Reviews van deze auteur

Aandacht voor jezelf

Review over Magicaltours Vakantie

Na een pijnlijke en vermoeiende periode in mijn leven ben ik in 2012 afgereisd naar het prachtige meer van Montbel. De streek was voor mij bepaald geen onbekend terrein, maar het was wel de allereerste keer dat ik er alleen naartoe ging. Tijdens het wachten op de bus ontstond er al meteen contact met andere deelnemers. Gelijkgestemden, dat voelde goed.
Die week is me zo goed bevallen dat ik meteen besloot het jaar erop ook weer mee te gaan. Helaas moest ik om gezondheidsredenen afhaken en de reis annuleren.
Ik heb alleen maar lieve mensen ontmoet in een prachtige, ontspannen omgeving en een aantal plekken mogen bezoeken (ik was met de katharenreis) die nog op mijn verlanglijstje stonden. Een week met alleen maar cadeautjes krijgen, zo voelde het voor mij.

Sterke punten
Uitstekende balans tussen rust en activiteit. Prima begeleiding en vervoer naar uitgelezen (kracht)plekken. Bijzondere sfeer in een bijzondere streek met bijzondere mensen in een heerlijk klimaat. Het eten was verrukkelijk. Een plek om totaal jezelf te kunnen zijn, wat wil een mens nog meer.
Ik heb de busreis helemaal niet als vermoeiend ervaren.
De begeleiding en uitleg van Jean-Luc was hartverwarmend. Ik was op dat moment de oudste van de groep, en slecht getraind, maar er werd altijd op me gewacht, wat een veilig gevoel gaf.
De stralende lach van Jacqueline staat nog altijd op mijn netvlies gebrand.
Zodra ik weer in staat ben een dergelijke reis te maken, staat Magical Tours als eerste op mijn verlanglijstje

Zwakke punten
Geen

reacties: