Simi Reizen

Simi Reizen - Actieve Jeugdvakanties

Simi Reizen Reviews

  Leuke activiteiten en een leuke groep medereizigers, met een UITERST matige organisatie.

  Wegens omstandigheden kon ik pas later arriveren op eigen gelegenheid. Daarvoor telefonisch en per mail overlegd en was allemaal prima. Ik wou daar graag een motor huren, en op een vrij te bestedend dag op eigen gelegenheid gaan toeren. Bij aankomst blijkt het activiteitenschema aangepast (geen duidelijke reden, het weer was prima), en kon ik de gehuurde motor (wat niet goedkoop was) laten staan. Bij een het indienen van een klacht bij de betreffende geschillencommissie telt de door Simi gegeven reactie: "Helder, bedankt. We willen alleen uitdrukkelijk verzoeken geen reizigers achterop te nemen, verder geven we het allemaal voor je door aan de betrokken personen. Je weet waar je precies moet zijn?" niet als een toezegging, en is mijn verzoek om een deel van de kosten te compenseren geweigerd.

  Daarbij was het nagenoeg verplicht om het eten via de reisorganisatie bij te boeken, de "lokale" supermarkt was meer dan anderhalf uur lopen (bij temperaturen boven de 30 graden in de zon). Het avondeten smaakte prima, maar was het ontbijt/ lunch een stokbrood dat je zelf mocht versnijden. dat is eigenlijk niet voldoende voor een vakantie vol activiteiten zoals deze. Had naar mijn mening niet als optioneel voor deze rijs aangegeven mogen staan, aangezien het gaat om ruwweg €100,- extra kosten.

  Verder is van tevoren aangegeven dat het geen zuipvakantie zou mogen worden, op zich prima. Bij aankomst bleek echter dat sterke drank in het geheel niet was toegestaan, de halve fles rum die ik had meegenomen mocht niet geopend. Blijkbaar staat het verdelen van die hoeveelheid over een groep van 20 man in een week gelijk aan onverantwoordelijk zuipen. Als 26 jarige voelt dit belachelijk betuttelend van een organisatie die zelf geen planning kan aanhouden.

  De laatste activiteit was een nacht wildkamperen, in theorie hartstikke leuk. Helaas is het merendeel van de groep die nacht volledig lek gestoken door muggen. Wellicht had de organisatie die locatie van tevoren wat beter kunnen testen.

  De activiteiten waren leuk, deze werden uitbesteed aan het lokale team, Canigou Outdoor. Iedereen die deze richting op gaat, raad ik aan om Simi over te slaan.

  Sterke punten
  Leuke groep medereizigers, leuke activiteiten

  Zwakke punten
  zeer teleurstellende organisatie

  Topvakantie Zweden Noorwegen augustus

  Ik ben al een tijdje terug met Simi Reizen naar Noorwegen en Zweden geweest in augustus, maar wil toch graag mijn ervaring delen. Ik heb een onvergetelijke reis gehad. Omdat ik alleen ging was ik een beetje bang buiten de groep te vallen en omdat ik last minute geboekt heb was het ook nog niet helemaal duidelijk wie mijn reisgenoten waren. Toen ik eenmaal kon inloggen was dat snel opgelost en heb ik me bij de Whatsapp groep gemeld.

  Vanaf het moment dat we gingen vliegen was het al helemaal super. Ik heb een top reis gehad met zoveel indrukken en zoveel natuur! We hebben zelfs elanden gezien, dus mijn vakantie is helemaal gemaakt. De eerste dagen in Zweden vond ik de activiteiten wel leuk, maar we hadden dat wel met een dagje kunnen inkorten wat mij betreft. Noorwegen was fantastisch! Bergen, meren, gletsjers en natuurlijk de fjorden. Ik denk er nog vaak en met vel plezier aan terug. Zelfs toen ons busje stuk ging tijdens de reis hebben we er maar heel weinig van gemerkt en werd het perfect opgelost. Top!

  Sterke punten
  Alles werd snel opgelost
  Superleuke groep
  Veel alleenreizenden

  Top Noorwegen rondreis

  Ik ben vorig jaar met simi naar Noorwegen geweest. Dit jaar ga ik naar Ierland. Goede bertrekinformatie, fijne reisleiders en een super super leuke groep die ik nog steeds spreek. als je nog twijfelt: doen dus

  Sterke punten
  vertrekinfo

  Zwakke punten
  geen

  Slovenie augustus

  Slovenie is echt een superbestemming en met Simi helemaal. We hebben een ontzettend mooie reis gehad met topreisleiders die zich het vuur uit de sloffen hebben gelopen om ons te helpen. Ik had al vroeg geboekt, maar heb er na afloop nog net zo lang plezier van als vooraf.
  Vooral de via ferrata was een mooie activiteit, maar ook de camping zelf is heel gezellig

