Bolderman

Bolderman heeft weer een tal van goedkope nieuwe busreizen, excursiereizen, rondreizen en stedenreizen in het programma van 2013. Boek bijvoorbeeld een 12 daagse excursiereis naar Spanje (Benidorm), of een 12 daagse rondreis Kroatië tegen scherpe prijzen. Ook een stedenreis naar Praag, Berlijn, Parijs, Wenen en Budapest ontbreken niet in het vernieuwde programma.

Bolderman video


Bolderman Reviews

  Massa is Kassa aldus Bolderman

  Wij werden met een bus van Bolderman vervoert die normaal voor een kinderschoolreisje wordt gebruikt of voor mensen tot en met de lengte van 1.50 meter. Er konden 61 mensen in de bus waar normaal ongeveer 50 mensen in passen, er waren gewoon zoveel stoelen bij geplaatst. Je kon als volwassen persoon niet zitten zonder dat je de bagagenetjes in je knieën kreeg gedrukt van de voorstoelen. De busreis was heel voordelig maar als er van tevoren was bij verteld dat je niet fatsoenlijk is de bus kon zitten waren wij niet mee gegaan en velen met ons in die bus. De chauffeur was zeer bekwaam en reed ons veilig heen en terug. Het avondeten in hotel Globus was ver beneden peil, je kon het eigenlijk geen avondeten noemen, je kunt ook niet veel verwachten voor het geld maar je mag toch wel eten verwachten en dat was het niet. Het ontbijt was prima in orde daar was echt niets op aan te merken maar boek nooit het avondeten erbij het is het geld niet waard, je mag er wel geld bij toe hebben. Zoals de chauffeur al vertelde Massa is Kassa voor Bolderman maar ik had liever iets meer betaald voor een fatsoenlijke zitplaats in de bus en avondeten. En het zou prettig zijn dat Bolderman eerlijk zou zijn over de condities waaronder de reis plaatst vindt. Praag zelf is en blijft prachtig!

  Sterke punten
  Chauffeur

  Zwakke punten
  Bus en avondeten

  allereerst krijgt Bolderman van mij een dikke 9

  nu mijn vraag en dat vinden vele met mij, Waarom zijn de meesten reizen in het voorjaar wel 200 euro duurder per koppel dan in het na jaar, veel ouderen mensen gaan vroeg in het voorjaar van wegen het klimaat, ik vind dat Bolderman hier rekening moet houden, maar ik vind Bolderman, is wel een goede en krachtige reisorganisator in Europa, dat ze de inkoop van de hotels wel goedkoper kunnen krijgen in het voorjaar, ik hoop dat ze iets kunnen betekenden voor de ouderen met hun A,0,W,

  Sterke punten
  Alles goed geregeld door Bolderman, goede Chauffeurs, al met al zeer goede reisorganisator,

  Zwakke punten
  kan ze niet vinden, wij reizen al meer dan 20 jaar door Europa, maar Bolderman staat boven aan, als het om rondreizen gaat,

  kerstreis saas grund zwitserland

  we zijn met een groepsreis naar saas grund zwitserland geweest mijn vrouw en ik gaan regelmati met bolderman mee maar dit was de slechtse reis tot nu toe het eten in het hotel met nederlandse eigenaar was niet best te weinig en niet lekker en de volledige bediening was in handen van 1 man die zich te pletter liep maar kon het gewoon niet bij benen er was geen kerst sfeer wat zeer jammer was hier schiet bolderman duidelijk te kort. zeer jammer want het is voor ons nog steeds de beste reis organisator die er voor dit geld is

  Sterke punten
  goedkoop meestal goede chauffeurs goed eten goede hotels

  Zwakke punten
  te weinig vertier in de hotels duidelijk te goedkoop

  leeftijdscategorie

  .

  Sterke punten
  Hallo mensen, Ik ben 19 jaar oud en het lijkt me erg leuk om een stedentrip alleen te maken met bolderman. Weet iemand hoe oud de meeste reizigers gemiddeld zijn?

  Fantastisch!

  Al even terug van een heerlijke reis naar Kroati! We zijn erg blij met de keuze voor het knusse en pittoreske plaatsje Rovinj in Istri. Een prachtige route naar de plek van bestemming met een overnachting tussendoor wat het reizen met een bus ontzettend relaxed maakt. Nu is het ook zo dat de omgeving na het eerste stuk in Duitsland al een beleving op zich is. We zijn deze tien dagen begeleid door een kundig en professioneel chauffeur. Je kan merken dat de beste man vaker in Kroatie is geweest want op elke vraag heeft hij een antwoord. Hotel Katarina heeft een ontzettend mooie ligging op een eiland. Het eten is uitstekend en na een ontbijt in dit het hotel ben je helemaal klaar voor de dag. Binnen een mum van tijd ben je met de boot in het gezellige plaatsje Rovinj. Een heerlijke combinatie van de rust van een vakantie en gezelligheid van een toeristisch plaatsje. We kunnen er na deze fijne vakantie weer tegenaan! Wij zijn zeer te spreken over Bolderman en zullen onze volgende vakantie zeker weer bij Bolderman boeken.

  Dit moet ik even kwijt.

  Op de reis 10 dagen Toscane: Florence -Pisa en Elba 5/14 mei j.l Heb ik de volgende ervaringen opgedaan. Bij aanvang van de reis,is ons op een gebiedend toon meegedeeld dat er geen handbagage.in de in de bagagerekken mocht. (pas geleerd op een cursus is zeer gevaarlijk) Geen patat of ijs in de bus! Stoelen wisselplan uitgelegd of wij ons daar maar aan wilden houden! Iemand weigerde het plan uit te voeren, de chauffeur trad niet op. Memoreerde het plan. Onder weg kregen wij heel weinig uitleg wat er te zien was. (zwijgen was mogelijk zijn motto). Zich richten naar zijn gasten was er niet bij. In Siena was de afspraak bij de kiosk ,kom ik jullie halen het klopte wel alhoewel de bus 750 mtr.verder stond Geen rekening houdend dat 1persoon met krukken 3 personen met wandelstok 1rolstoel en meerdere personen slecht ter been waren WAT EEN TEGENSLAG Tijdens de maaltijden zat hij in een hoekje, kwam er niet uit om te informeren hoe de dag ervaren was. In de folder staat chauffeur REISLEIDER Deze chauffeur heeft heeft wiilens of wetens zich daar van onthouden Dus dit moest ik even kwijt De chauffeur was Nico Dekker uit Doetichem:. Geen reclame voor Bolderman indien ik Nico weer zal treffen stap ik niet in.t .

  Ierland rondreis

  Geweldige reis door Ierland. Allemaal super goed geregeld. Veel info gekregen, niet alleen over het land zelf, ( geschiedenis,verkeer, gebruiken, etc) maar ook over kleine dingen. Zoals gebruik sleutel/ kaartjes in de hotels en allerlei faciliteiten.

  Sterke punten
  Goede en duidelijke informatie, die tijdig tijdens de reis werd gegeven. Prijs van de reis. De chauffeur was niet alleen als bestuurder zeer vakbekwaam maar toonde zich ook een prima gastheer.

  Zwakke punten
  Hier en daar liet de internetverbinding voor Ipad mini te wensen over. Dit m.i. lag NIET aan de reisorganisatie, maar aan de desbetreffende hotels/ lokatie

Bezoek Bolderman

Schrijf je eigen review