Reviews van deze auteur

Heerlijk is het daar!

Review over Magicaltours Vakantie

Een aantal jaar geleden heb ik eens de reisbrochure aangevraagd van Magical Tours en de jaren erna rolde hij steeds weer door mijn brievenbus en steeds dacht ik, daar wil ik eens met mee. Ik zag de reis met workshop Chineng Qigong staan en dacht dat vind ik leuk. Was al jaren bezig met Yoga en wilde wel eens wat anders beleven.
Het was een heerlijke reis en werd toen op slag verliefd op de plek: Montbel.
Naast deze workshops deden we ook een aantal wandelingen en ik merkte dat ik dit erg leuk vond en weet nog goed dat Jacqueline me enthousiast vertelde over de reis die ze het jaar erop wilde organiseren: 5 magische bergen en ik bedacht me gelijk, als dat zo is dan ben ik erbij. Toen dus de gids weer uit was en hij erin stond heb ik gelijk geboekt. Het was heerlijk om na een jaartje weer terug te zijn op de camping, weet nog goed dat ik de eerste keer er even stil van werd, nu was het een heerlijk thuiskomen. Ik kon me van tevoren al helemaal verheugen om daar weer te zijn, te genieten van de natuur en de rust, een prima plek om even stil te worden en te onthaasten.
De tijd staat hier even stil.
Het is heerlijk om op deze plek te zijn. Na deze 10 dagen het gevoel veel langer weg te zijn geweest even geen agenda en klok, even genieten van de rust, van het voor je gezorgd worden en lekker eten. Leuke gesprekken, lekkere wijntjes en fijne ontmoetingen.

Dit alles heefter toe geleid dat ik de jaren erna ben gaan "werken" als vrijwilliger, dat heb ik nu 3 jaar gedaan , wat ook weer een heerlijke ervaring was en me zo goed bevalt dat ik dit jaar weer 3 weken van de partij zal zijn! Kan me nu er al helemaal weer op verheugen om op Montbel te zijn! Kom het ervaren is mijn tip!

Sterke punten
Gastvrijheid, aandacht, vriendelijkheid, mooie natuur, lekker eten

Zwakke punten
- je moet weer naar huis

reacties: