Corendon info Met Corendon Vliegvakanties onbezorgd op vakantie... goed geregeld en altijd de voordeligste prijs! Corendon Vliegvakanties weet waar het om gaat, namelijk een plezierige en onbezorgde vakantie. Een vakantie die u kunt kiezen uit ons uitgebreide aanbod. Met Corendon Vliegvakanties heeft u volop keuze uit hotels en appartementen op uw favoriete vakantiebestemming. Stuk voor stuk voorzien van het door u gewenste comfort. Uw vervoer is goed geregeld. U ziet, Corendon Vliegvakanties is verrassend volledig!

Corendon.nl video


Corendon.nl Reviews

  bagage

  boek je corendon blijkt dat je corendon boekt in engeland / turkije en ben je de klos want alleen engels en niets mogelijk. een vlucht naar antalya en terug blijkt dat je alleen bagage 20kg op terug vlucht hebt geboekt . De heenreis is niet mogelijk. wil je annuleren krijg je niets terug. wil je bagage bij boeken en betalen in de heenvlucht ook bagage 20 kg is helemaal niet mogelijk. De taal is engels of turks en niet Nederlands terwijl je bij Cor en Don boekt. boeven want nu op vliegveld bijbetalen voor 20 kg en dus de klos want 20 kg terug was al 60,- betaald dus reken maar wat er moet worden bijbetaald. gewoon crimineel dit Corendon.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet Nederlands en ticket in Turks

  bagage en niet in nerd boeken

  boek je corendon blijkt dat je corendon fly boekt in engeland en ben je de klos want alleen engels en niets mogelijk. een vlucht naar antalya en terug blijkt dat je alleen bagage 20kg op terug vlucht hebt geboekt . De heenreis is niet mogelijk. wil je annuleren krijg je niets terug. wil je bij betalen in de heenvlucht ook bagage 20 kg is helemaal niet mogelijk. De taal is engels of turks en niet Nederlands terwijl je bij Cor en Don boekt. boeven want nu op vliegveld bijbetalen voor 20 kg en dus de klos want 20 kg terug was al €60,- betaald dus reken maar wat er moet worden bijbetaald. gewoon crimineel dit Corendon.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet Nederlands en ticket in Turks

  korting voor vaste klanten van 4%

  27 dec. 2013 de nieuwe vakantie geboekt.1e week januari brief ontvangen over Corendon clubkorting. Via het reisbureau Corendon geboekt omdat 4 weken niet op de website geboekt kan worden.
  Gebeld toen de brief over de korting voor vaste klanten kwam maar helaas die werd nu dus niet meer gegeven.
  Bij Corendon dus nooit vroeg boeken maar wachten tot half januari. Je wordt bij hen gestraft omdat je vroeg boekt.

Bezoek Corendon.nl

Schrijf een review