Reviews van deze auteur

Liefde, vrede en rust met Magical Tours

Review over Magicaltours Vakantie

Heerlijk om al die positieve ervaringen te lezen ik kan er mij helemaal bij
aansluiten.
Wil je een onvergetelijke en warme levenservaring opdoen , ga dan op reis met
Magical Tours.
De ontmoeting met Jacqueline en Jean-Luc is heel bijzonder.
De warmte en vreugde die zij uitstralen en de wijze waarop zij in het leven staan
blijven in je hart bewaard .
Als je jezelf een mooi kadeau wil geven is een reis met Jacqueline en Jean-Luc
een absolute aanrader

Zelf ervaren.

Review over Magicaltours Vakantie

Je moet het ZELF ERVAREN. De twee vakanties met Magichal Tours die ik gemaakt heb behoren tot de fijnste die ik ooit gemaakt heb. Kernwoorden zijn vrijheid, nieuwe vriendschappen, jezelf zijn en heerlijk eten, onder begeleiding van Jean-Luc en Jacqueline die dit op een heel ontspannen en natuurlijke wijze doen.

Magicaltours Vakantie, Beter kan niet!

Review over Magicaltours Vakantie

Inmiddels al 7 keer met Magicaltours op vakantie geweest. De vakanties met Jacqueline en Jean Luc zijn altijd goed. Ze laten je de mooiste en bijzondere krachtplekken zien. Verder is er altijd een goede sfeer. Je ontmoet gelijkgestemde mensen, dus zijn er altijd leuke contacten.
De reis het het voorjaar naar naar Santiago de Compostella was een groot hoogtepunt. Gaaf om de route te doen (lopend en met een minibusje)
van de beroemde sterrenweg. Was heel speciaal. Vele bijzondere plekken, en en kerken bezocht. De pelgrimskerk was hiervan het mooiste! En de mis mee te maken was een hartverwarmende ervaring. We hadden een klein clubje,
erg gezellig gehad met elkaar! Met Jacqueline kun je lachen. Een vakantie
naar mijn hart geweest.

Sterke punten
De reizen zijn heel goed georganiseerd.
Jacqueline en Jean Luc begeleiden de reizen op een zeer prettige manier.
Je komt op plekken die uniek zijn. Er is altijd een relaxte sfeer.
Het vegetarische eten op de camping is van een 3 sterren nivo. Heel
erg lekker!
.

Zwakke punten
Jean Luc wil nog steeds geen kookboek uitgeven.
Thuis moet ik altijd weer afkicken.

ervaren

Review over Magicaltours Vakantie

Vanuit mijn ervaring in de reisbranche was ik al lange tijd geïnteresseerd in de reizen van Magical Tours en las de gehele brochure uitgebreid van het begin tot einde en weer terug.....! Ik werd door het lezen al "aangeraakt" door de foto's, tekst, layout én de mensen erachter.......Jacqueline en Jean Luc.
Bovendien heeft het Katharenland al jaren op mij ook een grote aantrekkingskracht en toen ik samen met mijn partner in 2009 neerstreek bij het meer van Montbel kon ik gelijktijdig een indruk opdoen van het programma.
Dit jaar gaan wij samen als helpende hand werken tijdens de vakantieweken en verheugen ons op onze taken, ontmoetingen, de plek én ervaringen!! We kijken er écht naar uit om samen met de organisatie klaar te staan voor de gasten en met elkaar het goed te hebben.........

Sterke punten
De kracht van Jacqueline en Jean Luc.

Magical relaxed!

Review over Magicaltours Vakantie

Het is een heerlijke ontspannen vakantie geweest en een aanrader voor iedereen die graag in de natuur vertoeft gekombineerd met een stukje cultuur. Ik heb de rondleidingen van Jean-Luc gehad en hij deed dat met veel enthousiasme en leidde ons rond in een ongedwongen sfeer. Montbel heeft alle faciliteiten die je nodig hebt, mooi uitzicht, super groot meer waarin het aangenaam zwemmen was. De stilte in de omgeving was aangenaam en het knetterende kampvuur 's avonds aanlokkelijk gezellig. Ook de muzikale kwaliteiten van groepsgenoten hebben daar erg in bij gedragen. De lunchpakketten waren meer dan goed verzorgt en het verassende 3 gangen menu van elke avond om je vingers bij af te likken
(Y)
Al met al een vakantie waarbij ik spijt heb gehad niet langer geboekt te hebben. Zodra het programma aansluit bij mijn plannen ga ik zeker nogmaals naar Montbel om te kunnen genieten van alles wat Magical Tours te bieden heeft.

Sterke punten
Jean-Luc & Jacqueline
Weekindeling en programma
Montbel: ligging & omgeving
Montbel Team
Ontbijt, luch & diner

Zwakke punten
Busreis

Niet sterk & niet zwak maar misschien iets te weinig uitzicht op het prachtige meer vanaf de camping maar dat geeft dan natuurlijk wel weer meer privacy ....

Gewoon heerlijk!

Review over Magicaltours Vakantie

Eigenlijk zegt mijn titel alles al: het zijn gewoon stuk voor stuk heerlijke vakanties! Ik heb er een heleboel gedaan en bij allemaal heb ik een heerlijke tijd gehad. De sfeer is altijd ontspannen en vriendschappelijk. De uitstapjes zijn altijd anders dan bij andere reisorganisaties; je krijgt dingen te zien die andere organisaties niet aan doen. Wat vooral prettig is, is dat ze veelal plekken uitzoeken die niet door hele bussen worden bezocht, maar bijzonder zijn. En het eten!! Ik ben geen vegetariër van mezelf, maar het is heerlijk wat Jean-Luc maakt!
Kortom: je komt als herboren terug!

Sterke punten
Kleine groepjes
Ontspannen sfeer
Geen massa toeristische plekken

Zwakke punten
Tja, die kan ik echt niet bedenken.

Magical Tours: inspirerende vakanties!

Review over Magicaltours Vakantie

Ik ben tot op heden twee keer met Jacqueline en Jean-Luc mee geweest: de eerste keer naar de Katharen in Zuid-Frankrijk, de tweede keer naar mystiek Ierland. Ik heb van beide keren genoten. Dat heeft vele oorzaken: de warme begeleiding, de interessante onderwerpen die aan bod komen, de ongewone ervaringen en ook voor een groot deel door het reisgezelschap; niet te groot en met eenzelfde interesse. Het voelt goed.
Ik vind het dan ook jammer dat ik dit jaar niet mee kan naar mystiek Engeland, vanwege een opleiding die ik volg.
Volgend jaar beter!

Sterke punten
Kleine groepen
Sterke begeleiding
Prettige sfeer
Trekt leuke mensen met dezelfde interesses: mystiek, natuur, andere culturen, gezelligheid.
Mensen komen terug!

Zwakke punten
Kan ik zo niet bedenken.

Een magische vakantie in het prachtige katharenland

Review over Magicaltours Vakantie

Juni 2011, een week vakantie in het katharenland. Jacqueline en Jean-Luc hebben een bijzondere vakantie samengesteld, waarin je de oude geschiedenis van de katharen goed leert kennen. In een groep leuke mensen rond trekken in het Zuiden van Frankrijk. Zo mooi. Daarbij de plekken bezoeken waar je zelf nooit zou komen. Ze hebben een programma gemaakt waar je komt op plaatsen waar niemand komt. Dit maakt het allemaal zo speciaal, zo kun je de energieplaatsen goed ervaren. De verzorging is extreem goed. Lekker en gezond, vegetarisch, heeft mij enthousiast gemaakt om zelf ook wat meer moeite te doen voor mijn eten. Jean Luc heeft er zijn levensmissie van gemaakt om het gezonde eten te promoten. Jacqueline is een lieve en gezellige gastvrouw. Maw ik beveel het reizen met Magical Tours voor de volle 1000% aan. (Y)

Sterke punten
Ligging van de lokatie Terra Nova
Perfect eten
Relaxt programma, voor het echte vakantie gevoel
Ontspannings oefeningen die echt werken
Lieve reisleiders, die goede aanvullende informatie geven over het programma

Zwakke punten
Ik heb geen zwakke punten ontdekt.

Wat een ervaring!

Review over Magicaltours Vakantie

Een geweldige vakantie gehad, niet alleen door de speciale omgeving en ervaringen, maar zeker ook door de zorg en de warmte die ik heb mogen ontvangen van Jean-Luc, Jacqueline en hun helpers. Persoonlijk, warm, echte interesse. Werkelijk heerlijk gegeten (en ik ben echt wel wat gewend), geslapen in een lekker bed, een prachtige omgeving. Ik voelde me echt welkom.
Kortom: vanaf het moment dat ik heb gereserveerd was alles tot in de puntjes geregeld.

Sterke punten
echte aandacht, interesse, warmte, veel ruimte voor mooie gesprekken. Prachtige omgeving, zeer energieke plek.

Zwakke punten
niet gevonden!

Prachtige vakantie!

Review over Magicaltours Vakantie

Ik ben vorig jaar voor de eerste keer meegeweest met Magical Tours en was aangenaam verrast! Ik heb nog nooit zo'n deugddoende, inzichtgevende, inspirerende, rustgevende,........... vakantie gehad. JL en Jacqueline zijn warme, lieve, begripvolle, wijze, humoristische, kortom fantastische personen :) ! In het begin kende ik niemand maar iedereen was zo open en straalden zo'n mooie energie uit, dat ik me er onmiddellijk op m'n gemak voelde!
Je voelde je één met de natuur en kwam terug tot de basis van je bestaan!
Het was prachtig!!

Sterke punten
- zeer mooie, energiegevende plaatsen
- schatten van begeleiders
- inspirerend
- rustgevend
- herstellend
- ....

Zwakke punten
voor mij hebben ze er geen ! :)

Magical!

Review over Magicaltours Vakantie

Een hele mooie vakantie heb ik gehad in Ierland. Jacqueline en Jean-Luc hebben ons mooie en magische plekken laten zien waar je zelf niet zomaar aan zou hebben gedacht (laat staan gevonden). Samen met goed onderdak en goed gezelschap ben ik tot rust gekomen. Maar ook kun je je grenzen verleggen door de activiteiten die zijn georganiseerd. Kortom een mooie combinatie van rust, natuur, cultuur, activiteit en een beetje magie!

Sterke punten
veel variatie in het reisprogramma
goede begeleiding
goede accomodaties

Magical Tours Vakantie

Review over Magicaltours Vakantie

Ik ben met Magical Tours Vakantie naar Ierland geweest. De reis was goed georganiseerd. Ik heb veel mooie plaatsen bezocht. Tegelijkertijd waren voldoende rustmomenten. Goede balans tussen actief en passief. Dus zeker aan te bevelen.

Sterke punten
Goede balans tussen actief en passief
Goed georganiseerd
Veel kennis van de bezochte plaatsen

Zwakke punten
Geen

Ode aan de aarde

Review over Magicaltours Vakantie

Prachtige plekken bezocht met momenten om nooit te vergeten.

Sterke punten
de sfeer is heel fijn, en de ligging aan het meer Mon Bell
is prachtig!

reacties: