Reviews van deze auteur

puur genieten en opladen

Review over Magicaltours Vakantie

Ik ben 2 keer meegereisd met Magical tours naar de Katharenstreek.
Waarom? Omdat de eerste reis me zo betoverd had!
De omgeving, de camping, het meer en de natuur, de reisleiding.. alles was één verwennerij. Maar wat voor mij onvergetelijk blijft voor de rest van mijn leven: de sessies met Petra Kalsbeek. Zij heeft me zo geraakt in mijn wezen en gaf me zo'n intens geluksgevoel met haar engelenenergie dat ik drie maanden gesurft heb op die intense energie.Wat zij me aangereikt heeft laat me nooit meer los!
Mijn enthousiasme heeft vrienden aangezet ook een reis te boeken het daaropvolgend jaar...

Ik wilde echter nog meer proeven van de streek. Daarom heb ik een tweede reis geboekt waarin we krachtplekken bezochten in de streek. Grotten, gelegen in een magische vallei die vibreert van leven, ervoer ik als bijzonder. Vooral de Maria Magdalenagrot beroerde me intens. Ik voel me echt thuis in het
Katharengebied.
Er was ook een aantal sessies met Pamela Kribbe rond "mannelijke en vrouwelijke energie" die naar mijn aanvoelen wat weinig ruimte lieten voor persoonlijke uitwisseling. Toch waren ze zeer verrijkend.

Wat ook aangenaam reizen is dat je gelijkgestemde mensen ontmoet in een gemoedelijke sfeer en met alle vrijheid die jij aangeeft.

Kortom: een aanrader!

Sterke punten
natuur, het meer, de camping, het eten, de reiseliding

Zwakke punten
de lange busreis maar die kan door een vliegtuigreis vervangen worden

reacties: