Bolderman

  •   7 Reviews

Bolderman heeft weer een tal van goedkope nieuwe busreizen, excursiereizen, rondreizen en stedenreizen in het programma van 2013. Boek bijvoorbeeld een 12 daagse excursiereis naar Spanje (Benidorm), of een 12 daagse rondreis KroatiŽ tegen scherpe pri ... Lees verder »

Azienda Italia

  •   3 Reviews

Azienda Italia heeft zich sinds 1999 gespecialiseerd in landelijk gelegen en rustiek ingerichte vakantiewoningen in Toscane, Lazio: Sabina en het Meer van Bolsena, Marche en UmbriŽ . Agriturismo, privť landhuizen, luxe villa\'s Ook bemiddelen wij in ... Lees verder »

Etruria

  •   1 Review

Etruria Travels: In Toscane, Umbrie en Sicilie verhuren wij op agriturismo: villa boerenwoning appartement, en ... Lees verder »

Italian Residence

  •   1 Review

Italian Residence - Luxe en betaalbare vakantiehuizen in ItaliŽ De mooiste privť villa\'s, agriturismoís, wijnboerderijen, vakantiehuizen en hotels in ... Lees verder »

CorfuVakanties.nl

CorfuVakanties.nl voor sfeervolle accommodaties in authentieke dorpjes, de mooiste wandel- en fietsvakanties, zeilvakanties, duikvakanties, vakantie op maat, combinatievakanties en islandhopping in het mooie en gastvrije ... Lees verder »

Gigi Travel

Gigi Travel is ontstaan uit onze grote passie voor Italia en onze goede ervaringen in de reiswereld. Naast een studie in dit land hebben we er vele agriturismo-ervaringen opgedaan. De goede contacten die wij daarbij hebben gelegd en de vele vrienden ... Lees verder »

IT Reizen

IT Reizen verhuurt agriturismo, vakantiewoningen en villa\'s met privť zwembad in ItaliŽ! Vivere L\'Italia, hťt land van lekker eten, heerlijke wijnen, kunst, cultuur en la dolce vita... IT Reizen verhuurt sfeervolle agriturismo, wijnlandgoederen ... Lees verder »

MijnGriekenland

Zoekt u een bestemming voor uw vakantie en denkt u aan Griekenland? Samen met de familie in een rustige ambiance? Op MijnGriekenland treft u appartementen / vakantiewoningen / hotels aan op het vasteland Peloponnesos, Attika (Athene), Fokida en Maced ... Lees verder »

Minerva Reizen

Een reisorganisatie van medewerkers met veel ervaring in het vak! Al meer dan 10 jaar reizen wij met zeer veel plezier door ItaliŽ en hebben daarbij veel bijzondere locaties ontdekt. Uiteraard hebben wij zelf alle accommodaties zorgvuldig geselectee ... Lees verder »

''