333Travel.nl - 12 Reviews

Last updated: 6 augustus 2019
333Travel.nl Logo

69.2% aanbevolen, 12 Reviews

  1. 333Travel.nl
  2. 333Travel.nl video
  3. 333Travel.nl Reviews
  4. Schrijf ook een review over 333Travel.nl

333Travel.nl

333Travel.nl - De AziŽ specialist

333Travel.nl Details

Hits: 1436

URL: http://www.333travel.nl/

CategorieŽn: Reizen naar AziŽ

Reviews: 12

333Travel.nl video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/DKbTwdgGn4k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


333Travel.nl reviews (12):

333Travel.nl - beste ervaring ooit met 333travel

0

Review:
Fly drive Amerika geboekt bij 333travel en zojuist klaar. we hadden de verborgen plekjes van amerika geboekt. Dit was de meest indrukwekkende reis die we als gezin hebben genaakt een groot deel was oregon wat een beauty zeg... alles was top geregeld door Hendrik van 333 we hebben super genoten. Voor ons nooit meer anders toi toi toi &#127870;&#127870;333travel

Sterke punten:
alles uitstekend geregeld

Zwakke punten:
geen

peter kare beveelt 333Travel.nl aan bij vrienden/bekenden

333Travel.nl - slechte service

0

Review:
333travel benaderd voor binnenlandse vluchten en treinreizen Thailand voor reis over twee weken. Was geen probleem, op hun verzoek alles op mail gezet, paar keer achterna gebeld om vervolgens na 5 dagen te horen dat ze me niet kunnen helpen. Ben dus werkweek kwijt en geen steek verder. Slechte service en knullige communicatie.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
slechte communicatie
valse toezeggingen
geen service

didi beveelt 333Travel.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

333Travel.nl - Overwinteren in Thailand

0

Review:
Wij hebben dit jaar weer geboekt bij 333travel en voor de 6de keer in Hua Hin geweest, zijn overwinteraars hebben daar 2 maanden genoten van zon zee het heerlijke eten en de vriendelijke bevolking. Na een prima vlucht met EVA AIR zijn wij met de gereedstaande taxi naar ons appartement aan zee in Hua Hin gereden. Het is een leuke badplaats waar je gezellig kan shoppen er zijn veel bars en markten. Met de tuk tuk brengen ze je overal heen, de Floatingmarket is een aanrader ook The Venezia is erg leuk, heel mooi is de omgeving van de Vineyard waar je een heerlijk wijntje kan drinken, hebben ook lange strandwandelingen gemaakt het brede en mooie strand leent zich daar goed voor, daar kan je ook heerlijk eten bij de loco's.
Zijn nog 4 dagen in BKK geweest in een design hotel erg mooi en centraal gelege. Het was een mooie afsluiting van een fijne en zeer goed verzorgde vakantie door 333travel.

Sterke punten:
pro actief, veel kennis van zaken, goede prijs stelling

Zwakke punten:
geen

Nel beveelt 333Travel.nl aan bij vrienden/bekenden

333Travel.nl - slechte aftersales

0

Review:
333travel in Harmelen bieden mooie reizen aan, maar de aftersales laat te wensen over.
Bij het boeken van de reis naar Sri Lanka is er mondeling een toezegging gedaan die men later 'uit het oog' is verloren. De wens is niet voldoende (lees: te vaag) door het reisbureau vastgelegd, en wij hebben er verder niet op gecontroleerd, mede omdat ze zich voordoen als een professionele organisatie. Die verwachtingen hebben ze bij ons niet waargemaakt. Vanwege het vertrek van de medewerker in kwestie kan men dat nu niet meer verifiëren wie er gelijk heeft. Vreemd, is ze overleden soms?
Leg daarom voor je betaalt goed vast wat je wenst en wat men voor je regelen gaat. Dat voorkomt teleurstellingen tijdens de reis. Vrienden van ons hebben inmiddels een vergelijkbare reis zelf opgebouwd (via vliegticket.nl, booking.com etc.) en gemaakt, tot volle tevredenheid. Je moet er een paar avondjes voor gaan zitten, maar de meerwaarde van een reisbureau is hiermee voor ons aanzienlijk verminderd.

Sterke punten:
de reis is mooi, maar die kun je bij meer organisaties boeken. Juist de meerwaarde die we dachten te vinden kan 333travel niet waarmaken.

Zwakke punten:
Slechte aftersales. Als je betaalt hebt blijft er van de service weinig over. problemen worden weggewuifd en goedgepraat.

Familie de beveelt 333Travel.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

333Travel.nl - Combinatie Thailand/Cambodja

0

Review:
Voor de 7e keer naar Thailand geweest. Deze keer in combinatie met Cambodja. De vakantie hebben we samen met 333travel samengesteld. Geheel op onze wensen afgestemd. Alleen het starterspakket was standaard. En wederom alles prima door 333travel verzorgd! We hebben vele transfers gehad, een aantal verschillende hotels, diverse vluchten, een lijndienst busreis (met plaatsreservering) en een aantal privé excursies (5 pers samen met chauffeur en gids). Alles verliep vlekkeloos. Iedereen altijd op tijd. Perfect.

