Magicaltours Vakantie - 74 Reviews

Last updated: 16 april 2019
Magicaltours Vakantie Logo

98.6% aanbevolen, 74 Reviews

  1. Magicaltours Vakantie
  2. Magicaltours Vakantie Reviews
  3. Schrijf ook een review over Magicaltours Vakantie

Magicaltours Vakantie

Magical Tours biedt een oase van rust en inspiratie voor levensgenieters!

Magicaltours Vakantie Details

Hits: 1374

URL: http://www.magicaltours-vakantie.nl

CategorieŽn: Spirituele Reizen

Reviews: 74


Magicaltours Vakantie reviews (74):

Magicaltours Vakantie - Magische Katharenreis

0

Review:
Deze reis heeft diepe indruk op mij gemaakt. De bijzondere plekken zoals de grot van Maria Magdalena en de Katharengrot hebben mij diep geraakt en stil gemaakt. Dit onder de begeleiding van Jean-Luc en Jeaqueline, die een veilige bedding creeeren waardoor je alles onbezorgd kunt ervaren. Een gevoel van thuiskomen in de groep, fantastische maaltijden en een heerlijk verblijf. Ik kan dit zeer aanraden.

Sterke punten:
De bijzondere krachtplekken die we bezoeken onder zeer fijne en deskundige begeleiding. S morgens heerlijke vitaliteits oefeningen.
Hele fijne mensen zijn Jean-Luc en Jeacqueline, je voelt je meteen op je gemak.
Fantastische maaltijden gekregen!

Anique beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - Reis door Magisch Schotland

0

Review:
Met recht een magische reis door Schotland (de Hebriden). Heel veel gezien en ervaren, verrassende plekjes. Overweldigende, prachtige natuur. Een hele fijne groep waarmee ik echt een klik had. Hieruit ook verrassende gesprekken. De hele reis heeft mij mooie inzichten gegeven. De sfeer was gezellig, gemoedelijk en fijn georganiseerd. Ik kon geheel onbezorgd genieten!
Ook de energie van de krachtplekken was heel magisch om te ervaren. En het sprookjesachtige landschap was heel bijzonder. Het heeft me veel positieve energie gegeven.

Sterke punten:
goede hotels
goed eten gereserveerd
goede verzorging en organisatie
leuke, mooie plekken
mooie verhalen over de geschiedenis
de rust
tijd voor jezelf

Zwakke punten:
De tijd bij het kasteel had wat langer gemogen voor mij. We hadden s'morgens eerder weg kunnen gaan zodat er meer tijd over was om het te bezoeken.

Petra beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - letterlijke verandering van oud naar nieuw

0

Review:
Het was me meteen duidelijk...die katharengrot op nieuwjaarsochtend...daar was het me om te doen en..het heeft me geraakt, letterlijk en figuurlijk. De dagen ervoor waren heel aangenaam en de groep heeft me duidelijk gemaakt dat wij allemaal één geheel vormen. Niets zweverigs...niets ab-normaals...gewoonweg aangenaam en ontspannend. Zelfs mijn "nuchtere", bougondische en a-spirituele man (denkt hij zelf) heeft genoten van het gezelschap en verblijf. Het is een kado aan jezelf om onder begeleiding van Jacqueline en Jean-Luc op reis te gaan. Ik draag ze in mijn ziel...

Sterke punten:
Eigenlijk hun gewone manier van doen, zonder belerend of te zweverig over te komen. Net daardoor kunnen ze iedereen bereiken volgens mij...

Zwakke punten:
De "koude" temperatuur op onze kamer en badkamer. En mijn Bert vond de glaasjes wijn aan de kleine kant, haha

lut beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - Magische reis naar het Katharenland

0

Review:
Heel mooie reis!! Een echte aanrader voor iedereen die van rust houdt, maar toch niet voortdurend aan een zwembad wil liggen..

Sterke punten:
- goede organisatie
- lekker eten
- niets moet
- mogelijkheid om de geplande bezoeken mee te doen of om ter plaatse te blijven
- zwembad met zicht op de bergen
- rustgevende omgeving
- goede begeleiding!

Zwakke punten:
/

Krista beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - Krachtplaatsen in Ierland

0

Review:
Een fantastische week in de natuur, met daarnaast voldoende gelegenheid om kennis te maken met de pubs en restaurants met Iers bier, gezonde en betaalbare maaltijden met af en toe een Irish coffee toe.
Heel goed georganiseerd met extra informatie. Skellig Michael was een uitdaging voor iedereen en gelukkig werkte het weer mee, zodat we dit rotseiland konden bezoeken.
We hadden een dag regen en ook dan kan je genieten van de wandeling en is de natuur prachtig. Ierland verwende ons verder met zon.

Sterke punten:
de goede organisatie en kennis.
de vrijheid die je ook had.
prima accomodaties
programma voor iedereen met een normale conditie te doen.

Marianne beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - fantastische reis

0

Review:
Een geweldige reis gehad door Zuid West Engeland. De krachtplaatsen bezocht zoals de Tor, The Chalice Well, Stonehenge, en Avebury. Maar ook de lieflijke dorpjes en het mooie stadje Salisbury met de beroemde kathedraal. Maar de mooiste kathedraal is de natuur! Prachtige wandelingen, soms lekker pittig maar fijn want zo kun je in Nederland niet lopen.
Langs watervallen, riviertjes, door betoverend bos of over de grote heide van Dartmoor, velden met paarden, schapen en koeien overstekend, en vergezichten als ansichtkaarten. En uiteindelijk naar het kasteel van Koning Arthur en Merlijn, Tintagel, aan de kust, met de oceaan als decor.
Zeer goede en veel schriftelijke informatie, en een ervaren en uitstekende begeleiding. Aan alles is gedacht, tot in detail. Ik ga zeker vaker met deze organisatie mee, en ben heel dankbaar voor deze magische reis.

Sterke punten:
De organisatie, de informatie, vervoer, begeleiding, de gekozen locaties en wandelingen.

Zwakke punten:
Soms was het programma een beetje veel, maar je wilt niks missen dus uitrusten komt thuis wel.

Carina Bakke beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - Zomerboost

0

Review:
Fantastische vakantie gehad bij Magical Tours. Veel afwisseling, prachtige omgeving, heel erg bijzonder. We waren met een groep van 8 personen, hadden enorm veel plezier samen. Als je wilde kon je deelnemen aan activiteiten, deed je dat niet, werd dat ook gerespecteerd. Iedereen kon echt zijn eigen vakantie 'vieren'. Geplande uitstapjes waren erg speciaal, zeer afwisselend en ik had er geen enkele van willen missen! Elke dag een ander soort activiteit, van wandelen in een heel speciaal bos of op een berg in de Pyreneeën, naar afgelegen grotten en mooie markten bezoeken, dagje strand of een prachtig meer en naar het vestingstadje Carcassonne. Organisatie af! Lunch mee, goede voorzieningen en altijd oog en oor voor verbeterend suggesties of vragen. Maar die waren er nauwelijks, want je hoefde niets meer te wensen. Alles was aanwezig om een heerlijke vakantie te genieten.
Jacqueline en Jean-Luc zijn als organisatoren van deze reis uniek. Ze weten enorm veel te vertellen over de cultuur en over de omgeving, zijn zeer enthousiast en bevlogen. Je voelt en ziet dat ditwerk hun passie is...Ook hulp in de keuken en rondom de villa was zeer aangenaam! Tot in detail een uiterst verzorgde reis, waar een ieder helemaal zichzelf kan zijn!

Sterke punten:
Eten; vegetarisch en SUPER lekker! Meer dan voldoende!
Lokatie : midden in de natuur, prachtig uitzicht, fantastische villa met tenten. (La Flotte)
Excursies; afwisselend en bijzonder.
Personeel: TOP
Vervoer: heen en terugreis super goed geregeld (vliegtuig en transfer) Ook vervoer met busje tijdens de vakantie zeer goed.

Lisette va beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - Een zomerse energieboost

0

Review:
ďWisten jullie dat het aards paradijs bestaat? Daar ben ik dus beland!Ē Een citaat uit een smsíje dat ik op dag twee naar het thuisfront stuurde. De afgelopen week was een aaneenschakeling van intense momenten. De energie komt spontaan weer naar boven en de tranen springen in mijn ogen. Ik ben dankbaar voor dit mooie avontuur: hoge bergtoppen, fenomenale uitzichten, feeërieke paadjes, ongerepte natuur, veelzeggende stilte, adembenemende uitzichten, culinaire genot, authentieke mensen en pretentieloze verbondenheid. Het plaatje klopt gewoon: Zuid-Frankrijk op z'n best!

Sterke punten:
- geen massatoerisme, maar persoonlijke begeleiding
- gezonde, overheerlijke maaltijden, bereid met lokale, verse producten
- prachtig landgoed in een oase van rust
- keuze tussen kamer / tent
- basisprogramma met extra excursies
- gevarieerde activiteiten: zoals bergwandeling, kleipakking, bezoek aan rustieke martkjes
- respect voor de eigenheid van iedere deelnemer
- sfeer & verbondenheid

Zwakke punten:
/

Karen beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - Summerboost!!

0

Review:
Voor mij was deze reis een echte summer boost! Ik heb veel energie opgedaan dankzij de uitstekende zorg en begeleiding, de super energetische omgeving en excursies, de heerlijke met zorg bereide maaltijden en de verbinding met de mede reizigers.

Sterke punten:
alle bovenstaande punten versterkten elkaar en werden daardoor Magical.

Heleen beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Magicaltours Vakantie - Cadeau

0

Review:
Wat een geweldige week heb ik gehad met fantastisch lieve en mooie mensen in het geweldige landschap van de Katharen.
Ik ging van 30 juli tot en met 6 augustus naar de energieboost week. Op een zeer intense en go with the flow manier heb ik die boost ontvangen. Wat een fijne energie was er. Wat een geweldig mooie begeleiding en verzorging. Heerlijk gelachen, gedeeld, ontvangen, gegeten en genoten! Deze week was echt een cadeau voor mij.

Sterke punten:
- De gehele verzorging en hele organisatie.
- Alles is in de puntjes verzorgd zodat je echt vakantie kunt hebben.
- De plekken waar je heen gaat zijn geweldig. Wij bezochten plekken waar je geen toerist tegen kwam en magisch waren!
- De afwisseling tussen inspanning en ontspanning.
- De begeleiding van Jean Luc en Jaqueline. Fijne mensen die je op een hele rustige manier begeleiden en veel kunnen vertellen over het gebied.
- De maaltijden van Ruud die bij gestaan werd door Rob en Dana om je vingers bij af te likken en met plezier en liefde verzorgd.

Zwakke punten:
Dat er een einde komt aan de vakantie ;-) Maar het voordeel is dat je met iets moois naar huis gaat.

Mariette beveelt Magicaltours Vakantie aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Magicaltours Vakantie

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Magicaltours Vakantie aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Magicaltours Vakantie aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Magicaltours Vakantie


Home Ľ Spirituele Reizen Ľ Magicaltours Vakantie