Reviews van deze auteur

dubbel genaaid

Review over TUI.nl

250 € meer betaald dan mijn medereizigers en dan kom je in het slechtste resort van Bonaire :
Ik had absoluut geen klagen over mijn Premium Oceaan Suite, wat een mooie kamer. Een kingsize bed, super airco, koelkast, flat screen Tv. Een kanjer van een badkamer met echte verzuipdouche (?), bad, apart toilet. Schitterend gelegen op 5 meter van het strand. Schuifpui open en je stond zowat in zee. De ligbedden aan het strand en zwembad zijn meer dan heerlijk goed verstelbaar en met de gratis badlakens, die je vaak voor schonen kan inwisselen een genoegen om op te bivakkeren.
Wat een super staf hebben deze mensen daar, ze lopen de benen uit hun gat voor je. Als er niet meteen iets naar wens is dan gaan ze als malle tekeer om het goed te maken. Een paar schatten in het restaurant, bar en activiteiten centrum die alles maar dan ook alles voor je regelen. Als je aan het strand of zwembad ligt worden de drankjes en hapjes keurig bij je langs gebracht.
Maar nu !!!! Het zwembad, slechte hygiëne, ontbrekende, losliggende en kapotte tegels, je stoot zo je voeten stuk als je niet oplet. Het enige restaurant wat open was had de charme van een Afgaans chauffeurs café, en werd ook uitsluitend en alleen door mij bezocht omdat het bedienend personeel zo vriendelijk en gastvrij was. Een bezoek aan het toilet daar dat laat je na 1 blik naar binnen wel uit je hoofd. Ik denk dat het veel lijkt op een toilet in het bovengenoemde etablissement in het Afgaanse.
Met kleine kinderen op het strand is het uitkijken geblazen daar er haast aan iedere boom losliggende elektrische bedrading en of stekkers zitten van de feestverlichting.
Nogmaals wat eeuwig zonde van dit mooie complex. Ik ben er alleen en uitsluitend blijven logeren omdat het personeel een hele hoop goed maakte. Daar moet het management van dit resort maar diep heel diep dankbaar voor zijn, want deze mensen hebben samen met mijn super kamer mijn verblijf toch nog tot een feest weten te maken.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
lees maar goed

reacties: