USTravel.nl - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 1 februari 2018
USTravel.nl Logo
 1. USTravel.nl
 2. USTravel.nl video
 3. Over USTravel
 4. Aansprakelijkheid ten opzichte van objecten
 5. Aankomst/vertrek
 6. Annulering
 7. Contactgegevens
 8. USTravel.nl Reviews
 9. Schrijf ook een review over USTravel.nl

Niet tevreden over USTravel.nl? Probeer dan eens AmerikaPlus.

USTravel.nl

Ben je op zoek naar een rondreis door de USA of Canada? Heb je zin in een strandvakantie in het zonnige Florida? Misschien juist liever een stedentrip naar New York, Las Vegas, Chicago, Washington D.C., Montreal, Toronto, Vancouver en nog vele andere? UStravel biedt verschillende rondreizen aan met een huurauto of met de bus. De organisatie is onderdeel van Nova Vakantiereizen. Nova Vakantiereizen is lid van het ANVR, SGR, Garantiefonds reisgelden, IATA en is tevens lid van ZRN. Hierdoor kun je met een gerust hart jouw vakantie boeken bij UStravel, want je hebt garantie dat jouw vakantie
technisch helemaal goed geregeld wordt.

Wacht daarom niet langer en boek jouw reis via UStravel!

USTravel.nl Details

Hits: 791

URL:

CategorieŽn: Reizen naar Amerika

Reviews: 0

USTravel.nl video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/IR65LaUVF-g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Over USTravel

UStravel weet dat iedere vakantiebeleving anders is. Zo heeft ook een ieder een uniek vakantie idee in de USA. De reisorganisatie begrijpt dit en probeert hierop in te spelen. Een familie met kinderen zal op een andere manier een rondreis beleven dan een groep vrienden.
Zo moet je bijvoorbeeld bedenken hoe u zal reizen. Ga je met een auto of camper reizen, wat voor een hotels horen bij jouw reis, welke vluchten zijn het meest geschikt? Er zijn zeker wel tientallen vragen die, mits juist besproken en ingevuld, ervoor zullen zorgen dat je een fantastische tijd en herinneringen gaat creëren tijdens een onvergetelijke rondreis. De organisatie luistert naar haar klanten en zoekt gezamenlijk naar de leukste en beste vakanties tegen een goede en scherpe prijs.

Een rondreis is uiteraard veel meer dan een verzameling hotels, de keuze van een camper eens echt goed vergelijken, kies altijd de meest adequate auto voor afgestemd voor jouw rondreis. Er zijn heel veel zaken waar je rekening mee moet houden. Allemaal zaken waarbij UStravel je graag bij helpt.

Waarom jij voor US travel moet kiezen:
Lid ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
- Ruim aanbod aan hotels in Amerika
en Canada
- Scherpe tarieven van alle
luchtvaartmaatschappijen
- Villa's met zwembad in Florida
- Gedetailleerde offertes op maat

Aansprakelijkheid ten opzichte van objecten

Klanten dienen gehuurde objecten naar beste weten en behoren te gebruiken en te onderhouden. Klanten zijn aansprakelijk voor het verliezen en/of schade aan gehuurde objecten en inventaris, ongeacht of deze schade en/of verlies het gevolg is van nalatigheid van hemzelf of derden.

Aankomst/vertrek

Het is een internationale regel dat mensen, in verband met het schoonmaken van de accommodatie voor de volgende gasten, je accommodatie uiterlijk om 10.00 uur en niet later verlaten moet hebben. Hoewel je niet eerder dan 15.00 uur verwacht wordt en dus ook dan pas kunt inchecken. Je moet er dus rekening houden dat je door een vroege aankomst niet eerder jouw accommodatie kunt betrekken. Bij een laat vertrek kan het zijn dat je jouw accommodatie vroegtijdig moet verlaten. Hou hier tevens rekening mee. Zowel bij hotels als bij vakantiehuisjes wordt wel geprobeerd het ongemak zoveel mogelijk te beperken indien je bijvoorbeeld met een avondvlucht terug reist. Vaak is er dan wel een aparte ruimte om de bagage op te slaan.

Annulering

Het annuleren van jouw reis is alleen mogelijk tijdens kantooruren, te weten van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Contactgegevens

Nova Vakantiereizen
Dorpssingel 12
6641 BE Beuningen
+31 (0)24 677 87 50
[email protected]Reviews en Ervaringen over USTravel.nl

Er zijn nog geen reviews geschreven over USTravel.nl

Schrijf ook een review over USTravel.nl

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou USTravel.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou USTravel.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek USTravel.nl


Home Ľ Reizen naar Amerika Ľ USTravel.nl