Reviews van deze auteur

Plus Taalreizen

Review over PLUS Taalreizen

Twee kinderen van nog geen 15 jaar oud op Taalreis gestuurd. Deze reis was echt een ramp. Voordat ze opgehaald werden van het vliegveld duurde dat 3 uur ( ze bleven wachten tot alle kinderen waren aangekomen) uiteindelijk mocht er een eerste taxi weg met 6 kinderen rest moest nog langer wachten. De eerste excursie was lopen naar een dorpje 1,5 uur en daar naar een supermarkt voor 1 uur en dan weer terug (heeel erg leuk) het welkomsfeest en het afscheidsfeest was een inloop in een hal (waar is het feestje?) totaal geen moeite genomen om het de kinderen naar hun zin te maken...Plustaalreizen pretendeert een fantaschtische reis aan te bieden maar vervolgens zit je als ouder met een huilend kind aan de lijn die het verschrikkelijk vind. En dat voor een enorm bedrag. Kies dus NOOIT voor deze reisorganisatie!!!

Sterke punten
NIET

Zwakke punten
de website is leuk en dat verwacht je ook te krijgen voor je kind helaas is het tegenovergestelde waar....NOOIT meer Nooit meer!!! Wees een gewaarschuwd mens en kies voor een andere reisorganisatie die het wel goed voorelkaar heeft!

Taalreis London

Review over PLUS Taalreizen

Deze reis voldoet totaal niet aan de gemaakte afspraken zoals Plus Taalreizen pretenteerd leuke vrije tijdsbesteding voor de kinderen te regelen maar dat is absoluut niet waar. Ze laten kinderen op de luchthaven gerust 2,5 wachten en dan ook nog wachten voor de school voor een dichte deur. (kinderen van 13 jaar die voor het eerst gaan) schandalig. Nooit je kind met deze reisorganisatie laten gaan.

Sterke punten
niet, ondanks herhaaldelijk verzoek doen ze niets. Kinderen mochten niet eens op hun kamer gedurende de dag...Ook niet vermeld

Zwakke punten
Slechte begeleiding, Spiegelen een top taalreis voor is absoluut niet waar, informatie op de site komt niet overeen met de daadwerkelijkheid dus nogmaals niet bij hun boeken!!!

reacties: