Reviews van deze auteur

Geweldige vakantie gehad

Review over Magicaltours Vakantie

Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Ik voelde mij enorm verwend door de heerlijke vegetarische maaltijden, de goede verzorging en de fijne sfeer. De ruimte die er was voor iedereen om zichzelf te zijn, ik denk dat dit enorm veel bijdraagt aan de ontspanning en gezelligheid. Maar wat mij met name geraakt heeft is dat de vakantie nog heel lang door gewerkt heeft en echt iets in gang gezet heeft. Ik wil geen gewone vakantie meer....dit smaakt echt naar meer!

Sterke punten
Goede verzorging, relaxte sfeer, de balans tussen diepgang en vrolijkheid. De mooie omgeving. De ruimte om jezelf te kunnen zijn.

Zwakke punten
De busreis vond ik lang. Dit jaar ga ik vliegen. Vanuit Eindhoven kan dat nu rechtstreeks naar Carcassonne en ik ga vroeg boeken zodat het tarief laag is.

Warm aanbevolen!

Review over Magicaltours Vakantie

Ik ben een aantal keer met Magical Tours meegeweest. Telkens een andere reis gedaan. Wat mij vooral aanspreekt is de fijne sfeer. Iedereen mag zijn wie die is en dat is ok. Wat ik ook belangrijk vind is dat de organisatie goed geregeld is. Spirituele vakanties zijn soms zweverig, maar Jacqueline en Jean-Luc kunnen het spirituele samen laten gaan met het praktische.

Sterke punten
Goed organisatie, fijne sfeer, prima prijs/kwaliteit verhouding!

Zwakke punten
Geen! (ik ga niet voor niets regelmatig met Magical Tours op reis)

reacties: