Reviews van deze auteur

nooit meer RSC

Review over RSD Reizen

We waren eerder met RSD in Cyprus en hebben daar een geweldige reis gehad. Een gids die nergens op aandrong, geen verkoop praatjes en hij wist veel over Cyprus te vertellen. De hotels waren over het algemeen oud maar goed en het eten was gevarieerd. De laatste week in hotel Noa's Ark was fantastisch.
Helaas zijn we nu in Kroatie geweest met de meest belabberde gids die we ooit zijn tegengekomen. Het leek wel of de gasten er waren om hem te plezieren in plaats van andersom. Wat een geschooi ook elke dag over de fooien voor hem en de chauffeur. Ruzie krijgen met hem was niet moeilijk. Als je vroeg om even te wachten met naar de bezienswaardigheid te lopen tot iedereen was uitgestapt kreeg je een grote mond. We werden behandeld als lastige kleuters. Echt onbeschoft. De hotels, op een enkele uitzondering na, waren oud en verlopen, onvriendelijk personeel, slecht eten, totaal niet toerist vriendelijk.
Ik heb nog nooit een review geschreven maar deze reis was zo slecht dat ik het niet kon laten. Nooit meer dit riskeren dus nooit meer RSD.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

reacties: