BBI Travel is een van de oudste reisorganisaties in Nederland en is sinds 2005 gevestigd in een nieuw kantoorpand op Groningen Airport Eelde. Na meer dan veertig jaar in de binnenstad van Groningen te zijn gevestigd werd het vanwege de snelle groei van het bedrijf noodzakelijk uit te zien naar een ruimere behuizing. BBI Travel is in de jaren zestig voortgekomen uit de reisorganisatie BBI Reizen en heeft zich sinds de oprichting in 1963 toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van eigen reizen naar Ierland en later ook naar Scandinavi√ę, Canada en recentelijk Mauritius.

BBI Travel video


BBI Travel Reviews

 • De informatie die wij toegestuurd hebben gekregen was heel fijn, er zat een mooie landkaart bij en een kortingsbonnen boekje voor bepaalde activiteiten en bezienswaardigheden. Telefonisch is BBI Travel ook goed bereikbaar. De accommodaties zijn ons erg tegen gevallen. Omdat er 3 van de 5 accommodaties al vol waren zijn er door BBI Travel 'alternatieven' gezocht. Zo kwamen wij in het kleine nietszeggende Milltown terecht waar niets te doen was i.p.v. het levendige Killarney. (Zie reviews van Larkins Pub op Tripadviser) Daarna gingen wij naar een afgelegen Inn 10 minuten rijden bij Westport vandaan i.p.v. de Inn in de haven van Westport (Zie reviews van Buckfield Inn op Tripadviser). Er werd daar daar geen eten geserveerd dus wij moesten elke keer wel de auto pakken om te eten terwijl wij het juist leuk vinden om in de reuring te zitten en een borrel te kunnen drinken, daarom boeken wij ook een Inn-reis. Ik snap echt niet dat er dan geen echt alternatief gezocht wordt door BBI want die 2 dorpen barsten van de Inn's. Kijk goed van te voren waar ze hebben geboekt voor je want je kan er niet vanuit gaan dat ze het wel goed regelen voor je. De accommodatie in Ballyvaughan was prima maar het hotel in Portnoo sloeg ook weer helemaal nergens op. Dit is geen gezellige Inn maar gewoon een Hotel dus snap ik niet wat die doet in een Inn-reis en er was ook weer helemaal niets te beleven in de omgeving aan pub's of restaurants want die zijn allemaal verlaten net als veel huizen daar. BBI heeft ons echt enorm teleurgesteld terwijl wij dachten met een gespecialiseerde organisatie in zee te gaan zodat we het een keer niet zelf hoefde te regelen maar dat gaan wij in het vervolg absoluut wel weer doen.

  Door Suzanne op 24 juni 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • We zochten op korte termijn een Fly

  Sterke punten
  Snelle boeking, goed vakantieplan, goede reisbeschrijving en documentatie.

  Door HMJ Giebels op 7 juli 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Voor de 16 daagse rondreis door Ierland krijgt u de keuze uit Inns of hotels. Hoewel wij hadden gekozen voor Inns hebben wij slechts twee keer accommodatie bij een pub gehad. Verder twee maal een hotel en een maal een guesthouse.
  De geboden accommodatie was middelmatig.

  Opvallend was dat we 3 maal in toeristendorpjes zaten waar de mensen met bussen tegelijk werden aangevoerd. Het verblijf in 'de grote stad' Dublin was uiteindelijk het rustigst en het aangenaamst.

  De beloofde live muziek was in de regel een zanger die wat 70 jaren hits ten beste gaf.

  BBI doet niet anders dan accommodatie van Countrywide Inns doorverkopen. Het is onduidelijk wat de toegevoegde waarde is van dit reisburo. Neem de tijd om even op Internet te zoeken en stel zelf uw reis samen. Er is voldoende leuke accommodatie beschikbaar in Ierland en BBI weet zeker niks speciaals voor u te vinden.

  Zwakke punten
  slechte communicatie.

  Zodra de reis geboekt is wordt het stil. De tickets en vouchers komen uiteindelijk een week of twee voor vertrek.

  Klachtafhandeling kennen ze niet. Het is altijd de schuld van iemand anders.

  Door wandelaar op 13 september 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek BBI Travel

Schrijf je eigen review