VakantieXperts - 9 Reviews

Last updated: 1 februari 2018
VakantieXperts Logo

27.3% aanbevolen, 9 Reviews

  1. VakantieXperts
  2. VakantieXperts Video
  3. VakantieXperts Reviews
  4. Schrijf ook een review over VakantieXperts

Niet tevreden over VakantieXperts? Probeer dan eens Bebsy.

VakantieXperts

VakantieXperts is een onafhankelijke reisbureauketen met 150 filialen met een landelijke dekking. Met meer dan 750 medewerkers behoort de onderneming tot de grootste particuliere reisbedrijven in Nederland en is nog steeds groeiende. VakantieXperts verkoopt reisproducten van vrijwel alle Nederlandse reisorganisaties. U kunt zowel op de website als op onze filialen terecht voor onder andere uw vliegvakantie, stedentrip, autovakantie of op maat gemaakte reis.

VakantieXperts Details

Hits: 1297

URL:

CategorieŽn: Algemene Reisbureaus

Reviews: 9

VakantieXperts Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/McIo9rl5A_k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


VakantieXperts reviews (9):

VakantieXperts - Teleurgesteld in vakantie experts

0

Review:
Boek je een vakantie in januari begint gelijk de ellende.

Wij kregen een boekingsbevestiging dat wij maar 1 dag op vakantie zouden gaan.
Heen gebeld excuses gekregen prima.

Ook is ons beloofd dat wij online konden inchecken kwamen we er achter dat het niet kon.

We wouden annuleren voor 1 persoon alleen wisten ze de prijs niet ,begrijpbaar maar na een week nog niks te hebben gehoord. Er zelf maar weer achteraan gebeld.

Tenslotte op locatie bleek dat er een hotel kamer was geboekt inplaats van een huisje aan het zwembad waar wij specifiek om hadden geboekt. Wij moesten toen 140euro extra betalen om te upgrade van hotel kamer na huisje met een zwembad. Volgende dag na vakantie experts gebeld. We kregen de zelfde medewerkster aan de lijn waar we hadden geboekt bevestigde ook dat wij een huisje met zwembad hadden geboekt alleen dat zij de fout had gemaakt.

Helaas komt er elke keer alleen maar een excuses en niks extra's wij boeken nooit weer!

Hopen dat er misschien nu wel wat wordt gedaan!

Sterke punten:
Zoals heel veel mensen zeggen hier problemen na andere schuiven

Zwakke punten:
Geen begrip voor de klante

Yosh beveelt VakantieXperts NIET aan bij vrienden/bekenden

VakantieXperts - Nooit meer

0

Review:
Meer dan 15 jaar klant geweest bij VX Houten. Nu hadden we 1x een klacht over een boeking en daar werd niets aan gedaan. Weggehoond en belachelijk gemaakt op een toon die je niet aanslaat tegen klanten. Allemaal een kwestie van geld en wel kunnen, maar niet willen. Ik heb het helemaal gehad met vakantie experts Houten. En heb er een vieze nasmaak van. Voortaan boek ik mijn reizen zelf wel via internet.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Het personeel, een enkele uitgezonderd.

Nicole beveelt VakantieXperts NIET aan bij vrienden/bekenden

VakantieXperts - Teleurgesteld

0

Review:
De "diensten" van dit bedrijf zijn NIET voor herhaling vatbaar. Na meerdere misverstanden bij de boeking (vergissingen in namen, geslachten, bedragen,...) werden we geconfronteerd met blackmailpraktijken.
Voor een groepsreis vroegen we afzonderlijke rekeningen voor de deelnemers omdat er onzekerheid was over de coherentie in de groep.
Een van de deelnemers die afhaakte had een voorschot betaald en begreep dat dit bij een annulatie verloren zou zijn. De betrokkene werd echter ook nog onder druk gezet om het resterende bedrag te betalen met het dreigement dat de anderen (die alle nodige betalingen wél hadden verricht) volgens de reisorganisator niet zouden kunnen vertrekken. We vroegen een officiële bevestiging voor de deelnemers die alles betaald hebben. Die kregen we niet !
Deze blackmail-praktijk heeft dus uiteindelijk gewerkt door de agressieve aanpak van de reisagent.
De reis op zich was bovendien ook zeer slecht voorbereid. Het reisbescheiden was absoluut ondermaats, wat geleid heeft tot misverstanden bij het vervoer en de boekingen van de excursies.

Sterke punten:
Sterke punten? Gladde verkopers. Als je daar naar op zoek bent?

Zwakke punten:
Zeer teleurstellend.

Dennis beveelt VakantieXperts NIET aan bij vrienden/bekenden

VakantieXperts - Nooit maar dan ook nooit meer

0

Review:
De ervaren met de vestiging in bilthoven is ronduit slecht. Wij hebben nog nooit zo'n slechte service en klantvriendelijkheid ervaren. Ik heb ongelooflijk veel spijt dat ik daar naar binnen gelopen ben.

Wij hebben er nog steeds een nare nasmaak van!

Maike beveelt VakantieXperts NIET aan bij vrienden/bekenden

VakantieXperts - Supertevreden

0

Review:
Wij zijn super tevreden over vakantie expert. Goede informatie en het was precies zoals wij het bedoeld hadden.
Jessie van vakantie expert Panningen bedankt.

Sterke punten:
Aanvoelen welke vakantie bij ons paste.

