Sinds 1949 organiseert BOOSTEN REIZEN diverse dagtochten en meerdaagse trips door Europa. Deze reizen worden uitgevoerd met onze eigen super de luxe Royal Class touringcars (bij dagtochten kunt u ook voor Comfort Class kiezen). Er zijn reeds meer dan 250.000 tevreden vakantiegangers met Boosten Reizen naar Spanje geweest. Wegens ons enorm succes in de loop der jaren zijn onze uitgangspunten altijd hetzelfde gebleven: lage prijzen, uitstekende kwaliteit en een prima service.

Boosten Reizen Reviews

 • helaas was er weer een grote groep die alle aandacht trok in de bus,waarom doet de leiding van Boosten niet op treden tegen deze gasten, ze zijn asociaal maken lawaai en doen de stoelen achter over zetten hoe zei dit willen, houden totaal geen rekening met anderen passagiers, nemen koolboxen mee in de bus volgepropt met eten, het ergste als de hostess slaapt pakken ze spullen die ze moeten betalen gewoon mee, het ergste is als ze terug zijn in Nederland moeten vervoerd worden naar hun eigen huis, als de chauffeurs zeggen dat ze een te grote koffer hebben worden ze flink uit gescholden, dit gebeurde Zondag 22 oktober in Hoensbroek gewoon schandalig waar kinderen bij stonden dit kan niet en mag niet, De leiding van Boosten reizen moet ten alle tijden de chauffeurs beschermen tegen dit asociale volk, maak nieuwe strengere regels, mocht zich op de reis mensen zich zodanig slecht opstellen en agressief zijn tegen chauffeurs of anderen passagiers moet de chauffeurs direct stoppen en de politie bellen, en die gasten laten verwijderen uit de bus,

  Sterke punten
  goede bus chauffeurs en hostess, echt top, vind boosten in het algemeen heel goed, een dikke 8.

  Zwakke punten
  men moet strengere regels op stellen, voor de veiligheid van de passagiers en de chauffeurs en hostess, de leiding moet in gesprek gaan met hun personeel, hoe ze dit beter aan kunnen pakken.

  Door josknapen op 23 oktober 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ga niet in zee met deze oplichters, met ze 2en een week geboekt naar Spanje voor 700 eu pp. Een 2-persoonsbed was afgesproken, maar bij aankomst zagen we een 1-persoonsbed die we samen moesten delen. Ze wilden onze klacht niet aannemen, nee ze waren in geen velden meer te bekennen, en bij het bellen van het kantoor in Hoensbroek wordt je afgekafferd dat dit allemaal te laat is en onze eigen schuld is. Met andere woorden, ga nooit in zee met Boosten, ze zijn arrogant en hebben schijt aan hun klanten.

  Sterke punten
  Goedkoop, maar goedkoop = duurkoop blijkt maar weer.

  Zwakke punten
  Asociale organisatie Totaal niet behulpzaam, sterker nog contact is heel moeilijk. Oplichters

  Door Hans K. op 4 augustus 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Boosten Reizen

Schrijf je eigen review