CruiseTravel.nl

Uw gehele vakantie zorgeloos in één hand, zodat u kunt genieten. Dat is de kracht van Cruise Travel, de grootste cruisespecialist in Nederland. Met Cruise Travel kiest u dan ook voor Grenzeloos Genieten.

CruiseTravel.nl Reviews

  Misleidend, waardeloos! Niet boeken!

  Wat een waardeloos bedrijf. We hebben in februari via hun geboekt en toen was er geen vervoer vanaf de lichthaven naar hotel. En dat in de nacht in USA. Ze vroegen ons toch nog eens te boeken en over ons hart gestreken. Nu boekten we middellandse zee. Maar we wilden geen hut onder het zwembad was de enige opdracht vooraf. En wat kwam er: een hut onder het zwembad met nachten zonder slaap. Geen reacie op de klacht alleen dat we maar even moesten klagen aan boord. Maar daar betaal ik hun toch voor als belangenbehartiger? Geen service, geen empathie. Niet voor niets dat de anwb niet meer wil dat ze hun naam hieraan verbinden lijkt me.

  Sterke punten
  Absoluut geen. Enige sterke zijn de sterke verhalen.

  Zwakke punten
  - komen afspraken in boeking niet na
  - reageren niet op klachten vanaf vakantieadres. Dus gebeurt je iets kun je niet met hun zakendoen
  - beloven keer op keer dat alles goed komt maar je hoort nooit meer van ze
  - zonde van het geld

  Misleiding

  Mooie cruise gezien bij cruisetravel.nl Achteraf blijkt volgens cruisetravel dat de havengelden er niet bij zitten, "foutje, zou worden hersteld" terwijl er op de website duidelijk vermeld staat dat alle prijzen inclusief havengelden zijn. Een medewerker belde ons dat we 261 euro per persoon moesten bijbetalen en dat de prijzen op de website onjuist vermeld stonden. Vervolgens zou ze ons een gecorrigeerde offerte sturen met daarbij de prijs inclusief de havengelden. Maar toen we hiervan de bevestiging kregen, was de prijs van de hut verhoogd, en het extra havengeld was nu voor 1 persoon niet 261 euro maar 463 euro. Bij navraag gaf cruisetravel aan dat dit juist was. Tevens diende er nu een verplichte reis en bagage verzekering afgesloten te worden zonder dat dit vooraf ergens gemeld wordt. Het meest teleurgesteld ben ik dat de zogenaamde "te lage onjuiste prijs" vermeld blijft staan op cruisetravel.nl waardoor niet alleen wij misleid worden maar ook bewust alle toekomstige klanten.

Bezoek CruiseTravel.nl

Schrijf je eigen review