Pacific Island Travel

Pacific Island Travel is dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, de eilanden van de Stille Zuidzee en Hawaï. Ook kunnen wij stopovers in Amerika en Azië voor u verzorgen. Een Rond-de-Wereld reis kunnen we dus in zijn geheel uitvoeren. Wij geven u uiteraard informatie uit eerste hand. Wij hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van reizen naar de Pacific en kennen deze gebieden als geen ander. Graag zijn we u van dienst bij het samenstellen van een onvergetelijke reis. Onze medewerkers weten uit eigen ervaringen alles van de bestemmingen. U kunt er zeker van zijn dat u een perfect op maat gemaakte reis boekt die aan al uw verwachtingen voldoet.

Pacific Island Travel Reviews

  Slechte klachtenafhandeling

  In december een lange reis naar nieuw zeeland geboekt. Bleek een aantal zaken niet te te kloppen. Zoals overboeking en accomodaties die niet aan onze norm voldeden en ook onhandige route waardoor we bijzondere zaken misten.

  Dit tijdens reis gemeld en antwoord was. We lossen dit op als u terug bent. Na terugkomst mail gestuurd. Nu 2 maanden verder...nog steeds geen antwoord. Elke 2 weken vragen we naar de stand van zaken. Antwoord: ik heb het doorgegeven aan mijn leidinggevende. En verder blijft het stil. Ow nee.... we krijgen nog wel een standaardmail of we een fijne vakantie hebben gehad en of we weer wilden boeken. Niet dus!!!! En ons advies....ook niet doen. Ga naar een ander reisbureau. Er zijn er genoeg die wel gespecialiseerd zijn in nieuwzeeland. Het zijn dure reizen en dan is het toch jammer dat het toch niet is zoals vooraf beloofd.

  Sterke punten
  Doen erg hun best op moment dat je wil gaan reizen

  Zwakke punten
  Eenmaal geboekt.... slechte respons.... een vraag over de mail duurt erg lang....en een slechte after sales/klachtenafhandeling

Bezoek Pacific Island Travel

Schrijf een review