Eliza was here is opgericht in 2001 en specialist in het aanbieden van bijzondere en unieke vakantieadresjes rond het Middellands Zeegebied. Centraal staan kleinschaligheid en genieten. Geen hordes toeristen, maar onontdekte plekjes weg van het massatoerisme.


ElizaWasHere.nl video


ElizaWasHere.nl Reviews

 • 3e keer geboekt bij Elize. Wij hadden een negatieve revieuw geplaatst op de site van Elize. We waren helemaal niet tevreden over de geboekte reis en wilden dan andere boekers laten weten. De revieuw wordt helemaal niet geplaatst. Vervolgens heb ik hierover nog 2 mails gestuurd met de vraag waarom onze ervaringen niet werden geplaatst. ook hierop helemaal geen reactie. Totaal niets. Als we nu kijken op de site bij de betreffende acoomodatie ( Gran Canaria-Finca la Mareta) is de laatste revieuw van 2013. Waarschijnlijk hebben meer mensen geklaagd maar worden deze negatieve ervaringen niet geplaatsts op de site. Ook die van mij niet. Dit is verkeerd. Mensen moeten eerlijk voorgelicht worden. Eliza vraagt om reacties dan moeten ze die ook plaatsen, ook al zijn niet altijd positief.
  Daarbij komt nog dat ze vervolgens helemaal niet reageren op gestuurde mail. een zeer gemiste kans voor Elize en een klant kwijt.

  Sterke punten
  Overal het algemeen mooie niet te toeristische plekken. zoek je rust dan is het prima.

  Zwakke punten
  minder goede vluchttijden. vaak 2 dagen van de vakantie kwijt vanwege de vliegtijden.
  geen reacties op mailtjes met klachten
  geen publicatie van negatieve recentsies

  Door anita op 16 december 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek ElizaWasHere.nl

Schrijf je eigen review