StipReizen.nl

Over StipReizen.nl StipReizen.nl, gevestigd in Zaltbommel, is al een aantal jaar achter elkaar de snelst groeiende Nederlandse reisorganisatie, en maakt onderdeel uit van Stip Reizen BV. In 2009 vervoerde de reisorganisatie ca. 125.000 klanten naar meer dan 30 landen in de wereld.

StipReizen.nl Reviews

  rondreis Rome Sorento Napels

  Hierbij een klacht aangaande de reisleiding die we met ons gezelschap hadden.

  In ons geval was er sprake van een beroving in de metro van Rome en bij het melden bij de reisleidster werden wij op een onheuse wijze bejegend. Ze was niet van plan om maar iets voor ons te betekenen en stuurde ons weg met de boodschap dat we zelf maar nieuwe kaarten voor de metro moesten regelen, en aangifte doen was al helemaal een verschrikking voor haar en dat was ze dus ook al niet van plan. tevens waren een paar mensen bij die niet zo snel mee konden maar daar had madam totaal geen boodschap aan. Ze had lak aan het gezelschap en zonderde zich dan ook helemaal af.
  De reis was heel leuk met een prettig gezelschap maar als we de volgende keer weer dezelfde reisleidster zouden krijgen denken we niet dat we nog zouden meegaan

  Sterke punten
  Hele mooie reis met veel indrukken met de lokale gidsen die op een zeer humoristische wijze ons wisten te vermaken.

  Zwakke punten
  eerste hotel was echt onder de maat.

Bezoek StipReizen.nl

Schrijf een review