Welkom bij BTR Reizen, 50 Plus Reizen tegen betaalbare prijzen!

BTR Reizen Reviews

  • BTR Reizen bedankt voor de fijne reis die wij met ons allen weer hebben mogen beleven.
    Wij zijn net terug van een mooie seniorengroepsvakantie naar Valkenburg en hebben het erg naar ons zin gehad. We hadden een mooie nieuwe bus met een fijne chauffeur, een goed en gezellig hotel met een All Inclusive verzorging met ’s avonds drankjes en een leuk avondprogramma en hele leuke uitstapjes door Zuid-Limburg, België en de Duitse Eifel. Wij hebben met ons allen erg genoten en kijken terug op een geslaagde vakantie.
    BTR Reizen een dikke pluim voor jullie, binnenkort gaan we samen weer overleggen waar we volgend jaar weer met onze seniorengroep heen kunnen.

    Sterke punten
    fijn advies en duidelijke communicatie, goede groepsvakanties voor seniorengroepen, gehele groepsreis met één afspraak (inclusief bus, hotel en excursies) lid van SGR

    Zwakke punten
    tot op heden niet ervaren

    Door Hans Snel op 24 augustus 2019 Reageer
  • Wij zijn met ons kaartclubje voor de zoveelste keer een midweek naar een All Inclusive Hotel van BTR Reizen geweest. We waren al naar veel hotels geweest maar gelukkig heeft BTR Reizen elke keer weer nieuwe All Inclusive Hotel in haar programma. Wel, we hadden ons oog laten vallen op het nieuwe hotel De Maasduinen. Snel geboekt en met ons allen afgereisd naar Velden in Limburg.
    We werden daar gastvrij ontvangen en hebben erg genoten van de geweldige verzorging. De weer goden waren ons goed gezind en hebben er heerlijk gefietst en een paar leuke auto uitstapje gemaakt. Zowel BTR Reizen als ook het nieuwe All Inclusive Hotel is een echter aanrader.
    We zijn alweer aan het kaarten en sparen voor de volgende vakantie.

    Sterke punten
    Goede reisorganisatie, ruime keuze, persoonlijk, duidelijk en een goede prijs kwaliteit.

    Zwakke punten
    geen

    Door Jan op 2 april 2019 Reageer
  • We zijn net terug van de zoveelste All Inclusive vakantie van BTR Reizen. Na een aantal vakantie in Nederland zijn we nu een keer naar Duitsland geweest.
    BTR Reizen adviseerde een keer naar Hotel am Wall te gaan in Soest, een All Inclusive midweek voor slechts € 199,00 per persoon. Het was echt een schot in de roos.
    Een prima gastvrij hotel met goede verzorging en een prachtige ligging op slechts 400 meter lopen van het prachtige historische stadjes Soest. We kunnen terug kijken op een fijne vakantie en kijken nu alweer uit naar de volgende All Inclusive vakantie van BTR Reizen

    Sterke punten
    Goede info en advies van BTR Reizen.
    De hotels waar wij op vakantie zijn geweest waren stuk voor stuk allemaal goede gastvrije hotels.

    Zwakke punten
    Kan ik niet bedenken

    Door Jan op 22 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had het plan opgevat om met een aantal cabrio's een tocht langs de moezel te maken tijdens de wijnfeesten.

    Dat was wat te optimistisch gedacht want alles zat allang volgeboekt. Met behulp van BTR Reizen is het toch gelukt dankzij de uitgebreide kennis van het gebied bij BTR.

    Samen hebben wij een mooi weekend uitgezet en heeft BTR alle reserveringen en boekingen voor ons verzorgt. ook had ik geen zorgen voor alle bonnetjes en het weer moeten verrekenen met de deelnemers. BTR heeft ons hierin ontzorgt. Het hotel stond wat verder weg van de Moezel maar voor cabriorijders geen enkel probleem. Hotel Heiderhof was precies wat we er van verwachten met mooie schone kamers en goed eten en drinken. Geen overbodige luxe maar een goed 3 sterren hotel. De uitgezette route was mooi. Cochem was leuk en ook Maysloss met de wijnkelders. Al met al was het een zeer geslaagd weekend.
    BTR bedankt voor jullie inzet.
    Mercedes S klasse Club Nederland.

