Reviews van deze auteur

Malawi een land waar je welkom bent

Review over Zimba Safaris

Malawi is een land waar je veilig en rustig kunt rondreizen. Mensen zijn heel vriendelijk, de natuur is afwisselend en heel mooi. De accommodaties die wij hebben gehad, waren goed en het waren hele mooie locaties.
Fisherman's Rest bij Blantyre is een geode uitvalsbasis om projecten te bezoeken. We hebben een paar projecten bezocht en dat was heel indrukwekkend. Het nationale park Liwonde was prachtig. Wij verbleven in Mvuu Camp. De luxe tenten waren prima en de game drives waren goed georganiseerd. We hebben in geen een ander park in Afrika de dieren zo dichtbij bewonderd. We kwamen heel dicht bij de olifanten, nijlpaarden en de krokodillen. Een echte aanrader en soms erg spannend. We zijn op 2 plaatsen bij Lake Malawi geweest. Chembe Eagles Nest, waar je iedere avond van een prachtige zonsondergang kunt genieten en in Monkey Bay was onze accommodatie Norman Carr Cottage. Dit is een complex waar je gelijk het gevoel krijgt dat je thuis bent. Genieten van het meer. In de ochtend met de boot er op uit om te snorkelen en de visaronden te spotten. Verder hebben we overal heerlijk gegeten en zijn we onder de indruk van de vriendelijkheid van de mensen. Deze vakantie krijgt bij ons een plaatsje in de eregalerij van onze vakanties.

Sterke punten
Zimba Safaris heeft veel aandacht voor jouw persoonlijke wensen. Vroukje heeft goed naar ons geluisterd en wij hebben een grandioze privéreis gehad. Vol enthousiasme gaf zij haar eigen ervaringen aan ons door en maakt ons dan ook enthousiast voor deze reis. Ze heeft niets teveel gezegd. Het was heel afwisselend, accommodaties op hele mooie locaties en een goede timing tussen actie en rust. Zeer goed uitgestippeld. We hadden uitstekend vervoer met een hele leuke chauffeur.De reis is geworden wat wij in gedachten hadden en de natuurparken hadden meer te bieden dan wij verwachtten.
Complimenten voor de goed georganiseerde en verzorgde reis.

Zwakke punten
Tja er komt niets boven en ik denk dan ook dat ik de zwakke punten niet heb gezien, zo deze aanwezig zijn.

reacties: