BTR Reizen - 19 Reviews

Last updated: 2 april 2019
BTR Reizen Logo

84.2% aanbevolen, 19 Reviews

  1. BTR Reizen
  2. BTR Reizen Reviews
  3. Schrijf ook een review over BTR Reizen

BTR Reizen

Welkom bij BTR Reizen, 50 Plus Reizen tegen betaalbare prijzen!

BTR Reizen Details

Hits: 1644

URL: http://www.btrreizen.nl/

CategorieŽn: Seniorenvakanties

Reviews: 19


BTR Reizen reviews (19):

BTR Reizen - BTR Reizen een echte aanrader

0

Review:
Wij zijn met ons kaartclubje voor de zoveelste keer een midweek naar een All Inclusive Hotel van BTR Reizen geweest. We waren al naar veel hotels geweest maar gelukkig heeft BTR Reizen elke keer weer nieuwe All Inclusive Hotel in haar programma. Wel, we hadden ons oog laten vallen op het nieuwe hotel De Maasduinen. Snel geboekt en met ons allen afgereisd naar Velden in Limburg.
We werden daar gastvrij ontvangen en hebben erg genoten van de geweldige verzorging. De weer goden waren ons goed gezind en hebben er heerlijk gefietst en een paar leuke auto uitstapje gemaakt. Zowel BTR Reizen als ook het nieuwe All Inclusive Hotel is een echter aanrader.
We zijn alweer aan het kaarten en sparen voor de volgende vakantie.

Sterke punten:
Goede reisorganisatie, ruime keuze, persoonlijk, duidelijk en een goede prijs kwaliteit.

Zwakke punten:
geen

Jan beveelt BTR Reizen aan bij vrienden/bekenden

BTR Reizen - Fijne en goed verzorgde All Inclusive Autovakantie

0

Review:
We zijn net terug van de zoveelste All Inclusive vakantie van BTR Reizen. Na een aantal vakantie in Nederland zijn we nu een keer naar Duitsland geweest.
BTR Reizen adviseerde een keer naar Hotel am Wall te gaan in Soest, een All Inclusive midweek voor slechts Ä 199,00 per persoon. Het was echt een schot in de roos.
Een prima gastvrij hotel met goede verzorging en een prachtige ligging op slechts 400 meter lopen van het prachtige historische stadjes Soest. We kunnen terug kijken op een fijne vakantie en kijken nu alweer uit naar de volgende All Inclusive vakantie van BTR Reizen

Sterke punten:
Goede info en advies van BTR Reizen.
De hotels waar wij op vakantie zijn geweest waren stuk voor stuk allemaal goede gastvrije hotels.

Zwakke punten:
Kan ik niet bedenken

Jan beveelt BTR Reizen aan bij vrienden/bekenden

BTR Reizen - Moezelreis met autoclub

0

Review:
Ik had het plan opgevat om met een aantal cabrio's een tocht langs de moezel te maken tijdens de wijnfeesten.

Dat was wat te optimistisch gedacht want alles zat allang volgeboekt. Met behulp van BTR Reizen is het toch gelukt dankzij de uitgebreide kennis van het gebied bij BTR.

Samen hebben wij een mooi weekend uitgezet en heeft BTR alle reserveringen en boekingen voor ons verzorgt. ook had ik geen zorgen voor alle bonnetjes en het weer moeten verrekenen met de deelnemers. BTR heeft ons hierin ontzorgt. Het hotel stond wat verder weg van de Moezel maar voor cabriorijders geen enkel probleem. Hotel Heiderhof was precies wat we er van verwachten met mooie schone kamers en goed eten en drinken. Geen overbodige luxe maar een goed 3 sterren hotel. De uitgezette route was mooi. Cochem was leuk en ook Maysloss met de wijnkelders. Al met al was het een zeer geslaagd weekend.
BTR bedankt voor jullie inzet.
Mercedes S klasse Club Nederland.

