Als uitvinder van de Comfort Class is TUIfFly.nl de enige Nederlandse luchtvaartmaatschappij waar u op bijna alle vluchten kunt kiezen uit maar liefst 3 klassen. En nou komt het mooiste: dit alles tegen zeer scherpe prijzen.

TUIfly Reviews

  Niet tevreden

  4 juli 2013 vlogen wij naar Las Vegas een reis van 10.5 uur, de stoelen in de Economy class waren smal en de stoelen waren doorgezakt en als je daar de hele reis op moet zitten dan kom je wel versleten aan.
  Kreeg ook de indruk dat de vliegtuigen sterk verouderd waren omdat wij direct
  achter de toiletten zaten en daar een wand los zat.
  Dat alles duurder wordt daar ben ik van overtuigd maar dat wij moesten betalen voor het ontbijt dat ging mij toch te ver 1 sandwich en een bekertje koffie moest ik
  $10,95 voor betalen, gauw verdiend, een heel brood in de supermarkt is goedkoper.

  Bar slechte terugreis,nooit verwacht van arkeFly.

  mijn vrouw met een open beenwond werd na veel heen en weer overleg door een paar jonge stewardessen op een zitplaats gezet waar je normaal met z'n drieen zit.we hadden comfortplaatsen met vrienden van ons.mijn vrouw moest de hele reis languit met haar been over de stoelen zitten zonder enig steun in de rug laat staan voor onder haar been,dit alles vier en een half uur lang,we werden op andere plaatsen gezet dan was besproken,en dat voor het drde jaar op rij.maar wat je ook zei,die meiden hadden meer tijd voor elkaar dan voor mijn vrouw,tewijl ik probeerde uit te leggen wat het ziekenhuis had gezegd.dit alles doet arkefly niet ten goede,niet alleen wij,maar ook medereizigers hadden zoiets van,dit doe je iemand niet aan.ARKEFLY WE WACHTEN OP ANTWOORD!!!!!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  GENOEG

  zeer onttevreden

  ik had een premium confort klasse voor heen en terug reis naar Natal brazalie geboek. Maar op de terug reus hebben ze mij "gedowngraded""
  Ik heb daar op 7 nov.2012 een uitgebreide brief over geschreven maar tot op heden geen antwoord ontvangen

  Zwakke punten
  geen response op klachten en zonder enig overleg "downgraden"

Bezoek TUIfly

Schrijf een review