Over GoFun.nl! Wil jij deze zomer voordelig op vakantie, zonnen, nieuwe vrienden ontmoeten en vooral heel veel feesten?! Boek dan snel jouw vakantie bij GoFun. GoFun.nl doet er alles aan om jou de zomer van je leven te laten beleven. GoFun is de organisatie voor jonge mensen en heeft spetterende bestemmingen. GoFun.nl is dan ook dé specialist in jongerenreizen.

GoFun.nl Reviews

  Goedkope rotzooi

  Dinsdag 9 juli met een vriendin samen op vakantie naar Sunny beach gegaan.

  21:30 landde we in burgas eenmaal aangekomen 22:30 in een cafeetje in Sunny beach voor de uitleg en pakketten enzovoort, besloten we het basispakket te nemen. Omdat je daar alleen met leva's kon betalen vroegen we aan de reisleider waar we konden pinnen, konden ze ons al niet vertellen, fijn 3 uur later vertrokken we met een droge strot naar ons hotel. Eenmaal in onze kamer snel omgekleed om naar de strip te gaan. Op de strip kwamen we gofun weer tegen en vroegen of ze dit keer wel een pinautomaat wisten te vinden. Dit keer wisten ze het wel, maar was die automaat leeg, weer vragen maar verder wisten ze het niet meer. Na wat zoeken kunnen pinnen en gaan feesten! Omdat die feesten in het partypakket allemaal achterlijk vroeg waren gepland zijn we naar velen niet gegaan half 8 voor een kroegentocht slaat nergens op!!

  De whiteparty op de boot was een prima feest maar weer was je 2 uur verder door het getreuzel van gofun. Het eindpunt was nessebar en werden daar opgewacht door 3 bussen voor 300 man. Weer 3 kwartier moeten wachten tot de bus weer terug was.

  Afgezet bij de iceberg, maar moesten eerst weer pinnen, dat zou kunnen maar je moest eerst naar binnen voor Een stempel, dus werd je bijna aan je haar na binnen getrokken. Geen stempel. En zijn gaan pinnen eenmaal terug konden we gewoon weer doorlopen.

  Het volgende feest de volgende dag summervibes begon om half 10, omdat wij geen zin hadden om te haasten waren wij er om half 11, waar de reisleider zei: dames jullie moeten betalen want jullie hebben geen bandjes. Na uitleg over het partypakket en het checken van de lijst zeiden ze dat ze geen bandjes meer hadden waardoor we wel moesten betalen voor de afterparty in de revolution, maar ze nu wel even hun ogen dicht zouden houden bij de ingang?!? Hallloooooo wij hebben hiervoor betaald!!

  Door een hele domme fout van ons zelf ons vliegtuig gemist, wij dachten namelijk dat we de volgende dag zouden vertrekken (haha)

  12 uur moesten we uitgechekt zijn maar toen lagen wij lekker aan het zwembad bij ons hotel.

  Omdat het weer omsloeg zijn wij half 2 weer naar onze kamer gegaan waar we om kwart voor 2 werden gebeld door de receptie dat wij al 2 uur onze kamer uit moesten zijn.

  Lachend zeiden we nee wij vertrekken morgen pas, nee zij de receptie en wij vertelde wel naar beneden te komen eenmaal op ons ticket te hebben gekeken schrokken we ons dood en zagen we dus dat we inderdaad die dag zouden vertrekken!

  Om half 3 smiddags zou ons vliegtuig vertrekken. Onze koffer maar ingepakt en naar de receptie om de sleutel in te leveren enzovoort kwamen we Anne van go Fun weer tegen en vertelde dit. Maar ook met de vraag waarom hun geen smsje of belletje hebben gepleegd waarom we niet bij de bus waren toen die ons op kwamen halen bij ons hotel. Want ja wij zijn ontzettend stom geweest!

  MAAAAARRR elke reisorganisatie controleert of iedereen er is of de groep compleet is en vooral van en naar de vluchthaven.

  Zo niet, kun je een belletje plegen of een smsje sturen. Misschien waren we wel voor dood achter gelaten , hoe gaat go Fun dat dan uitleggen aan ouders die hun kinderen van 16 jaar vertrouwd met een jongerenvakantie op vakantie laten gaan. Omdat ze te beroerd zijn om een telefoontje te plegen!

  Na dit allemaal moesten we het ook maar uitzoeken vrijdag zou er een vlucht gaan waar we mee terug konden voor 150€ pp maar hotel moesten we zelf maar naar kijken, en dat moesten we maar even laten weten VIA EEN SMSJE OF EEN TELEFOONTJE!  Kortom GO FUN JULLIE MOGEN KAPOT VALLEN!

  Misschien dat de service van de andere reisleiders in andere landen beter is, maar Joost, romana, Anne en die andere van de straat geplukte monsters die zogenaamd WERKEN in Sunny beach zijn om uit te schijten!

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Geen verantwoordelijkheid/ gevoel

  Lange wacht tijden

  Geen oplossingen voor problemen

  Geen reisinformatie

  Reisleiders doen maar wat

  Ruzie onder het personeel.

  Goedkoop is duurkoop

  Goedkoop en voordelig zijn ze zeker! Maar daar is de kwaliteit dan ook naar.

  De reisleiding van Gofun is bedroevend slecht op de hoogte van activiteiten, indelingen van tenten en indelingen van excursies.

  Bij aankomst hebben wij in totaal 4 uur moeten wachten, met alleen onze handbagage voordat wij een voorlichting kregen. Ook op deze voorlichting mochten wij (inmiddels hongerig) weer anderhalf uur op wachten!

  Onze koffers konden we daarna ophalen bij het huisje op de camping, deze was echter open (!) en niemand van de reisleiding erbij. Reisleiding kwam een half uur later dan afgesproken naar het huisje, inmiddels was het huisje dichtgemaakt door de security van de camping. Konden we weer een half uur wachten. Ziek werd je ervan.

  Denk je eindelijk in je tent te kunnen, moet je nog in een ellendelange rij gaan staan. Alles moet per direct contant worden afgerekend, mis je een euro, jammer dan: pinnen en weer achter in de rij.

  Tentenindelingen waren niet up to date. Het was overboekt dus sommige mensen moesten op zoek gaan naar een bed. Gelukkig was dit niet bij ons.

  Eenmaal aangekomen bij de tent ontbraken er waslijnen (lees 1 waslijn voor 6 tenten á 13 personen), lampen en koelboxen. Na meerdere malen te hebben geklaagd is hier niets aan gedaan. Verder werd ons ook nog verweten dat de tenten zouden inzakken als wij handdoeken erop lieten drogen, wij hebben ons onmacht geuit a.d.h.v. tekort aan waslijnen, dit is verder niet opgelost.

  Verder is de leiding te laat geweest met het ophalen van de groep voor een kroegentocht, na gebeld te hebben zouden ze binnen een half uur komen en langs alle tenten lopen, hierbij zijn ze ons alsnog vergeten en zijn wij pas een uur later dan gepland op onze bestemming gekomen, het welkomst shotje liepen wij dus mis.

  Ook zijn we nog op een boottocht gegaan, ook hiervoor hebben wij weer driekwartier moeten wachten voordat de reisleiding zeker wist dat we een bus hadden.

  Ook werd er op het 24uurs nood nummer niet opgenomen, terwijl een meisje geen lucht meer kon krijgen en daar bovenop nog een hyperventilatie aanval kreeg, echt triest!

  Al met al, Gofun is totaal geen fun op vakantie, het levert je eerder stress op dan iets anders. Ik betaal liever 100 euro meer om met een fatsoenlijke jongerenorganisatie op vakantie te gaan dan dan ik met Gofun mee ga.

  Ook dergelijke reacties van mij wordt niet naar geluisterd op Facebook maar gelijk verwijderd. Triest dat deze organisatie op deze manier hun reputatie hoog wil houden.

  Sterke punten
  Goedkoop.

  Zwakke punten
  Lange wachttijden

  Ontbreken van materialen (lamp, koelbox, waslijnen)

  Geen oplossingen voor aangegeven klachten

  Geen reactie op het 24uurs nummer

  Te laat bij afspraken

  Geen verantwoordelijkheidsgevoel

Bezoek GoFun.nl

Schrijf een review