Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen is de snelst groeiende christelijke reisorganisatie van Nederland. De mensen achter Goed Idee Reizen hebben hun sporen in de christelijke reiswereld ruimschoots verdiend. Goed Idee Reizen wil luisteren naar de mening van haar deelnemers Daar zijn immers de reizen voor bedoeld?! De doelgroep van mensen van 50 jaar en ouder krijgt volgens ons te weinig aandacht in de reiswereld. Daarom is Goed Idee Reizen ontstaan. Het is de eerste en enige christelijke reisorganisatie die zich speciaal richt op 'ouderen'.

Goed Idee Reizen Reviews

  Loze beloftes niet bij boeken

  Niet bij boeken!
  Komen afspraken niet na en reageren nergens op. Heb diverse mails verzonden naar het mailadres genoemd op de site maar geen enkele reactie.
  Volgens een medewerker van goed idee reizen komt het mailadres [email protected] ook nergens uit. Nee dat klopt !!!
  Bij een klacht of een vraag om een reactie is het niet in gebruik. Waarvoor dan wel......Om boekingen dan kan er wel gereageerd worden en bestaat het mailadres opeens wel. Niet bij boeken

  Niet bij boeken

  Niet bij boeken! Komen beloftes niet na en reageren nergens op. Mailadres genoemd op de site wordt ook niet op gereageerd bij een klacht of een verzoek om een reactie.

Bezoek Goed Idee Reizen

Schrijf je eigen review