Straus.nl - 2 Reviews

Last updated: 28 april 2017
Straus.nl Logo

50% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Straus.nl
  2. Straus.nl Reviews
  3. Schrijf ook een review over Straus.nl

Niet tevreden over Straus.nl? Probeer dan eens Bebsy.

Straus.nl

Deze site wordt u aangeboden door STRAUS reizen en vakantie, een volledig onafhankelijk reisburo dat is aangesloten bij SGR, ANVR, ITAC, SSR, ASR en SRL. Het bedrijf werd in 1981 opgericht door Els en Guus Straus en heeft zich vanaf 1996 ontwikkeld tot een van de belangrijkste reisaanbieders op internet in de Benelux. In totaal beheren wij ca. 350 toeristische sites, van reisaanbiedingen tot autohuur, van hotelreserveringen tot cruises, van autoreizen tot vlieg/busrondreizen, van Disney tot wintersport. Ons aanbod is enorm gevarieerd, een team van deskundigen selecteert iedere dag weer de mooiste aanbiedingen op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. STRAUS reizen en vakantie organiseert zelf geen reizen, het aanbod is tot stand gekomen in samenwerking met vele, betrouwbare partners.

Deze website is niet meer actief!

Straus.nl Details

Hits: 497

URL: http://www.straus.nl/

CategorieŽn: Algemene Reisbureaus

Reviews: 2


Straus.nl reviews (2):

Straus.nl - Alleen maar goede ervaringen

0

Review:
Ben bij een vriend om samen nog even e.e.a. na te spreken over onze vakantie in Punta Cana. Terwijl we wat over i9nternet surfen kom ik op deze site terecht en zie daar een lala review over Straus. Ik begrijp het niet goed maar denk dat degene die dat schrijft zich eerst eens achter de oren moet krabben. Wat een huilebalk! Wij komen al vele jaren bij Flor en zijn medewerkers, altijd attent, altijd een extra aardigheidje, altijd Limburgse hapjes in het reisbureau. Kortom: perfect. En als er eens iets is,bijvoorbeeld omdat je eerder terugmoet zoals ik eens gehad heb, wordt dat allemaal snel en zelfs midden in de nacht geregeld! Wij zouden niks anders willen!

Sterke punten:
Eerlijke service, aanbod, prijzen

Zwakke punten:
Zou het niet weten, misschien: ze hebben geen biertap!

John beveelt Straus.nl aan bij vrienden/bekenden

Straus.nl - Slechte ervaring / service reisburo straus

2

Review:
Dit is inderdaad een waardeloos bedrijf is puur commercieel en niet klantgericht, dit is mijn ervaring: Door dit bedrijf ga ik met tegenzin met vakantie doordat ik me voel me opgelicht misleid. Vanmorgen een reis geboekt ter waarde van Ä1.575,- via internet. Aansluitend een bevestiging ontvangen en netjes een aanbetaling gedaan. Nog geen 30 minuten later zie ik exact dezelfde reis incl. hotel met een dag langer verblijf, deze reis was compleet Ä1.255,-. Hierop heb ik gereageerd richting Straus reizen. Men verwijst namelijk op hun homepagina het volgende:

Ergens anders op de dag van boeking goedkoper en een gelijke service, zelfde hotel, zelfde airline? Wij passen de reisprijs onmiddellijk aan!

Als reactie hierop krijg ik het anwoord dat het een andere vlieg maatschappij betreft. Straus heeft Transavia aangeboden en de andere partij biedt Arke aan. Ik heb duidelijk aangegeven dat het mij niet uitmaakt met welke maatschappij ik vlieg. Als reactie kon alles geannuleerd worden, maar dat kostte me ook ca.Ä 350,- dus daar schoot ik ook niets mee op. Uit coulance kon men ook niets doen? Met andere woorden uw probleem en bedankt, u heeft dik Ä300,- teveel betaald. Service van lek mn vestje dus! Ik voel me gepakt en heb niet het gevoel dat reisbureau Straus hier zich ook maar een minuut druk om maakt. Case Closed zeg maar, Next.

Sterke punten:
Niet klant gericht en zeker misleidende advertentie

Zwakke punten:
Niet de moeite nemen om een vlucht om te boeken, misleidende hompagina

Frank beveelt Straus.nl NIET aan bij vrienden/bekenden


Home Ľ Algemene Reisbureaus Ľ Straus.nl