ABC Travel - 4 Reviews

Last updated: 2 november 2018
ABC Travel Logo

66.7% aanbevolen, 4 Reviews

  1. ABC Travel
  2. ABC Travel Reviews
  3. Schrijf ook een review over ABC Travel

Niet tevreden over ABC Travel? Probeer dan eens Bebsy.

ABC Travel

Met een ruim aanbod aan kwaliteitsreizen is ABC Travel dť specialist voor reizen naar de Nederlandse Antillen, Caribisch Gebied en naar Midden- en Zuid Amerika en voor duik,- Wedding en Honeymoon reizen.

ABC Travel Details

Hits: 775

URL: http://www.abctravel.nl/

CategorieŽn: Algemene Reisbureaus

Reviews: 4


ABC Travel reviews (4):

ABC Travel - Prima verzorgde reis Curacau en Bonaire

0

Review:
Wij zijn zeer tevreden over een combireis Curacau en Bonaire die wij door ABC-travel hebben laten verzorgen. De offerte was prima in prijs/kwaliteitverhouding. Wij hadden al gekeken naar andere aanbieders of het zelf organiseren, maar ABC travel kwam met de voordeligste offerte. De accomodaties op zowel Curacau als Bonaire, te weten Jan Thiel resort resp. Bonaire beaches appartments waren boven verwachting. De vluchten zowel intercontinetaal als van Curacau naar Bonaire waren prima geregeld, wij hadden wat verzoeken zoals exit seats etc. Dat konden zij al ver van te voren boeken. Dat kan niet als je dit als particulier zelf doet zo ver van te voren. Kortom alles is gesmeerd verlopen voor een prijs waar je het zelf niet voor had kunnen regelen of bij een ander groot reisbureau had kunnen boeken. Kortom een aanrader om voor een combireis Antillen een (vrijblijvende) offerte aan te vragen .

Barbara beveelt ABC Travel aan bij vrienden/bekenden

ABC Travel - Wegblijven

0

Review:
Vertrouwen blindelings op hun hostess, waardoor de klant in een onhygiënische toestand achterblijft. Doen vervolgens aanbiedingen waar je nog fors bij mag betalen. Expedia bood me vervanging die de helft goedkoper was dan de aanbiedingen die ik van ABC Travel kreeg. Maar reisvoorwaarden zijn reisvoorwaarden. Dus slikken of stikken.
En geloof niet dat je bij de geschillencommissie iets voor elkaar krijgt. Zelfs daar wordt een reisoranisatie geprezen om het werk wat IK juist allemaal heb gedaan.

Vanaf de adviserende rol tot aan de uitvoering is allemaal vrij netjes afgehandeld. Maar met name in curacao zouden zijn er toch beter aan doem om zelf het e.e.a. in ogenschouw te nemen.

Sterke punten:
Advisering was redelijk goed. Alhoewel ze wel eens wat explicieter hadden mogen inlichten over de accomodatie in curacao.

Zwakke punten:
Afhandeling van klachten. Je mag alles zelf doen. En vervolgens gaat de hostess roepen dat ze dat allemaal voor de gasten heeft verzorgd. Waarom ze vervolgens geprezen gaat worden door de reisorganisatie.

Jan-Willem beveelt ABC Travel NIET aan bij vrienden/bekenden

ABC Travel - Gewoon goed

0

Review:
Onlangs reis gehad via ABC Travel.
Deze reis is ons bijzonder goed bevallen, met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Sterke punten:
Snelle en prijskwaliteitverhouding goed advies.
Bij vragen direct antwoord.

Zwakke punten:
1 min puntje we hadden een combi reis met een verblijf in Bonaire en Aruba op de tussenvlucht mochten we minder kilo,s meenemen dan op de heen en terugreis. Maar dit is door ABC Travel goed opgelost.

Rene beveelt ABC Travel aan bij vrienden/bekenden

ABC Travel - Compliment

0

Review:
Wat een geweldige service bij ABC travel!! Ze zoeken alles graag voor je uit en hebben een enorme goede en eerlijke prijs. Ik heb met grote spijt bij Thomas Cook geboekt met maar liefst bijna 1000 euro prijsverschil!! ABC heeft veel betere prijzen en m.i. is een aanbieder als Thomas Cook een oplichter. Als je toch bijna 1000 euro duurder bent?? Belachelijk! Ik weet in ieder geval waar ik de volgende keer moet zijn en zou het ook eenieder aanraden. Een reis naar antillen of carribien ..nou ik weet waar ik zou boeken!! Goede ervaring dus!!!

Sterke punten:
Service uitzoeken reizen. Goede prijs.

Zwakke punten:
Ze zouden een service moeten hebben om een eerder geboekte reis bij een andere reisbureau moeten kunnen omzetten? Zeker als er een aantoonbaar verschil in prijs inzit? Er zou wat mij betreft uberhaupt zo een systeem moeten zijn om dit soort pijnlijke situaties te omzeilen!

Kelly Kust beveelt ABC Travel aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ABC Travel

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ABC Travel aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ABC Travel aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ABC Travel


Home Ľ Algemene Reisbureaus Ľ ABC Travel