Sterke punten:
Nagenoeg alles is mogelijk en bespreekbaar. Nee kennen ze niet bij 333travel. Er wordt altijd gezocht naar een oplossing. Aangeboden hotels zijn prima geselecteerd. Prijs/kwaliteit verhouding is op orde.

Zwakke punten:
Geen!

333Travel.nl - rondtour amerika prima

0

Review:
Met 333 travel 17 dagen privé rondreis door het westen van de USA gemaakt. we hebben een fijne vakantie gehad alles top geregeld.

Sterke punten:
alles snel , to the point en vriendelijk via de email geregeld.

emiel dora beveelt 333Travel.nl aan bij vrienden/bekenden

333Travel.nl - prima organisatie

0

Review:
Wij hebben een goede ervaring met 333TRAVEL, we zijn dit jaar op basis van de zogenaamde bouwstenen onze rondreis door Thailand en Cambodja geboekt. Super enthousiaste medewerkers die de reis helemaal voor je uit schetsen. Ook de reisbescheiden vooraf is prima geregeld. Ter plaatse wordt je afgehaald op het vliegveld en naar je hotel gebracht waar je reisbescheiden klaar liggen. Wij zouden hier zo weer boeken, zijn erg tevreden over 333travel.nl.

Sterke punten:
Karakteristieke kleinschalige hotels, snelle response op de emails, goede prijs / kwaliteit verhouding.

Zwakke punten:
Eigenlijk kan ik geen zwakke punten aan geven, ja misschien dat de vlucht terug 2 uur vertraagd was. maar daar kan 333TRAVEL weer niks aan doen ;-).

arend bosv beveelt 333Travel.nl aan bij vrienden/bekenden

333Travel.nl - top reis gehad via 333Travel

0

Review:
Ben vanmorgen teruggekomen uit Bali, ik had de rondreis verborgen plekjes van Bali gedaan met mijn vrouw. wat heb ik genoten, van het pure bali, ik hou namelijk niet van teveel drukte en massa toerisme en deze reis was zo mooie en relax heb veel met lokale mensen gesproken en veel geleerd van hun tradities. Ze zijn ook zo lief die mensen. marcel onze gids was een supergast heer. 333 zo enorm bedankt voor de goede en soepele organisatie ik heb geen enkel minpuntje over de reis. volgend jaar wil ik naar sri lanka en kom absoluut bij jullie. voorheen deed ik altijd groepsreizen maar dat nooit meer, heerlijk met je eigen busje en chauffeur en gids en zelfs excursies die hier ook nog bij zitten, dus heb ook een mooie prijs betaald. veel meer gekregen dan verwacht. 333 nogmaals heel veeeeeeeell dank Gerard

Sterke punten:
snel, acuraat en to the point. geef veel extra informatie over o.a. leuk eet tips en dingen die je in vrije tijd kan doen.

Zwakke punten:
we hadden nog langer weg gewild ;-)

Gerard roo beveelt 333Travel.nl aan bij vrienden/bekenden

333Travel.nl - ervaring zelf samengestelde reis Vietnam Laos Camb

0

Review:
We wilden een rondreis door Laos, Vietnam en Cambodja boeken, waarbij we individueel konden reizen. Via internet gestuit op 333TRAVEL. We hebben een aantal individuele bouwstenen geboekt, met hier en daar een persoonlijke wens, bijvoorbeeld een dag langer in Siem Reap (Angkor Wat). De hotels waren erg gezellig en kleinschalig. In Sapa is het mooi om langs de rijstvelden te lopen en onderweg prachtige mensen tegen te komen. De nacht in de homestay is echt aan te raden. De hotels, gidsen waren perfect door 333TRAVEL verzorgd. Wij hoefden alleen maar te genieten.

Sterke punten:
correcte, snelle communicatie. veel handige en adviezen = echte specialist

Zwakke punten:
zo 1,2,3 niet op te noemen

Irene Wort beveelt 333Travel.nl aan bij vrienden/bekenden

333Travel.nl - Thailandreis

0

Review:
Dankzij het goede beantwoorden van mijn vele lastige vragen, heb ik via 333TRAVEL.nl een familie reis geboekt naar Thailand en het enige wat ik kan zeggen: het was super geregeld! dank daarvoor. vriendelijk groet, frank steenhoven en familie

Sterke punten:
snelle service, geduldig, flexibel, veel kennis.

Zwakke punten:
geen

frank beveelt 333Travel.nl aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over 333Travel.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 333Travel.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 333Travel.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 333Travel.nl


Home Ľ Reizen naar AziŽ Ľ 333Travel.nl