Djoser, met oog voor de wereld Ruim 25 jaar geleden introduceerde Djoser de andere manier van reizen met een reis naar Egypte. Het land van de farao’s is altijd de specialiteit van het huis gebleven, tegenwoordig bestrijkt het programma alle continenten. We organiseren meer dan tweehonderd verschillende reizen naar zo’n honderd landen. Nog altijd voor die reizigers van het eerste uur en ook voor hun kinderen.

Djoser Reviews

 • Rondreis Vietnam 22 dagen is een zéér zware wandelrondreis geworden. Slechte bussen terwijl ze zeggen eigen bussen. Chauffeurs ingehuurd.

  Sterke punten
  Mooi land

  Zwakke punten
  Te veel dus eerst bij een ander reisbureau kijken.

  Door H v d Vegte op 8 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Hebben genoten van de rondreis van 4 weken over Sumatra, Java, Bali en Lombok. Echter: deze reis bleek te zwaar voor ouderen en voor personen met gebreken zoals nieuwe knieen, astma, hartklachten etc. Vooraf werd niet over klimmen etc gesproken, dwz. helemaal niet door Djoser en op het laatste moment door de reisbegeleider, die eea te rooskleurig voorstelde. Ook waren er zonder voorafgaande kennisgeving risicovolle aktiviteiten gepland, die pas tijdens de reis bekend werden. Het gaat hier om wild water raften en meerijden op een motor of soortgelijke voertuigen. Diverse reizigers hadden daardoor geen afdoende reisverzekering voor zulke aktiviteiten. De reisbegeleider, daarover aangesproken, was van mening, dat de verantwoording bij de klant ligt, einde discussie. Djoser werd daarover na de reis eveneens aangesproken, daarop kwam dezelfde korte reaktie. Reviews worden door Djoser kennelijk gescreend, ik zie alleen positieve, terwijl ik weet dat er negatieve zijn ingediend. Dat kan toch echt niet!!! Kennelijk is voor Djoser het vergaren van klanten voor deze reis (en het blijken meestal ouderen te zijn) belangrijker dan de veiligheid en tevredenheid van de klant.

  Sterke punten
  Goede organisatie, prettige reisbegeleider, goede bussen en prima plaatselijke gidsen. Een echte aanrader, maar wel met meer informatie over de dekking van de reisverzekering voor deze reis en meer informatie vooraf over plaatsen waar geklommen moet worden.

  Zwakke punten
  Onvoldoende info vooraf over risicovolle aktiviteiten en plaatsen waar geklommen moet worden.

  Door Theo Hagemey op 4 april 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Djoser

Schrijf je eigen review