ADIOS Reizen is een christelijke reisorganisatie met passie voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij geloven dat ook zij onbezorgd op reis kunnen gaan. Daarom organiseren wij al ruim 10 jaar begeleide groepsreizen! Steeds meer mensen ontdekken dat het reizen in kleine groepen het allerleukst is. Adios Reizen verzorgt met plezier deze reizen en heeft oog en oor voor iedere deelnemer door te kijken naar de behoefte van de reiziger, kortom: op maat gesneden. Meer weten over hoe de reizigers dit ervaren, lees hun eigen reisverhalen. Onbezorgd op vakantie Als vakantiespecialist weten wij als geen ander hoe je een reis onvergetelijk maakt. Lekker ontspannen of heerlijk actief en genieten met de mensen om je heen en de juiste begeleiding. Om onbezorgd op vakantie te kunnen is begeleiding nodig. Onze ervaren reisleiders zijn enthousiaste mensen die passie hebben voor mensen met een beperking. Samen met hen zorgen wij ervoor dat elke deelnemer onbezorgd zijn vakantie beleeft.

Adios Reizen Reviews

  Echt onvergetelijk

  Hierbij wil ik Adios Reizen aanbevelen. Ik heb een leuke vakantie gehad. een hele dikke 10!

  Sterke punten
  Geweldige vakantie gehad.
  Leuke mensen, goede begeleiding

  Zwakke punten
  geen zwakke punten.

  Een geweldige vakantie

  Het was een leuke vakantie, ik wil graag volgend jaar weer op vakantie met ADIOS. Leuke activiteiten en goede begeleiding.

  Sterke punten
  Leuke activiteiten, gezellig in de groep.

  Betrokken en professionele begeleiders, een top vakantie

  Ik wil jullie graag bedanken voor alle vakanties, die jullie hebben bezorgd. Altijd voortreffelijk georganiseerd en met bewonderenswaardige aandacht en betrokkenheid uitgevoerd. Petje af!

  Sterke punten
  Betrokken en leuke actieve vakanties!

  Zwakke punten
  geen

Bezoek Adios Reizen

Schrijf je eigen review