Campopalazzi

Beste Julie-Ann,

We hebben een wereldtijd gehad in Campopalazzi , wat een heeeeeeerlijk plekje, De rust en ruimte is overweldigend. Anne Maria is een passionele vrouw met ontzettend veel liefde voor haar vak, maar vooral voor haar gasten, ze weet echt van klantgerichtheid inhoudt.

De leukste dingen, waarin ze duidelijk het onderscheid maakt: het borreltje met hapjes uit eigen keuken op zondagmiddag om meteen kennis te maken, voor de kids om vriendjes te maken, de heerlijke wijnen te proeven en een rondleiding te krijgen. We kregen zelfs een pakket met wijnen en lekkere toscaanse hapjes. Anne Maria is helemaal niet commercieel want ze legt nergens de nadruk op de verkoop, waardoor het heel ontspannen en gastvrij aanvoelt. We hebben gebruik gemaakt van de catering aan huis voor een heerlijke toscaanse maaltijd, helemaal heerlijk. De kinderen vonden het paardrijden heel bijzonder, waar haar hulp alle tijd voor nam. Het zwembad ligt prachtig met het uitzicht en is heel fijn aflopend qua diepte, dus ook geschikt voor de kindjes met bandjes en zonder diploma.

Onze ervaringen met betrekking tot accommodatie en de service wat ook helemaal top. De accommodatie overtrof onze verwachting. Het huis was veel ruimer en sfeervoller dan we dachten. Echt een prachtige authentieke boerderij, super om in te verblijven. We hadden een kapote lamp en nog geen kwartier later was al iemand bezig met reparatie. Dat lukte helaas niet, maar dan stond er alweer een vervangende lamp met verlengsnoer klaar.

Alles gebeurde met veel liefde en aandacht en dat was voelbaar en zichtbaar. Van de mooie bloemen op de oprit, tot spontaan tomaten krijgen uit de groententuin. We vonden het eeen heerlijk plekje om zeker nog een terug te komen of aan anderen aan te bevelen! We moesten ook echt even schakelen toen we op onze tweede locatie aankwamen op een camping!

We hebben veel foto’s gemaakt, dus als je ergens nog foto’s van zoekt, dan hoor ik het wel. In ieder geval bedankt voor je bemiddeling. Zou je de mail met mooie woorden en de foto door willen sturen naar Anna Maria met onze groetjes erbij??

Sterke punten
Julie-Ann maakt al haar beloftes waar.

Zwakke punten
Geen

Bezoek MeraVilla Reviews over MeraVilla

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MeraVilla
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden