VoordeelUitjes

Hotels met de voordeligste hotelarrangementen boekt u bij Voordeeluitjes.nl!

VoordeelUitjes Reviews

  Helaas via Voordeeluitjes geboekt....SPIJT !

  Via Voordeeluitjes een boeking gedaan voor 4 dagen naar Camping Tikvah in Hooghalen (Drenthe) voor € 249,- in een safaritent incl. schoonmaak a € 50,- excl. allerlei bijkomende kosten. Net voor vertrek nog eens gebeld voor de zekerheid of alles goed geregeld is en kreeg ik zonder pardon te horen dat we maar 3 dagen konden komen omdat de zaterdag al volgeboekt zat via een andere website op de camping. Goed dat ik nog even bel dus, we krijgen doodleuk te horen dat we dit zelf maar moeten oplossen door nog elders zelf een accomodatie te vinden voor 1 dag om onze vaststaande planning niet geheel in het water te laten vallen. Ze draaien ook de rollen om en zeggen dat we heel blij mogen zijn met onze 3 dagen terwijl je een boeking van 4 dagen geboekt hebt ! Afin eind goed al goed zou je zeggen met een wrange bijsmaak.
  Dus niet !; we krijgen voor de (schade)dag minder maar een korting van € 35,- van Voordeeluitjes (ipv € 69,- p nacht) blijkt op de faktuur en blijken op de camping zelf de eindschoonmaak (a € 50,-) ook nog zelf te moeten uitvoeren vanwege meerdere partijen die niet met elkaar communiceren! Voordeeluitjes als bemiddelende partij die eindverantwoordelijk is, Vodatent als verhuurder en eigenaar van de tent en Camping Tikvah als verhuurder van de plaats, elektra, toeristenbelasting en de opdrachtnemer van de schoonmaak. De camping was leuk, maar Voordeeluitjes zijn oplichters door je geld achterover te drukken ! Schade € 34,- + € 50,- = € 84,- door je neus geboord ! Het enige dat ze tegemoet zijn gekomen is hun administratiekosten te annuleren. KIJK UIT JE KAN BETER GEEN ZAKEN DOEN MET VOORDEELUITJES HET ZIJN ECHTE BOEVEN !! ....

  Sterke punten
  geld aftroggelen van mensen

  Zwakke punten
  terugkomen/goedmaken op eigen tekortkomingen van voordeeluitjes.nl

  Heldere prijzen en kwaliteit

  Carlton President is een luxe hotel met Welness op een gelijkwaardig niveau als b.v. Van der Valk.
  Het is wel jammer dat er niet duidelijk over het uiteindelijk te betalen bedrag wordt gesproken. Hoge parkeerkosten (er is niet echt een keuze) en toeristen belasting drijven de prijs met ongeveer 20% op.
  Het is een duidelijk uitgeklede versie van het normale aanbod van het hotel.
  Eenvoudige ontbijtbuffet met als dieptepunt een soort "ham" van de allergoedkoopste soort die er bestaat. Goedkope Aldi Ham 200 gram ziet er beter uit.

  Sterke punten
  Mooie Wellnes
  Mooie kamer
  Mooie tuin

  Zwakke punten
  Sfeerloos en een beetje nep allemaal o.a,. de boekenkast in de bar!
  Eenvoudig ontbuffet
  o.a. slechte `ham` Komijnenkaas met kromme plakken. Enkele dagen oud??
  Welkomstdrankje en Utrecht kaart niet aangeboden.
  Voordeeltuitje; een uitgekleed pakket.
  Het voelt dat Carlton de "voordeeluitjes" financieel wel nodig heeft, maar er niet erg blij mee zijn, gezien hun gedrag van rendement denken en zelfs op een simpel plakje ham besparen. Wat een gastvrijheid!

  Het is jammer dat gedrag Carlton Voordeeluitje besmet. Het een kan niet zonder de ander!

Bezoek VoordeelUitjes

Schrijf een review