Bungalow.net

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa. Het team van 53 personen werkt vanuit drie vestigingen. In Zwolle (NL), Kecskemét (HU) en Willemstad (NA). Het aanbod van ruim 22.000 woningen wordt via de website www.bungalow.net eenvoudig vindbaar gemaakt in maar liefst negen talen.

Bungalow.net Reviews

  Onbetrouwbare organisatie

  Ronduit onbetrouwbare organisatie. In ons geval heeft men een geldige huurovereenkomst (obv bevestigingsemail en financiële afschrijving) eenzijdig geannuleerd omdat de prijs nog niet aangepast was voor het Paasweekend (€708 ipv €478). Vervolgens is men niet bereid en ook niet in staat om dit op een eerlijke en tijdige manier op te lossen. Waardeloos. Ik zou even verder kijken.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  bar en boos

  heel erg slecht van terugbetalen
  veschuilen zich achter heel erg veel smoesjes

  Sterke punten
  geen gevonden

  Zwakke punten
  hele slechte service slecht van terugbetalen en slecht pesoneel
  maken veel fouten en informatie over het appartement klopt ook niet helemaal

  ijs en ijskoud de slechtste

  slechte service slecht pesoneel

  weekendje geboekt in winterberg in januari , ijskoud en donker appartement na lang zoeken klein deurtje in de muur gevonden in het toilet daar was het zekeringen kastje , voor het water moest je in de badkamer zijn boven in de hoek (je moet het maar weten ) vaatwasser doet het niet , afzuigkap is nie aan gesloten dus doet het niet , internet is er ook niet , vies maandverband onder het bed , na het weekend wil ik graag mijn borg teru dus ik bel even en ook om even te melden dat het toch wel handig is als er ergens een a viertje ligt hoe alles werkt , ze zou even gaan bellen voor mijn borg en dan weer even terug bellen , nu ik krijg mijn borg terug of ik even mijn bankgegens wil doormailen zogezegt zogedaan krijg een link van bungalow .net naar hun website en jawel daar staat het ik krijg in de volgende batch? mijn borg terug prima zou je denken wacht netjes tot februari nog steeds niets terug maar even bellen , ze gaat er achter aan en exuses ze belt weer terug en vertelt mij dat dit vrijdags betaald wordt want een batch is elke vrijdag maar weer even wachten , nog steeds niets weer gebeld , ze gaat er weer achteraan en stuurt mij een mail als het teruggestort is , ze stuurt inderdaad een mail alleen dit is voor een andere familie bestemt oeps foutje bedankt . maar weer gebeld nu zijn ze minder vriendelijk maar ik inmiddels ook nu zou ik het over 2 weken weer terug krijgen ,alleen daar geloof ik niet in , dit bedrijf is in en in slecht oftewel
  ijs en ijkoud de slechtste

  Sterke punten
  niets terugbetalen

  Zwakke punten
  slechte sevice, slecht, gekwalificeert pesoneel , smoesjes ,

  Bungalow.net zijn oplichters

  Bungalow.net zijn oplichters absolute deze website niet gebruiken. Ze willen alleen je geld en leveren niets. Klanten service is zeer onbeschoft.

  Sterke punten
  Niet gevonden

  Zwakke punten
  Gehele service en absent zijn van klant vriendelijkheid

Bezoek Bungalow.net

Schrijf een review