Slechte ervaring / service reisburo straus

Slechte ervaring / service reisburo straus

Dit is inderdaad een waardeloos bedrijf is puur commercieel en niet klantgericht, dit is mijn ervaring: Door dit bedrijf ga ik met tegenzin met vakantie doordat ik me voel me opgelicht misleid. Vanmorgen een reis geboekt ter waarde van €1.575,- via internet. Aansluitend een bevestiging ontvangen en netjes een aanbetaling gedaan. Nog geen 30 minuten later zie ik exact dezelfde reis incl. hotel met een dag langer verblijf, deze reis was compleet €1.255,-. Hierop heb ik gereageerd richting Straus reizen. Men verwijst namelijk op hun homepagina het volgende:

Ergens anders op de dag van boeking goedkoper en een gelijke service, zelfde hotel, zelfde airline? Wij passen de reisprijs onmiddellijk aan!

Als reactie hierop krijg ik het anwoord dat het een andere vlieg maatschappij betreft. Straus heeft Transavia aangeboden en de andere partij biedt Arke aan. Ik heb duidelijk aangegeven dat het mij niet uitmaakt met welke maatschappij ik vlieg. Als reactie kon alles geannuleerd worden, maar dat kostte me ook ca.€ 350,- dus daar schoot ik ook niets mee op. Uit coulance kon men ook niets doen? Met andere woorden uw probleem en bedankt, u heeft dik €300,- teveel betaald. Service van lek mn vestje dus! Ik voel me gepakt en heb niet het gevoel dat reisbureau Straus hier zich ook maar een minuut druk om maakt. Case Closed zeg maar, Next.

Sterke punten
Niet klant gericht en zeker misleidende advertentie

Zwakke punten
Niet de moeite nemen om een vlucht om te boeken, misleidende hompagina

Bezoek Straus.nl Reviews over Straus.nl

2 reacties

Zo ken ik straus helemaal niet, ben al zo lang klant. Maar het lijkt me duidelijk, de r5eis was niet hetzelfde dus heb je helemaal niks te protesteren! Heb ook wel eens zoiets dergelijks gehad en had ook geen recht van spreken. Maar mij hebben ze daar uitstekend mee geholpen. Zal ook wel de manier waarop zijn, als jij direct forums gaat bestoken kan ik me voorstellen dat ze niks voor je doen.

Beste Sjors of John,

2 verschillende namen.... maar beiden met een ip adres....
Wees dan eerlijk....

Bezoek Straus.nl Reviews over Straus.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Straus.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden