten op onze hotelkamer, na een reis van 18 uur. De de bedden van kamers van de hotels in Cherating (Holiday Villa Cherating Resort) en Terengganu (Sutra Beach Resort) zaten vol met bedwantsen, meer dan 100x gebeten. Horror! Zeer slecht afgehandeld door 333 Travel, afgescheept met een restitutie van €150. Na 3 maanden thuis ook daar bedwantsen aangetroffen. Horror, horror, horror. Nooit meer met 333 Travel!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte afhandeling van klachten

  Onze enige vakantie verpest

  We dachten via een reisorganisatie alle zorgen rond de reis en kwaliteit van accommodaties weg te nemen maar niets bleek minder waar! De helft van onze accomodaties waren outdated stonden soms letterlijk in de steigers of waren volledig in verval. 333 travel heeft geen enkele moeite om ons te helpen met andere accomodaties of ons compenseren. Bij de transfers moesten we uren wachten op andere mensen terwijl we toch echt een individuele rondreis hadden geboekt zodat we daar geen last van zouden hebben. Bij een transfer stonden we aan de grens met Panama en Costa Rica zonder transfer omdat 333travel de tijdzones foutief had verwerkt in hun reisschema. Ze hebben geen enkele moeite genomen om ons te helpen en laten ons aan ons lot over!

  Sterke punten
  Mooie praatjes

  Zwakke punten
  Geen service en ze komen niet waar wat ze beloven. De accommodaties die ze laten zien komen absoluut niet over een met de werkelijkheid

  beste ervaring ooit met 333travel

  Fly drive Amerika geboekt bij 333travel en zojuist klaar. we hadden de verborgen plekjes van amerika geboekt. Dit was de meest indrukwekkende reis die we als gezin hebben genaakt een groot deel was oregon wat een beauty zeg... alles was top geregeld door Hendrik van 333 we hebben super genoten. Voor ons nooit meer anders toi toi toi ??333travel

  Sterke punten
  alles uitstekend geregeld

  Zwakke punten
  geen

  slechte service

  333travel benaderd voor binnenlandse vluchten en treinreizen Thailand voor reis over twee weken. Was geen probleem, op hun verzoek alles op mail gezet, paar keer achterna gebeld om vervolgens na 5 dagen te horen dat ze me niet kunnen helpen. Ben dus werkweek kwijt en geen steek verder. Slechte service en knullige communicatie.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  slechte communicatie
  valse toezeggingen
  geen service

  Overwinteren in Thailand

  Wij hebben dit jaar weer geboekt bij 333travel en voor de 6de keer in Hua Hin geweest, zijn overwinteraars hebben daar 2 maanden genoten van zon zee het heerlijke eten en de vriendelijke bevolking. Na een prima vlucht met EVA AIR zijn wij met de gereedstaande taxi naar ons appartement aan zee in Hua Hin gereden. Het is een leuke badplaats waar je gezellig kan shoppen er zijn veel bars en markten. Met de tuk tuk brengen ze je overal heen, de Floatingmarket is een aanrader ook The Venezia is erg leuk, heel mooi is de omgeving van de Vineyard waar je een heerlijk wijntje kan drinken, hebben ook lange strandwandelingen gemaakt het brede en mooie strand leent zich daar goed voor, daar kan je ook heerlijk eten bij de loco's.
  Zijn nog 4 dagen in BKK geweest in een design hotel erg mooi en centraal gelege. Het was een mooie afsluiting van een fijne en zeer goed verzorgde vakantie door 333travel.

  Sterke punten
  pro actief, veel kennis van zaken, goede prijs stelling

  Zwakke punten
  geen

  slechte aftersales

  333travel in Harmelen bieden mooie reizen aan, maar de aftersales laat te wensen over.
  Bij het boeken van de reis naar Sri Lanka is er mondeling een toezegging gedaan die men later 'uit het oog' is verloren. De wens is niet voldoende (lees: te vaag) door het reisbureau vastgelegd, en wij hebben er verder niet op gecontroleerd, mede omdat ze zich voordoen als een professionele organisatie. Die verwachtingen hebben ze bij ons niet waargemaakt. Vanwege het vertrek van de medewerker in kwestie kan men dat nu niet meer verifiëren wie er gelijk heeft. Vreemd, is ze overleden soms?
  Leg daarom voor je betaalt goed vast wat je wenst en wat men voor je regelen gaat. Dat voorkomt teleurstellingen tijdens de reis. Vrienden van ons hebben inmiddels een vergelijkbare reis zelf opgebouwd (via vliegticket.nl, booking.com etc.) en gemaakt, tot volle tevredenheid. Je moet er een paar avondjes voor gaan zitten, maar de meerwaarde van een reisbureau is hiermee voor ons aanzienlijk verminderd.

  Sterke punten
  de reis is mooi, maar die kun je bij meer organisaties boeken. Juist de meerwaarde die we dachten te vinden kan 333travel niet waarmaken.

  Zwakke punten
  Slechte aftersales. Als je betaalt hebt blijft er van de service weinig over. problemen worden weggewuifd en goedgepraat.

  Combinatie Thailand/Cambodja

  Voor de 7e keer naar Thailand geweest. Deze keer in combinatie met Cambodja. De vakantie hebben we samen met 333travel samengesteld. Geheel op onze wensen afgestemd. Alleen het starterspakket was standaard. En wederom alles prima door 333travel verzorgd! We hebben vele transfers gehad, een aantal verschillende hotels, diverse vluchten, een lijndienst busreis (met plaatsreservering) en een aantal privé excursies (5 pers samen met chauffeur en gids). Alles verliep vlekkeloos. Iedereen altijd op tijd. Perfect.

  Sterke punten
  Nagenoeg alles is mogelijk en bespreekbaar. Nee kennen ze niet bij 333travel. Er wordt altijd gezocht naar een oplossing. Aangeboden hotels zijn prima geselecteerd. Prijs/kwaliteit verhouding is op orde.

  Zwakke punten
  Geen!

  rondtour amerika prima

  Met 333 travel 17 dagen privé rondreis door het westen van de USA gemaakt. we hebben een fijne vakantie gehad alles top geregeld.

  Sterke punten
  alles snel , to the point en vriendelijk via de email geregeld.

  prima organisatie

  Wij hebben een goede ervaring met 333TRAVEL, we zijn dit jaar op basis van de zogenaamde bouwstenen onze rondreis door Thailand en Cambodja geboekt. Super enthousiaste medewerkers die de reis helemaal voor je uit schetsen. Ook de reisbescheiden vooraf is prima geregeld. Ter plaatse wordt je afgehaald op het vliegveld en naar je hotel gebracht waar je reisbescheiden klaar liggen. Wij zouden hier zo weer boeken, zijn erg tevreden over 333travel.nl.

  Sterke punten
  Karakteristieke kleinschalige hotels, snelle response op de emails, goede prijs / kwaliteit verhouding.

  Zwakke punten
  Eigenlijk kan ik geen zwakke punten aan geven, ja misschien dat de vlucht terug 2 uur vertraagd was. maar daar kan 333TRAVEL weer niks aan doen ;-).

  top reis gehad via 333Travel

  Ben vanmorgen teruggekomen uit Bali, ik had de rondreis verborgen plekjes van Bali gedaan met mijn vrouw. wat heb ik genoten, van het pure bali, ik hou namelijk niet van teveel drukte en massa toerisme en deze reis was zo mooie en relax heb veel met lokale mensen gesproken en veel geleerd van hun tradities. Ze zijn ook zo lief die mensen. marcel onze gids was een supergast heer. 333 zo enorm bedankt voor de goede en soepele organisatie ik heb geen enkel minpuntje over de reis. volgend jaar wil ik naar sri lanka en kom absoluut bij jullie. voorheen deed ik altijd groepsreizen maar dat nooit meer, heerlijk met je eigen busje en chauffeur en gids en zelfs excursies die hier ook nog bij zitten, dus heb ook een mooie prijs betaald. veel meer gekregen dan verwacht. 333 nogmaals heel veeeeeeeell dank Gerard

  Sterke punten
  snel, acuraat en to the point. geef veel extra informatie over o.a. leuk eet tips en dingen die je in vrije tijd kan doen.

  Zwakke punten
  we hadden nog langer weg gewild ;-)

  ervaring zelf samengestelde reis Vietnam Laos Cambodja

  We wilden een rondreis door Laos, Vietnam en Cambodja boeken, waarbij we individueel konden reizen. Via internet gestuit op 333TRAVEL. We hebben een aantal individuele bouwstenen geboekt, met hier en daar een persoonlijke wens, bijvoorbeeld een dag langer in Siem Reap (Angkor Wat). De hotels waren erg gezellig en kleinschalig. In Sapa is het mooi om langs de rijstvelden te lopen en onderweg prachtige mensen tegen te komen. De nacht in de homestay is echt aan te raden. De hotels, gidsen waren perfect door 333TRAVEL verzorgd. Wij hoefden alleen maar te genieten.

  Sterke punten
  correcte, snelle communicatie. veel handige en adviezen = echte specialist

  Zwakke punten
  zo 1,2,3 niet op te noemen

  Thailandreis

  Dankzij het goede beantwoorden van mijn vele lastige vragen, heb ik via 333TRAVEL.nl een familie reis geboekt naar Thailand en het enige wat ik kan zeggen: het was super geregeld! dank daarvoor. vriendelijk groet, frank steenhoven en familie

  Sterke punten
  snelle service, geduldig, flexibel, veel kennis.

  Zwakke punten
  geen

  Zeer goede ervaring met 333TRAVEL

  deze zomer een familiereis op maat : fly drive Amerika bij 333TRAVEL geboekt ( man/vrouw en 2 kinderen) . samen met de deskundige reisadviseur een hele mooie route uitgestippeld. tot in de puntjes was de reis goed geregeld : prima hotels, goed huurauto, duidelijke reisbescheiden en de stoelreservering aan boord was ook keurig voor elkaar.

  ik kan niet anders zeggen dat wij erg tevreden zijn. volgend jaar waarschijnlijk naar Azie.

  Sterke punten
  persoonlijke service / prima prijs kwaliteit verhouding. snel en duidelijk.

  Zwakke punten
  geen

  garantie tot de voordeur

  Het reisbureau 333Travel uit Harmelen garandeert niet alleen de laagste prijs maar ook de slechtste kamers in de hotels en de slechtste service. Wij hebben enkele reizen via dit reisbureau geboekt naar Thailand en elke keer als wij in een hotel komen krijgen wij nooit de kamers waarvoor wij betaald hebben. Dit keer geboekt voor een verblijf in Burusari in Patong. Aan het reisbureau duidelijk aangegeven, dat wij een kamer willen met een balkon met uitzicht op de tuin. Wij kregen een kamer met een frans balkon waar je dus niet op kan zitten met uitzicht op een afschuwelijke muur en vuilstortplaats. Direct een klacht ingediend maar daar wordt niets aan gedaan. Wij zijn dit reisbureau inmiddels spuugzat en zullen een klacht indienen bij de geschillencommissie. Overigens alle lof voor het hotel dat wel begrip had voor onze klachten en samen met ons naar een oplossing heeft gezocht.

  Sterke punten
  snelle reactie als er geld te verdienen valt.

  Zwakke punten
  Ondeskundig personeel.

Bezoek 333Travel.nl

Schrijf een review