    Sterke punten
    Veel kennis van het gebied bij BTR.
    Maatwerk is mogelijk.
    De voorbereiding en gesprekken met ons is belangeloos gedaan.
    Fatsoenlijke prijs voor een goed produkt.

    Zwakke punten
    Kan ik eerlijk gezegd niet ontdekken. We hebben gekregen wat we afgesproken hadden.

    Door Harry op 17 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn moeder is meegeweest met de cruise “Rhein in Flammen” en vond het ook jammer dat zijn dit niet van het zonnedek kon zien.

    Zij heeft alle waardering wat BTR Reizen op het laatste moment allemaal nog voor haar gasten heeft georganiseerd.
    Iedereen kon met een Nederlandse bus onder begeleiding van twee Nederlandse reisbegeleiders mee naar de Wijnfeesten in St. Goar.
    Het was er best druk maar ook gezellig met allerlei wijn en bier tenten. ’s Avonds na het vuurwerk werden we weer keurig teruggebracht naar het schip.

    Verder was de cruise goed, mooi schip, goede verzorging en lekker eten, en alle complimenten voor de cruise begeleiders Theo en Hellen.
    Mijn moeder heeft alweer geboekt voor de Kerstcruise en ziet alweer uit naar deze volgende cruise van BTR Reizen.

    Sterke punten
    Goede reisorganisatie, betrokken bij haar productie en service gericht.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Reindert op 5 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wij zijn ook mee geweest op de cruises Rijn in vlammen op 15 sept 2017, ik werd keurig op tijd opgehaald om naar Keulen gebracht te worden, de ontvangst was wat rommelig,
    maar dat gebeurd meestal, het eten aan boord was geweldig, er werd melding gemaakt door de reisleiding dat het schip niet het vaargebied van Rijn in Vlammen in mocht, er werd door een groepje opstokers direct een handtekeningenlijst opgehangen met de woorden wij willen genoeg doening,
    want er was een groep aan boord die iedereen probeerde op te ruien, maar BTR heeft extra een bus ingezet voor deze calamiteit, en wat hadden deze opruiers gedaan als het de betreffende avond keihard had geregend en ook niet vanaf zonnedek het spektakel hadden kunnen meemaken dat is toch ook overmacht.
    Wij hebben allemaal een keurige excuus brief gehad met een compensatie van 10% op volgende reis.
    ik vind dat BTR reizen er alles aan gedaan heeft om de mensen de Rijn in Vlammen te laten meemaken vanaf de kade aan de Rijn in St Gaor.
    ik reis vaker met BTR Reizen en heb het altijd goed gehad,
    Er zijn altijd mensen die als er iets mis gaat zonder schuld van desbetreffende maatschappij er gelijk beter aan willen worden.

    Dit wilde ik graag kwijt.

    mvg.

    Sterke punten
    Keurig een brief gestuurd naar iedereen die mee is geweest.

    Zwakke punten
    Dat er niet een dag eerder gecommuniceerd is.

    Door Derk Willem op 5 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Van 15 t/m 20 september de cruise 'Rijn in vlammen' via BTRreizen gemaakt.
    Over de boot, de crew en de prachtige Rijn niets dan lof.
    Maar wij hadden deze cruise geboekt omdat we graag het vuurwerkspektakel Rhein in Flammen op het schip wilden meemaken.
    In de brochure staat ook letterlijk: "Op 16 september kunt u dit evenement vanaf het zonnedek gadeslaan".
    Wat schetst onze verbazing toen onze reisbegeleiders Theo en Hellen (die volgens eigen zeggen pas 2 dagen vóór aanvang van deze reis gevraagd waren om deze reis te begeleiden!) op de eerste cruisedag meedeelden dat het schip niét over de Rijn kon varen tijdens het vuurwerk vanwege aangekondigde storm. Storm? Geen enkele weers-website kondigde storm aan!
    Maar...,als alternatief zouden ze ons vanuit Koblenz met de bus naar St. Goar brengen om het vuurwerk toch van de kade te kunnen meemaken. Veel protest van de passagiers uiteraard. Maar Theo en Hellen gingen daar niet op in, en schoven het af op de reisorganisatie. "Wij kunnen er ook niets aan doen".
    Zaterdagavond 16 september dus met de bus naar St. Goar. We hebben vervolgens twee en een half uur op de kade staan wachten. Géén storm, amper wind, maar wel koud en regen. En wij waren dan nog de jongsten van de gasten, maar er waren op deze reis ook mensen bij van 80 jaar die met hun rollator in de kou op de kade stonden, terwijl we allemaal op de comfortabel ligstoelen op het zonnedek hadden kunnen zitten met een glaasje wijn of kopje koffie als BTR zich aan de afspraak had gehouden.
    Tegen de tijd dat het vuurwerk begon.....lag de hele Rijn vol met cruiseschepen en rondvaartboten!!
    Die zouden daar toch ook niet gelegen hebben als er echt storm was voorspeld!? Dan zou trouwens het hele vuurwerk niet doorgegaan zijn! We voelden ons allemaal erg bedrogen. Ik heb meteen 's avonds (16 september) een mail met klacht gestuurd naar BTR met in de onderwerpregel "Klacht, svp mail beantwoorden".
    Dit deed ik met opzet om hun aandacht te trekken, omdat ik een paar weken voorafgaand aan de cruise ook een keer een mail gestuurd had die na anderhalve week nog niet beantwoord was. Toen ik belde waarom ik nog niets gehoord had kreeg ik het nonchalante antwoord van telefoniste Evelien: "mevrouw, wij krijgen 1000 mails per dag".
    Het is vandaag zaterdag 23 september en ik heb wederom nog niets van BTR-reizen gehoord...!
    Ik heb informatie ingewonnen bij ANVR of ik een officiële klacht kan indienen. Dat kan, maar dat kost rond de 102 euro én BTR is niet aangesloten bij ANVR.
    Ik heb geen zin in al dat gedoe dus laat het hierbij.
    Maar dat BTR-reizen nog niet eens het fantsoen heeft om netjes op mijn mail te reageren en in ieder geval eerlijk uit te leggen waarom de boottocht naar het vuurwerk niet is door te gaan ipv met zo'n stomme smoes over 'storm' aan te komen zetten, heeft ze deze negatieve review opgeleverd.

    Update: 28-9-2017.
    Vandaag een brief gekregen van BTR die naar alle passagiers is gestuurd naar aanleiding van "enkele klachten" die ze over het evenement 'Rhein in Flammen' hadden gekregen.
    In deze brief blijven ze vasthouden aan het vaarverbod:"Kort voor de afvaart kregen wij bericht dat het schip niet het gebied Rhein in Flammen mocht invaren en dat er op dat moment een vaarverbod was."
    Over storm spreekt BTR nu ineens niet meer. En over de reden waarom dat vaarverbod was opgelegd reppen ze ook niet. Misschien geen liggeld betaald? Of misschien waren we onvoldoende terrorist-proof omdat bij het inschepen onze identiteit niet gecontroleerd is?( de accommodatievoucher was voldoende, we hoefden ons niet te legitimeren bij aan boord gaan)
    Wie zal het weten? Ja, BTR, maar die zwijgen als het graf.
    Als goedmakertje bieden ze ons 10% korting aan op een volgende vakantiereis via BTR. Wat een lachertje. Die korting krijg je al bij vroegboeken. Bovendien..., aan me nóóit niet dat ik ooit nog bij hun een vakantie boek!!

    Sterke punten
    Crew van Lale Andersen heeft zich geweldig voor ons ingezet.
    Badkamer en sanitair erg netjes.

    Zwakke punten
    Zie hierboven:
    Slechte communicatie door BTR.
    Hebben nog niet het fatsoen om mailtjes te beantwoorden.
    Komen belofte uit brochure niet na.

    Door Ingrid Lutt op 23 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • HET IS EEN GOED REISBUREAU

    Sterke punten
    ZEER GOEDE SERVICE, TWEE KEER BIJ HUN GEBOEKT.