Zwakke punten:
Geen

Jeannette beveelt VakantieXperts aan bij vrienden/bekenden

VakantieXperts - Slechte service

0

Review:
Vakantie geboekt, verkeerde informatie gekregen over de kamer die we geboekt hebben. nog speciaal achter aangebeld, zouden met 3 personen. 3 aparte bedden hebben. bij aankomst bleken dit 2 x tweepersoonsbed te zijn. waardoor we met zijn tweeën in 1 bed moesten slapen. Volgende dag is er een bed bij geplaatst. maar de kamer was niet geschikt voor 3 bedden, waardoor de bedden tegen elkaar aan stonden. geen begeleiding bij aankomst vliegveld, geen reisleiding die in het hotel kwam. waren niet op de hoogte van de vertrektijd van de transfer! Kortom slecht geregeld. Hebben bij het filiaal een melding gemaakt, deze willen de fout bij het hotel leggen terwijl de fout bij hun ligt!

Claudia beveelt VakantieXperts NIET aan bij vrienden/bekenden

VakantieXperts - zeer goed

0

Review:
Heel goede onvangst je voelt je er thuis goed uit leg heel vriendelijk en geduldig. Er word heel vriedelijk geholpen .een lekker kop koffie er bij en met steun en uitleg fijne reis uit gezocht wat beste voor ons was. Cijver is echt10+
in een woord geweldig personeelsleden
kom er zeker weer terug.
ga zo door en echt aanbevolen.

Sterke punten:
Vriendelijkheid

Zwakke punten:
Geen.

jakob beveelt VakantieXperts aan bij vrienden/bekenden

VakantieXperts - Nooit meer

0

Review:
We zijn met zeven dames naar Amerika afgereisd via vakantie experts.
Tijdens de heenreis misten we de binnenlandse vlucht waardoor we werden overgeboekt naar een andere airline waardoor we met 7 dames allemaal 25 dollar extra moesten betalen voor het opnieuw inchecken van onze bagage + de nodige tijd die verloren ging.
Het verblijf daar was bij familie van ons en ging dus buiten vakantie experts om, behalve de huurauto, welke wij hadden geboekt was voor vertrek uitverkocht waardoor we werden omgeruild met een ander, eenmaal bij de luchthaven aangekomen bleek de eerst geboekte auto toch nog beschikbaar te zijn. Deze wilden we wel graag hebben en hiervoor moesten we dus wel weer extra bijbetalen.
Tijdens de terugvlucht liepen we 24 uur vertraging op door een vliegtuig wat niet aanwezig was, eten, hotelovernachting en dergelijke kosten waren allemaal voor onze eigen rekening. (We hebben zelfs geen vouchers voor eten oid gekregen)

Eenmaal thuis hebben we alles neergelegd bij het reisbureau, zij vertelden ons dat ze het door zouden koppelen naar de luchtvaartmaatschappij maar verder zelf niks konden doen. Dit vind ik erg raar want je boekt bij een reisbureau om dit soort dingen door hun te laten regelen.
3 maand later gaf het reisbureau aan dat de airline verder met ons wil handelen ipv via het reisbureau, dit hebben we toegezegd en we kregen dan ook bericht (na 3 maanden!) van de airline (United Airlines), 4 van de 7 personen hebben nu een persoonsgebonden korting van 50 dollar gekregen te besteden binnen een jaar bij de airline, voor de rest krijgen we helemaal niks terug van de gemaakte kosten, zoals bijvoorbeeld 25 dollar per ingecheckte koffer.

Als ik vakantie experts was geweest had ik toch voor betere oplossingen gezocht, wanneer iemand via een reisbureau boekt verwacht je service te krijgen via hen, maar we kunnen fluiten naar alles!

Sterke punten:
Problemen bij een ander neerleggen

Zwakke punten:
Geen begrip tonend
Niet zoeken naar snelle oplossingen

Aline beveelt VakantieXperts NIET aan bij vrienden/bekenden

VakantieXperts - Moeizaam

0

Review:
De start verliep goed, hebben samen een mooie combinatiereis kunnen uitzoeken voor IJsland/New York inclusief allerlei excursies. Deze hadden wij geboekt via OAD, wat later failliet bleek te zijn. Na meerdere telefoontjes en bezoeken werden wij niet zoals gewenst op de hoogte gehouden over de stand van zaken met OAD en wat dit voor ons zou betekenen. Uiteindelijk besloten om onze reis toch om te boeken bij Vakantiexpert, wat ook al heel moeilijk bleek te zijn. Aangezien er niet veel andere aanbieders waren die deze combinatiereis in hun programma hadden staan bleef er maar 1 optie over. Deze optie is geboekt, wat positief voor ons uitviel (goedkoper).

Ik heb moeizame ervaringen met fouten die er gemaakt worden in de boekingsbevestigingen, zoals bv. er worden 3 deelnemers ingezet terwijl er 2 deelnemers zijn, excursies worden niet op de juiste datum ingeboekt en het ergste vind ik nog dat ze de gehele totaalsom van de reis die wij via OAD hadden geboekt meerekenen, terwijl deze reis om geboekt is. Dat betekend wéér telefoontjes plegen en hun bezoeken om dit verder in orde te krijgen.

Sterke punten:
Ze kijken goed naar wat JIJ wilt en doen er alles aan om dit ook in orde te krijgen.

Zwakke punten:
Veel fouten die onnodig gemaakt worden en niet hadden hoeven gebeuren als ze hun zaken dubbel nakijken.

NS beveelt VakantieXperts NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over VakantieXperts

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou VakantieXperts aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou VakantieXperts aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek VakantieXperts


Home Ľ Algemene Reisbureaus Ľ VakantieXperts