  Sterke punten
  gezellige camping
  top activiteiten
  heel mooie omgeving

  Zwakke punten
  busreis :-)

  Noorwegen rondreis aanrader

  Ik ben met Simi meegeweest naar noorwegen en zweden en heb de vakantie van mn leven gehad. We hadden enorm mooi weer maar het kamperen, de mooie wandeltochten en de reisgenoten waren allemaal super.
  enige jammere was dat onze vlucht vertraging had op de terugweg maar daar is niks aan te doen.
  Noorwegen is zo ontzettend mooi! de gletsjer is ook een aanrader zelfs met mist!

  Sterke punten
  top reisgenoten
  super natuur
  heel afwisselend

  Zwakke punten
  -

  Top vakanite Kroatie gehad

  Ik ben in juli meegeweest naar Kroatie met Simi. Ik vond het best spannend omdat ik alleen reiste, maar achteraf gezien heb ik me druk gemaakt om niks. Ik heb een superfijne vakantie gehad en de reisleiders waren top! Plekje van de cmaping was ook echt mooi trouwens

  Sterke punten
  Top reisleiders, mooie bus

  Zwakke punten
  lange reis

  Reactie

  Beste Branco,

  Het feit dat we je geen 250€ geven voor een klacht die je pas na twee weken na terugkomst voor het eerst meldde, betekent niet dat je geen antwoord hebt gehad. Dat het antwoord niet strookte met jouw eis van 250€ is eenvoudig uit te leggen. Het is immers voor ons onmogelijk geweest je klacht ter plekke op te lossen, simpelweg omdat je ons nooit op de hoogte gesteld hebt.

  Sterke punten
  Zie reactie. Tot onze spijt is het niet mogelijk klachten op te lossen die niet gemeld zijn.

  Zwakke punten
  Zie reactie.

  Ziek op reis - Simi Reizen wist ervan

  Vanwege nalatigheid van de reisorganisatie zou ik Simi Reizen nooit aanraden. De bestemming was prachtig, maar de respons van de 'reisleiding' en al helemaal van het hoofdkantoor / 'klantenservice' van Simi Reizen was schandalig. Ik vind het niet normaal als de helft van een reisgroep ziek wordt vanwege slechte hygiëne op de camping. Maar blijkbaar vindt de klantenservice van Simi Reizen dat wél. Tsja, jammer!

  Sterke punten
  - Leuk programma
  - Makkelijk om een reis te boeken
  - Leuk om andere mensen te leren kennen

  Zwakke punten
  - Reisleiding was nutteloos
  - Hoofdkantoor heeft nog nooit van het woord klantenservice gehoord en weet niet hoe op klachten te reageren

  GEZELLIGE ACTIEVE VAKANTIE

  Iedere dag spannende en actieve bezigheden, van raften tot canyoning. Als chauffeur kon ik in principe aan al de activiteiten deelnemen. Perfecte manier om jongens, (meisjes waren er dit keer niet bij) uit andere windstreken van het land te leren kennen, te zien hoe vriendschappen kunnen groeien uit een groep jongeren die elkaar in de verste verten niet kenden, die in eerste instantie als los zand aan elkaar hingen!

  Ik heb begrepen dat nog veel van de deelnemers contact met elkaar hebben en dat er een reunie word voorbereid ergens in Amsterdam. Dat zegt wel wat.

  Sterke punten
  Goede chauffeur........hahahaha, mooie camping locatie en facilities, spannende en uitdagende activiteiten met professionele begeleiders die de kneepjes van het vak verstaan....

  Zwakke punten
  Er mag in mijn opinie wat meer aandacht besteed worden aan deelnemers die wat ' ' buiten' de groep liggen, niet dat dat een groot probleem was, maar toch..... en...meer een tip....het eten mag ietsjes weelderiger.....

  sollicitatie

  bovenstaande gaat om een sollicitant die helaas afgewezen is. Er is contact opgenomen en een telefonisch interview geweest waarna we besloten hebben niet met deze sollicitant in zee te gaan

  Laten mensen zitten

  Me aangemeld als gids ik hoorde niets na ruim een maand gebeld, ja u hoor binnenkort. Niets gehoord weken later gemaild weer niets gehoord. Daarna gebeld en je word gezegd pech wij zijn al voorzien doeiiii.

  Nu als dat zo gaat wil ik de rest ook niet weten

  Sterke punten
  Geen contact openemen

  Zwakke punten
  Slechte organisatie

Bezoek Simi Reizen

Schrijf je eigen review