One2gether Travel

Voor gezellige en/of bijzondere single reizen, zit je bij One2gether Travel goed! Daarnaast verzorgen we reizen voor alleenstaande ouders. Onze reizen zijn altijd erg gezellig en hebben vaak ook uniek of bijzonder programma. Wij weten al jarenlang een bijzondere sfeer te cre�ren. Graag nodigen wij jou uit voor een vakantie met One2gether Travel.


One2gether Travel Video


One2gether Travel Reviews

  Nooit meer "One 2 Gether travel"

  Hotel is eenvoudig maar schoon/oké, keuken is goed, gastvrij

  - niet Coronaproof, organisatie chaotisch, prijs/kwaliteit beneden peil, vervoer bijzonder duur en slechte kwaliteit (met vijven in een Golfje gepropt 4 en 1/2 uur). De meeste uitstapjes gingen niet door vanwege Corona werd steeds gezegd, maar alles was gewoon open en te boeken! Minder bezoekers maar alles werd gewoon afgezegd ... klooster/Lefkas/boot naar eilanden Paxos & Anti Paxos. Klachten worden niet serieus genomen!!! Voor mij Nooit geen One 2 Gether Travel meer ... (ze bieden me een tegoedbon van € 25, te besteden bij een volgende reis ;-(!!!
  In geen 2500 jaar nog ooit met deze organisatie!!!

  Sterke punten
  Ik kan er geen 1 bedenken ... waarschijnlijk €€€ tellen

  Zwakke punten
  Hoe er met (serieuze) klachten wordt omgegaan ... ze doen net alsof wij gek zijn. Ik begrijp dat ondernemers geld moeten verdienen ... maar op deze manier voel ik (en andere) me misbruikt!

  One2gether Travel: premium prijs met low cost prestatie!

  Singlesreis naar Tenerife in juni 2016 geboekt bij One2gether Travel.

  Het beloofde Apart Hotel Club Bonanza (Actual Hotel Ocean View) (adres: Urbanizacion America, Playa de las Américas) was overboekt en wij werden in het Ponderosa Apart Hotel (adres: Avenida Venezuela, Playa de las Américas) gedumpt: een oud en vervallen hotel met onvriendelijk personeel, herrie van klusmannen, gaten in de muren, defecte toiletten, kamers die niet werden schoongemaakt, geen handdoeken, bruin water uit de kraan en veel betalen voor slechte WiFi (is gratis in Bonanza). One2gether Travel loste de problemen niet op maar kwam slechts met faal excuses.

  Dat het hotel overboekt was is niet mijn probleem, One2gether Travel had ons een beter hotel moeten geven. Nu waren 17 mensen er de dupe van dat One2gether Travel een slechte inkoper is.

  Reisleider had zich slecht voorbereid, kon op de eerste avond het gereserveerde restaurant vinden, wist niets van het eiland en wat er te doen is en sprak geen Spaans. Als ik reisleider was geweest dan had ik ter voorbereiding: een lijstje gemaakt van excursies, een lijstje gemaakt van verschillende soorten restaurants en voorgelegd zodat de mensen kunnen kiezen, een lijstje gemaakt van activiteiten en sight seeing, een agenda gemaakt, en ik had kennismakingsspelletjes gedaan en activiteiten georganiseerd, maar niets van dit alles. De reisleider heeft verzaakt een positieve sfeer te creëren.

  Uiteraard heeft het hele gezelschap tijdens de reis direct aan de bel getrokken, maar One2gether Travel sprak slechts de gevleugelde woorden “ben in gesprek” en “ben aan het onderhandelen”, maar geen resultaat.

  Na 7 dagen (één dag voor vertrek voor het merendeel van de groep) deed One2gether Travel een voorstel ter compensatie: wij mochten later uitchecken (langer zijn in het hotel waar wij niet wilden zijn) en kregen een klein bedrag terug ter compensatie: € 50 (voor de mensen die 8 dagen hadden geboekt) en € 75 (voor de mensen die 10 dagen hadden geboekt).

  In het vliegtuig sprak ik een koppel dat bij D Reizen het nabijgelegen luxe hotel H10 Gran Tinerife **** (Av. Rafael Puig Lluvina) had geboekt voor tweederde van de prijs (en zij hadden ook een reisleider).

  Conclusie: One2gether Travel: premium prijs met low cost prestatie.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geld niet waard
  slecht in organiseren
  lossen problemen niet op
  faal excues

  Topervaring met een leuke groep naar Sunhill Centro in Gumbet!

  Super locatie en een leuke groep!

  Sterke punten
  mooie ligging, vriendelijk personeel en een mooie kamer!

Bezoek One2gether Travel

Schrijf een review