    Zwakke punten
    KAN IK NIET ONDEKKEN

    Door RENE op 8 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben met mijn vrouw net terug van een midweekje van All Inclusive Hotel de Vossenberg in het Veluwse Vierhouten. We hebben een fijne vakantie gehad. Het is echt een gezellig familiehotel met heerlijk eten. We hebben geslapen in een mooie en nieuwe design kamer. 's Avonds was het gezellig met de andere gasten en de drankjes zaten ook nog bij de prijs inbegrepen. Allemaal prima, ook voor mooie uitstapjes met de auto en mooie bos wandelingen. Daarnaast wil ik BTR Reizen bedanken voor het goede advies en vlotte boeking. Wij gaan zeker nog eens naar Hotel de Vossenberg of naar één van de andere All Inclusive Hotels van BTR Reizen.

    Sterke punten
    Leuk familie hotel met een heeeeerlijke verzorging.
    Goede voorlichting en afhandeling door BTR Reizen.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Willems op 27 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wij hebben met 8 mensen geboekt bij BTR Reizen voor een kerstmarkt reis naar Hotel Siegerland in Freudenberg wij werde zeer goed ontvangen in het hotel en wij hebben genoten want wij kregen zeer goed te eten en dinken de kamers waren mooi groot en zeer schoon, ik boek volgend jaar weer voor hotel Siegerland met de familie.

    Sterke punten
    Zeer goede en snelle afhandeling van BTR Reizen.
    De zeer correcte ontvangst zodat wij ons gelijk thuis voelden.
    Het goede eten.
    De zeer schone Kamers

    Zwakke punten
    Geen

    Door A. de Vries op 23 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij zij met nog een echtpaar naar hotel Siegerland in Freudenberg geweest.
    wij werden ontvangen door Cornelia de eigenaresse, zij vertelde ons alles over het hotel en hoe het arrangement van BTR werkte, wij hebben een prachtige week gehad en hebben gelijk het weekend bij geboekt.(wat een mooie omgeving) Wel moesten wij 2 avonden even wennen aan het eten van streek gerechten maar de rest van onze vakantie was er ook echte Duitse kost.(zeer Goed). De kamers zijn mooi en groot, ook mochten wij onbeperkt gebruik maken van de fitness apparaten in het hotel.
    verder een prachtige ligging.

    Sterke punten
    Ligging hotel
    Eten
    Grote kamers
    Alles inclusief arrangement
    De uitleg in het hotel

    Zwakke punten
    Niet altijd iemand bij receptie aanwezig.

    Door H. MAAS op 5 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik ben met 2 andere echtparen naar hotel Siegerland in Freudenberg geweest
    wij hebben het erg naar ons zin gehad wij werden goed ontvangen en wij kregen uitleg over het hotel en de omgeving het eten was fantastisch wij hadden mooie schone kamers en voor het personeel een pluim want niets was hen teveel, de ligging van het hotel is in het bos op 15 min loop afstand van het centrum van het prachtige vakwerk stadje Freudenberg mooi toch!

    ik ga zeker volgend jaar terug.

    Sterke punten
    Eten
    Behulpzaamheid personeel
    schone kamers
    ligging hotel

    Zwakke punten
    GEEN

    Door W de Lange op 5 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We zijn net weer een midweekje weggeweest naar Senior Hotel Heiderhof in het Westerwald in Duitsland en een leuke vakantie gehad. De Alles Inclusief vakanties van BTR Reizen bevallen ons goed en kunnen wij iedereen aanbevelen. De hotels waar we geweest zijn liggen op mooie plekjes waar je mooi kunt wandelen en fietsen maar ook leuke uitstapjes met de auto kunt maken. De hotels zijn vaak familiehotels waar het goed van eten en drinken is.
    Wij maken dan ook nog regelmatig gebruik van aantrekkelijk afgeprijsde actieweken dan ben je nog geen lang geen 200 euro kwijt voor een midweek met eten en drinken er bij in. In januari wachten wij de nieuwe aanbiedingen af en dan willen wij naar de Veluwe want daar heeft BTR Reizen net weer een nieuw Senior Hotel.

    Sterke punten
    Mooie gastvrij familiehotels
    Alles Inclusief met heerlijk eten en 's avonds de drankjes
    Duidelijk routebeschrijving met incheck papieren

    Zwakke punten
    Één keer een iets kleinere kamer gehad
    Het heerlijke eten in de hotels is niet goed voor je lijn!

    Door Jan Willems op 3 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een heel slechte keuken wij zijn buiten het hotel gaan eten ondanks inclusief

    Sterke punten
    Kamer en bediening

    Zwakke punten
    Heel zwak smerig eten

    Door a.spaan op 17 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn man en ik zijn dit jaar een midweek op basis van alles inclusief naar Valkenburg geweest wij betaalde nog € 200,00 per persoon voor 5 dagen en in november 21 dagen naar Calpe aan de Costa Blanca wij hebben het heel goed gehad met name in Spanje daar werden wij op gehaald door een echtpaar die ons in alles wegwijs maakte ook de appartementen waren zeer lux met zeezicht 2015 gaan wij zeker weer met BTR reizen op vakantie, een aanrader dus.

    Sterke punten
    correcte afwikkeling.
    zeer goede prijs
    goed eten.
    zeer goede Nederlandse begeleiding in Spanje

    Zwakke punten
    geen

    Door E. V. op 9 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij zijn met eigen auto 5 dagen all inn naar hotel Jägerhof in Willebadessen in Duitsland en Parkhotel in Hierden Nederland geweest het is zeer goed bevallen makkelijk te boeken en voor een ongelofelijke lage prijs van € 209,00 p.p voor 5 dagen alles inclusief.beide hotels hadden zeer schone kamers het eten was erg goed en de bediening erg behulpzaam.

    wij gaan zeker weer boeken in 2015 bij BTR Reizen.

    Sterke punten
    Snelle afhandeling.
    goed eten.
    mooie schone kamers

    Zwakke punten
    geen

    Door Johan K. op 9 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De cruises van BTR reizen op het 4 sterrenschip Serenade 1 van Rederij Select Voyages is geweldig.
    Wij hebben met een groepje van 6 personen een 8 daagse rijn moezel cruises gemaakt en hebben het heel fijn gehad op dit luxueuze schip alles was goed het eten de hutten met badkamers waren mooi groot, van het ontvangst tot het afscheid was het genieten wij gaan snel weer boeken voor 2015.

    Sterke punten
    alleen maar sterke punten.

    Zwakke punten
    geen

    Door Reina L op 6 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben een midweek geboekt in Hotel Heiderhof voor de prijs van € 179,00 All-inn alles was prima verzorgt, en een 15 daagse vliegreis naar Spanje geboekt ook hier was het prima in orde het eten de begeleiding in Spanje en de afwikkeling was zeer goed.

    Wij gaan zeker vaker met op vakantie met BTR reizen op reis het is goed en betaalbaar.

    ik heb navraag gedaan waarom senior hotels, dat komt omdat de hotels geselecteerd zijn b.v altijd een lift, weinig drempels en goed bereikbaar.


    Sterke punten
    correcte afwikkeling.
    zeer goede prijs
    goed eten.
    zeer goede Nederlandse begeleiding in Spanje.

    Zwakke punten
    moesten wat langer wachten op de bevestiging

    Door Wim Maassen op 3 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben een midweek geboekt in Dennenhoeve Nunspeet en een 15 daagse vliegreis naar Spanje geboekt alles was prima in orde het eten de begeleiding in Spanje en de afwikkeling was zeer goed.

    Dus BTR ga zo door.

    Sterke punten
    snelle afwikkeling.
    zeer goede prijs
    goed eten.
    de begeleiding in Spanje.

    Zwakke punten
    alleen telefonische boeken mogelijk(maar dat zou in februari 2014 ook digitaal kunnen).

    Door a. de Lange op 25 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik ben john de meij 65 jaar oud en zit in het bestuur van een senioren complex van 176 woningen. verschildende bewoners van ons complex hebben een reis geboekt bij een senior hotel.zij hebben goede en minder goede meningen,nu is mijn vraag,hoe komt u aan de naam senior hotel? moet je dan aan voorwaarde voldoen.misschien kan u mij daar over inlichten?mvg john de meij

    Sterke punten
    eten

    Zwakke punten
    toilet - bedden

    Door john de meij op 12 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek BTR Reizen

Schrijf je eigen review