Azienda Italia

Azienda Italia heeft zich sinds 1999 gespecialiseerd in landelijk gelegen en rustiek ingerichte vakantiewoningen in Toscane, Lazio: Sabina en het Meer van Bolsena, Marche en Umbrië . Agriturismo, privé landhuizen, luxe villa\'s Ook bemiddelen wij in vakantiewoningen en appartementen in Rome. Iedere vakantiewoning is door ons persoonlijk geselecteerd en bezocht om u zodoende optimaal te kunnen informeren over het comfort, de ambiance en de omgeving.

Azienda Italia Reviews

  Persoonlijke klasse

  Omdat mijn vrouw en ik houden van leuke speciale vakanties ben ik op internet gaan zoeken naar een bijzondere vakantie in Toscane. Ik kwam Azienda Italia (Marjon & Mascha) tegen en heb eens vrijblijvend contact opgenomen met ze. Doordat ze alle bestemmingen persoonlijk kennen konden ze het aanbod goed op ons afstemmen. Verschillende opties ontvangen en uiteindelijk een keuze gemaakt. Het was heerlijk! De eigenaren van het huisje ontvingen ons zeer open en gaven ons tijdens het verblijf alle vrijheid. Als we aankomend jaar weer naar Italie gaan nemen we zeker weer contact met Azienda Italia op! En Toscane blijft natuurlijk prachtig!

  Sterke punten
  - Persoonlijke service - Eerlijk over de bestemming - Kennis over de mogelijkheden in de regio

  Zwakke punten
  Tot nu toe niet kunnen ontdekken.

  Azienda Italia

  Vorig jaar heb ik met onze familie (3 gezinnen) via azienda italia het prachtige landhuis Casa Filandra met zwembad geboekt in Toscane lekker dichtbij Lucca en het enige wat ik kan zeggen: het was een heerlijk huis- bestaande uit 3 appartementen en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Marjon dank voor je goede advies.

  Sterke punten
  Snelle service

  Goed advies passend bij gezinssamestelling en budget

  Met mijn vrouw en 2 kinderen gaan wij al 3 jaar naar Italie en maken wij gebruik van de diensten van Azienda Italia. Marjon heeft ons alle keren een passende en goede erzorde accommodatie geadviseerd.

  Sterke punten
  Goed advies-snelle service en eerlijke informatie

  Zwakke punten
  Hebben wij niet kunnen ontdekken.

Bezoek Azienda Italia

Schrijf je eigen review