Sterke punten:
Veel kennis van het gebied bij BTR.
Maatwerk is mogelijk.
De voorbereiding en gesprekken met ons is belangeloos gedaan.
Fatsoenlijke prijs voor een goed produkt.

Zwakke punten:
Kan ik eerlijk gezegd niet ontdekken. We hebben gekregen wat we afgesproken hadden.

Harry beveelt BTR Reizen aan bij vrienden/bekenden

BTR Reizen - Riviercruises van BTR Reizen

0

Review:
Mijn moeder is meegeweest met de cruise ďRhein in FlammenĒ en vond het ook jammer dat zijn dit niet van het zonnedek kon zien.

Zij heeft alle waardering wat BTR Reizen op het laatste moment allemaal nog voor haar gasten heeft georganiseerd.
Iedereen kon met een Nederlandse bus onder begeleiding van twee Nederlandse reisbegeleiders mee naar de Wijnfeesten in St. Goar.
Het was er best druk maar ook gezellig met allerlei wijn en bier tenten. ís Avonds na het vuurwerk werden we weer keurig teruggebracht naar het schip.

Verder was de cruise goed, mooi schip, goede verzorging en lekker eten, en alle complimenten voor de cruise begeleiders Theo en Hellen.
Mijn moeder heeft alweer geboekt voor de Kerstcruise en ziet alweer uit naar deze volgende cruise van BTR Reizen.

Sterke punten:
Goede reisorganisatie, betrokken bij haar productie en service gericht.

Zwakke punten:
Geen

Reindert beveelt BTR Reizen aan bij vrienden/bekenden

BTR Reizen - BTR Reizen cruises Rijn in vlammen 15 september 20

1

Review:
wij zijn ook mee geweest op de cruises Rijn in vlammen op 15 sept 2017, ik werd keurig op tijd opgehaald om naar Keulen gebracht te worden, de ontvangst was wat rommelig,
maar dat gebeurd meestal, het eten aan boord was geweldig, er werd melding gemaakt door de reisleiding dat het schip niet het vaargebied van Rijn in Vlammen in mocht, er werd door een groepje opstokers direct een handtekeningenlijst opgehangen met de woorden wij willen genoeg doening,
want er was een groep aan boord die iedereen probeerde op te ruien, maar BTR heeft extra een bus ingezet voor deze calamiteit, en wat hadden deze opruiers gedaan als het de betreffende avond keihard had geregend en ook niet vanaf zonnedek het spektakel hadden kunnen meemaken dat is toch ook overmacht.
Wij hebben allemaal een keurige excuus brief gehad met een compensatie van 10% op volgende reis.
ik vind dat BTR reizen er alles aan gedaan heeft om de mensen de Rijn in Vlammen te laten meemaken vanaf de kade aan de Rijn in St Gaor.
ik reis vaker met BTR Reizen en heb het altijd goed gehad,
Er zijn altijd mensen die als er iets mis gaat zonder schuld van desbetreffende maatschappij er gelijk beter aan willen worden.

Dit wilde ik graag kwijt.

mvg.

Sterke punten:
Keurig een brief gestuurd naar iedereen die mee is geweest.

Zwakke punten:
Dat er niet een dag eerder gecommuniceerd is.

BTR Reizen - Komt belofte uit brochure niet na en is niet klant

0

Review:
Van 15 t/m 20 september de cruise 'Rijn in vlammen' via BTRreizen gemaakt.
Over de boot, de crew en de prachtige Rijn niets dan lof.
Maar wij hadden deze cruise geboekt omdat we graag het vuurwerkspektakel Rhein in Flammen op het schip wilden meemaken.
In de brochure staat ook letterlijk: "Op 16 september kunt u dit evenement vanaf het zonnedek gadeslaan".
Wat schetst onze verbazing toen onze reisbegeleiders Theo en Hellen (die volgens eigen zeggen pas 2 dagen vóór aanvang van deze reis gevraagd waren om deze reis te begeleiden!) op de eerste cruisedag meedeelden dat het schip niét over de Rijn kon varen tijdens het vuurwerk vanwege aangekondigde storm. Storm? Geen enkele weers-website kondigde storm aan!
Maar...,als alternatief zouden ze ons vanuit Koblenz met de bus naar St. Goar brengen om het vuurwerk toch van de kade te kunnen meemaken. Veel protest van de passagiers uiteraard. Maar Theo en Hellen gingen daar niet op in, en schoven het af op de reisorganisatie. "Wij kunnen er ook niets aan doen".
Zaterdagavond 16 september dus met de bus naar St. Goar. We hebben vervolgens twee en een half uur op de kade staan wachten. Géén storm, amper wind, maar wel koud en regen. En wij waren dan nog de jongsten van de gasten, maar er waren op deze reis ook mensen bij van 80 jaar die met hun rollator in de kou op de kade stonden, terwijl we allemaal op de comfortabel ligstoelen op het zonnedek hadden kunnen zitten met een glaasje wijn of kopje koffie als BTR zich aan de afspraak had gehouden.
Tegen de tijd dat het vuurwerk begon.....lag de hele Rijn vol met cruiseschepen en rondvaartboten!!
Die zouden daar toch ook niet gelegen hebben als er echt storm was voorspeld!? Dan zou trouwens het hele vuurwerk niet doorgegaan zijn! We voelden ons allemaal erg bedrogen. Ik heb meteen 's avonds (16 september) een mail met klacht gestuurd naar BTR met in de onderwerpregel "Klacht, svp mail beantwoorden".
Dit deed ik met opzet om hun aandacht te trekken, omdat ik een paar weken voorafgaand aan de cruise ook een keer een mail gestuurd had die na anderhalve week nog niet beantwoord was. Toen ik belde waarom ik nog niets gehoord had kreeg ik het nonchalante antwoord van telefoniste Evelien: "mevrouw, wij krijgen 1000 mails per dag".
Het is vandaag zaterdag 23 september en ik heb wederom nog niets van BTR-reizen gehoord...!
Ik heb informatie ingewonnen bij ANVR of ik een officiële klacht kan indienen. Dat kan, maar dat kost rond de 102 euro én BTR is niet aangesloten bij ANVR.
Ik heb geen zin in al dat gedoe dus laat het hierbij.
Maar dat BTR-reizen nog niet eens het fantsoen heeft om netjes op mijn mail te reageren en in ieder geval eerlijk uit te leggen waarom de boottocht naar het vuurwerk niet is door te gaan ipv met zo'n stomme smoes over 'storm' aan te komen zetten, heeft ze deze negatieve review opgeleverd.

Update: 28-9-2017.
Vandaag een brief gekregen van BTR die naar alle passagiers is gestuurd naar aanleiding van "enkele klachten" die ze over het evenement 'Rhein in Flammen' hadden gekregen.
In deze brief blijven ze vasthouden aan het vaarverbod:"Kort voor de afvaart kregen wij bericht dat het schip niet het gebied Rhein in Flammen mocht invaren en dat er op dat moment een vaarverbod was."
Over storm spreekt BTR nu ineens niet meer. En over de reden waarom dat vaarverbod was opgelegd reppen ze ook niet. Misschien geen liggeld betaald? Of misschien waren we onvoldoende terrorist-proof omdat bij het inschepen onze identiteit niet gecontroleerd is?( de accommodatievoucher was voldoende, we hoefden ons niet te legitimeren bij aan boord gaan)
Wie zal het weten? Ja, BTR, maar die zwijgen als het graf.
Als goedmakertje bieden ze ons 10% korting aan op een volgende vakantiereis via BTR. Wat een lachertje. Die korting krijg je al bij vroegboeken. Bovendien..., aan me nóóit niet dat ik ooit nog bij hun een vakantie boek!!

Sterke punten:
Crew van Lale Andersen heeft zich geweldig voor ons ingezet.
Badkamer en sanitair erg netjes.

Zwakke punten:
Zie hierboven:
Slechte communicatie door BTR.
Hebben nog niet het fatsoen om mailtjes te beantwoorden.
Komen belofte uit brochure niet na.

Ingrid Lut beveelt BTR Reizen NIET aan bij vrienden/bekenden

BTR Reizen - ZEER GOED

0

Review:
HET IS EEN GOED REISBUREAU

Sterke punten:
ZEER GOEDE SERVICE, TWEE KEER BIJ HUN GEBOEKT.

Zwakke punten:
KAN IK NIET ONDEKKEN

RENE beveelt BTR Reizen aan bij vrienden/bekenden

BTR Reizen - All Inclusive Hotel de Vossenberg van BTR Reizen

0

Review:
Ik ben met mijn vrouw net terug van een midweekje van All Inclusive Hotel de Vossenberg in het Veluwse Vierhouten. We hebben een fijne vakantie gehad. Het is echt een gezellig familiehotel met heerlijk eten. We hebben geslapen in een mooie en nieuwe design kamer. 's Avonds was het gezellig met de andere gasten en de drankjes zaten ook nog bij de prijs inbegrepen. Allemaal prima, ook voor mooie uitstapjes met de auto en mooie bos wandelingen. Daarnaast wil ik BTR Reizen bedanken voor het goede advies en vlotte boeking. Wij gaan zeker nog eens naar Hotel de Vossenberg of naar één van de andere All Inclusive Hotels van BTR Reizen.

Sterke punten:
Leuk familie hotel met een heeeeerlijke verzorging.
Goede voorlichting en afhandeling door BTR Reizen.

Zwakke punten:
Geen

Willems beveelt BTR Reizen aan bij vrienden/bekenden

BTR Reizen - Kerstmarkt reis naar Seniorhotel Siegerland

0

Review:
wij hebben met 8 mensen geboekt bij BTR Reizen voor een kerstmarkt reis naar Hotel Siegerland in Freudenberg wij werde zeer goed ontvangen in het hotel en wij hebben genoten want wij kregen zeer goed te eten en dinken de kamers waren mooi groot en zeer schoon, ik boek volgend jaar weer voor hotel Siegerland met de familie.

Sterke punten:
Zeer goede en snelle afhandeling van BTR Reizen.
De zeer correcte ontvangst zodat wij ons gelijk thuis voelden.
Het goede eten.
De zeer schone Kamers

Zwakke punten:
Geen

A. de Vrie beveelt BTR Reizen aan bij vrienden/bekenden

BTR Reizen - BTR Senior Hotel Siegerland in Freudenberg

0

Review:
Wij zij met nog een echtpaar naar hotel Siegerland in Freudenberg geweest.
wij werden ontvangen door Cornelia de eigenaresse, zij vertelde ons alles over het hotel en hoe het arrangement van BTR werkte, wij hebben een prachtige week gehad en hebben gelijk het weekend bij geboekt.(wat een mooie omgeving) Wel moesten wij 2 avonden even wennen aan het eten van streek gerechten maar de rest van onze vakantie was er ook echte Duitse kost.(zeer Goed). De kamers zijn mooi en groot, ook mochten wij onbeperkt gebruik maken van de fitness apparaten in het hotel.
verder een prachtige ligging.

Sterke punten:
Ligging hotel
Eten
Grote kamers
Alles inclusief arrangement
De uitleg in het hotel

Zwakke punten:
Niet altijd iemand bij receptie aanwezig.

H. MAAS beveelt BTR Reizen aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over BTR Reizen

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BTR Reizen aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BTR Reizen aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BTR Reizen


Home Ľ Seniorenvakanties Ľ BTR Reizen